Jeroen Groote 11-01-18 06:44:21

Voor de tweede jaar op rij de zwarte pieten ingehuurd met ditmaal ook een Sinterklaas erbij.. Geweldig, wat hebben we een schik gehad.. Nemen echt de tijd voor de kinderen. Bij het weggaan hebben ze het huisje van de buren met twee kinderen, zonder dat ze dit wisten, in een pepernotenfabriek veranderd.. Wat een pepernoten zijn daar naar binnen gegooid. Geweldig.. Wil je voor je kinderen een onvergetelijke sinterklaas avond organiseren??? Bestel dan deze club van Sinterklaas..
U zult er geen spijt van krijgen...!!!!!

Groetjes Jeroen

Rita van Dijk 09-12-17 17:24:47

Een heel leuk Sint bezoek gehad!
Dit was de ECHTE sint met zijn pieten. Heel leuk en persoonlijk gedaan! Complimenten.....

Richard 05-12-17 23:08:31

Vanavond 2 hele leuke en prachtige zwarte Pieten op bezoek gehad. De dames deden het echt heel leuk en de kinderen waren oprecht verbaasd en verrast! Superleuke avond gehad! Mijn complimenten, dit was zeker voor herhaling vatbaar!

Christine 04-12-17 20:14:25

Lieve Sint en Pieten, dank voor de fijne avond! Erg leuk om te zien hoe jullie er voor de kinderen zijn. Net zoals vorig jaar hebben de kinderen er enorm van genoten. Na een spannende opening werden de kinderen al snel door jullie op hun gemak gebracht, wat jullie goed aanvoelden.Zeker een aanrader voor ouders die overwegen hun kinderen te willen verrassen.

Charlotte 03-12-17 14:05:42

Super leuk bezoek gehad van Sint en Pieten. Heel fijn overleg gehad via de mail. Omdat het om 3 kleine kinderen ging tussen de 1,5-3,5 jaar kwamen ze rustig binnen en werd er niks geforceerd. Ze zorgden voor een heel gezellige en rustige sfeer wat voor de kleintjes erg fijn was! Wij hebben allemaal genoten! Tot volgend jaar!

M. Verkade 03-12-17 11:44:14

geweldig bezoek. Heel persoonlijk naar de kinderen toe. Ik vond het fijn dat de middelste langzaam kon wennen. Hij werd niet overspoeld met aandacht maar juist even met rust gelaten tot hij zelf durfde. Ook de jongste van net 1 jaar werd nog even in het middelpunt van de belangstelling gezet maar ook zonder te forceren waardoor hij niet bang was. Iedereen was onder de indruk, ook de volwassenen. Het mailcontact vooraf verliep heel vlot en soepel en alles wat daarin besproken was kwam terug in het bezoek. Zeker voor herhaling vatbaar.

fam schulenberg/pilage 02-12-17 22:28:35

Complimenten aan Sint en zijn Pieten.Wat doen ze het leuk en daarnaast zien ze er prachtig uit.Door hun rustige en plezierige omgang wisten ze zelfs onze kleine meid aan de praat te krijgen.Allemaal hebben we er enorm van genoten.Dank voor de fijne avond.

Manon Staal 04-12-16 11:28:57

We hebben enorm genoten! Wat doen jullie dit op een ontzettend leuke, ontspannen en professionele manier! Echt complimenten! Ik heb veel sinten en pieten langs zien komen maar jullie steken hier echt met kop en schouders bovenuit. Leuk ook dat zelfs de Sint voorzichtig meedeed met de Pietendans!
Heel veel dank voor de onvergetelijke avond.

VisualMedia 07-12-15 14:05:48

Vrijdag 4 december 2015 deze leuke Pieten op kantoor uitgenodigd. Leuke interactie met de kinderen (ook rekening gehouden met een kindje met glutenallergie) en ik heb alleen maar blije gezichten gezien. Vooral het liedjes zingen was erg leuk! Bedankt Pieten voor de gezellige Sinterklaassfeer.

Marjanka 29-11-15 18:36:47

Een echte aanrader!! Heel kortdag geboekt. Desondanks goed voorbereid en heel flexibel. Makkelijk en leuk contact met de kinderen. Anticipeerden heel gemakkelijk en natuurlijk op onverwachte vragen of wendingen. Waren ook goed op de hoogte van al het Sinterklaas nieuws, wat de kinderen natuurlijk op de voet volgen. Pieten bedankt!!

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies