Charlotte 01-12-19 20:53:09

Deze Sint en Pieten waren ook dit jaar weer fantastisch! Ze voelen de kinderen heel goed aan. Leuk en gekkigheid met de kinderen die op hun gemak zijn en alle rust voor de kinderen die het erg spannend of eng vinden. Wij hebben weer genoten! Tot volgend jaar!

Heidi Renting 01-12-19 20:45:56

Bedankt voor jullie bezoek in Achterste Erm. We hebben weer genoten met z'n allen! We vinden het erg leuk hoe jullie de gesprekjes voeren met de kinderen, hoe jullie contact maken met hen. Top! Graag tot volgend jaar! Groetjes, de familie Renting

R. Mensen 11-12-18 12:02:19

Sinterklaas en zwarte Pieten, wie wil dat nu niet? Ondanks de drukte op pakjesavond kwamen Sint en Piet persoonlijk langs en ohh wat waren de kindjes blij en enthousiast!Vrolijke Pieten en een alles wetende Sinterklaas een super beleving voor de kinderen.
Bedankt!

Näeomi en Noah 08-12-18 14:19:52

Wij vonden het heel erg leuk en spannend dat Sinterklaas en zijn twee pieten bij ons thuis kwamen. En wat weet Sinterklaas toch veel over ons te vertellen.. Dat vind ik (Näeomi) echt heel erg bijzonder! Maar hij heeft natuurlijk zijn grote boek! En de pieten die houden alles in de gaten, dat vertelden ze wel! We kregen eerst heel veel pepernoten en later ook nog cadeautjes! We zijn erg verwend en kijken graag uit naar volgend jaar!

Laura - Zorggroep Vitez 06-12-18 08:14:45

Deze Sint en Pieten hebben op ons werk een leuke en gezellige ochtend verzorgd! De kinderen waren enthousiast! Een aanrader!

S.Mulder 05-12-18 22:05:30

Wat een heerlijk avondje. Fijne Sint met leuke pieten op bezoek gehad voor onze kinderen. Ze namen de tijd ondanks hun drukke schema. Hier hebben ze het later nog over. Dank voor de inzet het mogelijk te maken op korte termijn.

Familie Renting 05-12-18 13:44:28

Wij hebben Sinterklaas gevierd met de familie en de kleinkinderen vonden het prachtig dat Sinterklaas ook langskwam met twee Pieten. Wat ze aan cadeaus hebben gekregen die middag zijn ze inmiddels alweer vergeten, maar dat Sint er was en de Pieten vergeten ze niet gauw! Het was voor ons als ouders en opa en oma ook echt genieten om te zien hoe ze reageerden op het bezoek en op wat Sint te zeggen had over hen. Tot volgend jaar!

De Brikkenmikkers 02-12-18 21:18:03

Afgelopen vrijdagavond hebben we tijdens onze nachtsjoeltoernooi bezoek gehad van Sint en Piet , wat door alle deelnemers als zeer bijzonder en leuk is ervaren.En wij als bestuur van de Brikkenmikkers waren zeker heel blij dat we bezoek hebben gehad van Sint en Piet

Charlotte 02-12-18 20:19:31

Ook dit jaar weer een geweldig leuk bezoek! Er werd goed geïmproviseerd op het Sinterklaasjournaal, waar het boek nog steeds kwijt was, dus het was helemaal niet verwarrend voor de kinderen. Ze zijn super leuk met de kinderen en ook de volwassenen hadden de grootste lol! Tot volgend jaar!

Meijer 02-12-18 19:34:36

Vrijdagavond de Sint en twee pieten op bezoek gehad. De kinderen hebben erg genoten. Het was goed verzorgd en voorbereid. Alle tijd, geduld en aandacht voor de kinderen. Echt een aanrader!!

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies