Michaël Timmermans 08-08-14 02:41:10

7 augustus 2014
Hallo beste familie Rijners,
Vanavond heb ik een ruwhaar teckel uit een van jullie nesten ontmoet. Het is Nel uit Maaseik België. Zij is nu twee jaar oud. Haar baasje is Mieke Verlaak van lingerie-winkel Verlaak.
Ik ben een liefhebber van ruwhaar teckels. Het zijn prachtige levendige honden. Met hun snor en typische wenkbrauwen doen ze mij denken aan een professor met guitige trekjes.
En wat is die Nel een leuke hond zeg. Mooie vachtkleur en bijpassende kleur van ogen! En wat is ze actief. Toen wij in de winkel waren sleepte ze stiekem maar heel snel een hele grote pluche egel uit de etalage die daar lag ter decoratie. Deze egel was véél groter als Nel en het was dan ook bijzonder komisch om te zien hoe ze dat aanpakte. En vooral de onschuldige blik van haar nadat ze op haar pootjes werd getikt door haar baasje! Wat ze blijkbaar ook leuk vond is op haar rug liggen en over haar buik geaaid te worden. Maar laten we eerlijk zijn: wie vindt dat nou niet fijn hè.
Ik wens jullie verder veel succes met de teckels en de voortplanting van dit boeiende hondenras.
Groetjes uit het Nederlandse Limburg van,Michaël TimmermansHeideweg 96037 NZ Kelpen - Oler

Brit Fopma 24-05-13 21:55:01

Hallo,Ik heb met veel plezier de foto's van het nestje van Sjoko bekeken! Wij zijn sinds vorig jaar zomer de trotse baasjes van Bartje, ofwel Archibald! Wat een leuke hond! Echt een mooie, lieve en eigenwijze teckel! Samen met onze kinderen van 5 en 7 genieten we enorm van hem.Fokken jullie nog steeds? Bart geniet van zijn 'pensioen'.Misschien willen we in de toekomst nog wel een pup erbij, wel gezellig.Groetjes,Brit Fopma

Martine Bogaers 20-06-12 08:39:04

Hallo ,
Is Frodo nog beschikbaar voor te komen bezichtigen?
Groetjes

Ruud en Sandra 18-04-12 17:51:47

Wat een prachtige fotoshoot. Het zijn net kleine Cooper's. Dat is me toch een heerlijke, vrolijke, grappige en oindeugende teckel. Superbeest.

Monique holl 04-03-12 21:35:09

Hoi Ed en Femke wat een prachtig nestje. Babs (Benthe)heeft ook zo een 5 tal gehad. Babs is precies BonBon we hebben een teefje bij ons gehouden Puck wat langer in het haar en lijkt daar om veel op Floortje en natuurlijk de prachtige choco kleur . Geniet maar lekker van de boefjes. Puck is al weer 16 weken lekker ondeugend en met het geweldige karakter van haar moeder en oma super lief dus! Gr. Monique en de rest van de teckels

Alma 01-03-12 17:57:13

Hallo Ed en Femke,

Wat een prachtig mooi nestje hebben jullie liggen.
Prachtig al die chocolaatjes!!
Geniet van dit prachtige vijftal.
En natuurlijk kijken wij uit naar het nest van Friso!!

Groetjes Alma en de teckels
www.dashond.net

margreet 28-05-11 22:51:18

Beste mensen, al een paar jaar volgen wij jullie teckelfamilie met veel belangstelling. We lezen dat er in maart weer een gezinsuitbreiding heeft plaatsgevonden! Sjokoo is ook een schitterende moederhond, hoor! Klopt het dat er nog een reutje beschikbaar is? We zouden het geweldig vinden eens een foto van hem te zien. Om welke pup gaat het dan? Hij is dan inmiddels 10 weekjes oud. Hoe is zijn karaktertje? Zal wel een heuse teckel zijn... We hebben een black&tan standaardteefje van ruim 8 jaar.
Pootje aan Sjokoo en veel groeten, Margreet.

monique holl 29-03-11 14:59:45

Hallo fam. wat een leuk nest hebben jullie weer. Ik kijk regelmatig op jullie site de teckel fam. wordt steeds groter zo te zien .Het is denk ook moeilijk om afscheid te nemen van al die leuke pups.BABS voor jullie Benthe doet het super hier een echte knuffel dier .Misschien gaan we bij haar ook een nestje fokken zodat we ook een pup aan kunnen houden .Nou geniet maar lekker van die kleintjes. groetjes van Monique Holl en Babs!!

Esther 13-03-11 19:47:10

Gefeliciteerd met jullie D-nest! Wéér 5 mooie chocootjes geboren, veel geluk ermee.
Met onze Ciró gaat het fantastisch, zooooo lief !!!
groetjes Esther

Sabine Vilders 13-03-11 11:00:16

En opnieuw een prachtig nest. Wat zijn ze mooi! Van harte gefeliciteerd.
Liefs,
Sabine

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage