Ina 08-02-15 00:49:43

Wat zien de reisverslagen er toch mooi uit, zoveel duidelijke informatie, ik ga dit zeker gebruiken voor onze komende vakantie (reisverslag 2010). Baal nu al dat we SLC in het weekend hebben gepland, wat een mooie foto's vanaf de 26th Floor van het Office Building, helaas in het weekend gesloten, misschien gaan we maandagochtend nog even, maar hebben een lange rit voor de boeg naar de Grand Tetons.

Frank 07-02-15 20:37:28

Beste Marco en Ria,
Veel gevonden op het internet maar eerlijk...jullie site steekt er met kop en schouders bovenuit, zowel qua info als naar layout, gewoon prachtig gedaan !
Hartelijk dank voor alle tijd die jullie erin staken. Vele hiervan zullen wij aanwenden op onze toekomstige reis richting Rockies en Yellowstone.
vriendelijke groeten,
Frank en Martine

Frouke 01-01-15 18:00:50

Graag sluiten we ons aan bij onderstaand bericht...
Wat hebben ook wij veel informatie uit jullie gezellig leesbare en gedetailleerde reisverhalen kunnen halen, zoals b.v. die over de VS. en Portugal. Een tijdrovende bezigheid , zo lijkt het ons, maar zó waardevol voor velen. Wij hebben in 2014 mede daardoor een fantastische 2e reis kunnen maken naar de VS. Een enorm scala aan prachtige landschappen en vooral ook interessante bestemmingen passeerde de revue: kortom onvergetelijk...Hartelijk dank voor alle tips ...
Hierbij onze Beste Wensen voor 2015 voor jullie , met hopenlijk nog heel veel reisplezier...

Marion 01-01-15 13:45:37

Hallo Marco en Ria,
Wat een leuke en uitgebreide verslagen hebben jullie geschreven van jullie vakanties naar de VS. Vooral de reizen vanuit Denver lees ik keer op keer. Dit jaar ga ik met mijn gezin voor de eerste keer naar de VS en wij gaan een rondje doen vanuit Denver. Ik ben de organisator en mede dankzij jullie heb ik een mooie route gekozen.
De naam 'Dutch Marco' is ondertussen een begrip geworden in ons gezin.
Een gelukkig 2015 voor jullie beiden!

Annemieke 20-10-14 09:48:10

Wat een ontzettend leuke pagina en wat staat er veel informatie op. Jammer dat ik deze site te laat heb ontdekt. Wij zijn vorige week terug gekomen en hadden ons hotel vlak bij de fietsverhuur. Ik herken dan ook veel van de foto's maar zie ook veel wat wij niet hebben gezien. Jammer. Belem vond ik prachtig. Het het Pena kasteel - waar we voor deze reis maakte- lag de hele dag midden in de mist. Zo zonde. Indrukwekkend vond ik de reis naar het kasteel toe, prachtig landschap en die grote rotsenblokken die overal lagen. Alsof ze zo uit de lucht waren komen vallen. Heb je daar foto's van??? Ik was aan het rijden en ik ben de fotograaf dus helaas. Van Lissabon zelf was ik niet zo onder de indruk maar de foto's op je site geven wel een pracht indruk van de stad. Het nieuwe gedeelte in het Oosten vond ik mooi, het station van Calatrava was prachtig. Ook wij hebben het weer achter de rug en genieten na van onze foto's en van dit verslag. Bedankt! groetjes Annemieke

Dirk &Gerd 05-10-14 15:16:22

Hallo Marco en Rina, wat een fantastische verslagen hebben jullie.
Wij zijn dit jaar naar Amerika geweest en hebben de route66 gereden, het heeft ons zo een enorme indruk nagelaten dat we ineens gaan zoeken zijn voor onze volgende reis, we hebben er ons hart verloren.
Zo kwamen we op jullie website terecht, de reis van 2010 naar Yellowstone spreekt ons enorm aan!! GEWELDIG heel mooie foto's.
Groetjes uit Belgie en nog veel reisplezier

c 21-07-14 09:07:50

Leuk om het verslag van santa susanna te lezen. Wij hopen er binnenkort ook heen te gaan. Fijn die informatie over Barcelona.

deHollander 07-04-14 11:38:10

Ik heb genoten van jullie verslagen, vooral die van 2010 met Yellowstone. Het heeft ons doen besluiten om een dag langer te blijven in de buurt van Yellowstone. Zoveel moois te zien!
Mooi verslag en prachtige foto's, ik blijf jullie volgen voor eventuele nieuwe verslagen

Jan en Sandra 24-03-14 16:29:13

Beste Marco en Rina,

Wat ontzettend leuk om jullie reisverslagen te lezen. In september gaan wij naar Amerika (Phoenix) en was wat info aan het zoeken. Zo kwam ik op jullie site terecht en ben met veel plezier jullie reis 2007 aan het lezen!
Zeker alle achtergrond info en bijbehorende plaatjes geven een leuk beeld.

Groetjes Jan en Sandra

 Hans 07-12-13 23:21:08

Dag Marco en Rina,

Tijdens onze eerste reis door de Amazing Rocky Mountains (23 augustus t/m 6 oktober 2013) zijn we besmet geraakt met het "Rockies Virus". Dus hebben we besloten om ook in 2014 een camper tour door dit geweldig mooie gebied te gaan maken. De start zal weer in Salt Lake City zijn. Vandaar via Payette National Forest naar de Hells Canyon. Dan verder naar het noorden, onder andere door Kootenai National Forest en Glacier National Park. Vervolgens via Gallatin National Forest naar Red Lodge, om nogmaals de Beartooth All American Road te rijden. Ook een bezoek aan Yellowstone en Teton National Park staat wederom op ons programma. Na een trip van 42 dagen eindigen we weer in Salt Lake City.
Natuurlijk zullen de reisverslagen dan weer te volgen zijn op onze website: www.onzemooiereizen.nl

Groetjes van Hans en Ina.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies