J.Eijgenraam  

Hare Majesteit de Koningin heeft gisteren, 30 augustus 2011,
CPB-medewerker Carel Eijgenraam bij zijn pensionering onderscheiden.
Eijgenraam werd Officier in de Orde van Oranje-Nassau.
Carel Eijgenraam is onderscheiden door de Loco-burgemeester van
Voorschoten
Het is uitzonderlijk dat aan een ambtenaar een Koninklijke
Onderscheiding wordt verleend. Eijgenraam's verdiensten worden echter
als zeer bijzonder gezien.

willem kranendonk  

Interessant uitsluitsel van het DNA-onderzoek! Maar de weergave van de conclusie op de site is een beetje slordig:
"De kans dat een willekeurig ander persoon een profiel heeft dat ook
matched is ongeveer 0,23%, er is wel een relatie tussen de deelnemers
maar er heeft een enkele mutatie opgetreden".

Toevoegen van een HRt [/i]vóór optie "2)" zou, na een punt achter "0,23%", duidelijkheid scheppen, of althans de leesbaarheid zeer ten goede komen.
'Happy hunting' naar de progenitor!

Mirjam  

Beste Jan, wat een prachtige site! Ik woon met mijn gezin in het voormalige huis in Tilburg van Arnoldus Eygenraam, sigarenmagazijn. Aan de Armhoefstraat. Het is een prachtig jaren 30 pand met aan de voorzijde een winkelruimte, die we in ere gaan herstellen. Mijn vraag aan jou is, of er nog origineel fotomateriaal is van de winkel en/of van de familie van Arnoldus. Ik zou van kopieen een mooie collage willen maken voor in de etalage. Kun je ons verder helpen? Hartelijke groet, Mirjam

Michel Doortmont  

Mag ik jullie complimenteren met deze site en de fantastische onderzoeksresultaten. Ik ben zelf zo'n jaar of 15-20 ook met de familie bezig geweest, op verzoek van Jan Bot uit Vlaardingen. In zijn persoonlijk archief in het Stadsarchief van Vlaardingen zit veel materiaal, o.a. een complete set persoonskaarten, verzameld tot aan zijn overlijden.

Zelf geen afstammeling ben ik inmiddels wel geparenteerd aan de familie, omdat mijn kinderen via twee lijnen van Eigenraam afstammen. Zie hiervoor het Kwartierstatenboek 1993 van het KNGGW.

Het is goed te zien dat de diverse problemen waartegen ook ik in mijn onderzoek aanliep (o.a. de katholieke tak en de Arcense connectie) langzamerhand ontrafeld en opgelost worden.

Sara Eijgenraam  

Beste Jan Eijgenraam,
Ik heb nog een aantal aanvullingen.
Ik ben een dochter van Hendrik Eijgenraam die weer een zoon is van Alexander Eijgenraam en Sara van der Zee. Op de site staan 4 kinderen aangegeven en 2 afgeschermd. Eén van deze kinderen, nummer 6 heette Alida Adriana Eijgenraam en is op 9 oktober 1912 geboren te Delft. Zij is op 31-jarige leeftijd aan tbc overleden in 1944. Nummer 5 is een meisje dat slechts 2 jaar oud geworden is. Haar naam was Adriana Alida. Ook zij is te Delft geboren.
Zelf heb ik ook twee dochters gekregen. Elsziena Helena 22-07-1968 en Rosemarie Wilhelmina 08-08-1975
met vriendelijke groet,
Sara Eijgenraam

bettina bouttens  

hallo, ik ben restaurateur van schilderijen. Momenteel restaureer ik een portret gedateerd 1884 en gesigneerd Jozef Janssens. Kan u mij wat documentatie opsturen zodat ik kan nagaan of we het over dezelfde schilder hebben? alvast dank

Yvonne de Jong  

Hoi Jan

Ik zat voor de gein mijn dochter Mathanje te googelen.
Er stond op je site wel de vader (Peter de Jong)
De moeder is afgeschermd.
Ik maak er geen geheim van dat ik 2 prachtige dochters heb.
Ik ben de moeder van Jantine en Mathanje de Jong.
Yvonne de Jong geboren Eijgenraam.
geboren 9/11/1958 in Den Hoorn.
He alles goed verder?

Groetjes uit Naaldwijk!


wf van dijk  

Hallo Jan,

Mooie site,

T.o.v. Pieter Abrahamsz van Dijck heb ik wat aanvullingen.
Pieter en Grietje hadden samen 6 kinderen t.w. Trijntje van Dijk ged. Vl. 25-05-1777, Abram van Dijk ged. Vl. 19-07-1778, Jan van Dijk ged. Vl. 12-08-17781, Katrijne van Dijk ged. Vl. 30-03-1783, Abraham van Dijk ged. Vl. 28-09-1788. overl. 02-12-1829. geh. met Neeltje van Minnen trouw 08-04-1810.
Al deze van Dijken stammen af van Laurens Cornelisz. van Dijck, weet u hier meer over ?
bvd W van Dijk

Otto van Driel  

Hallo Jan,
Allereerst compliment voor je site. Alles zeer overzichtelijk en de puzzle van CBs moeder, die naar we nu weten zowel als Catharina Eijgenraam, als als Catharina Halverhout sporen heeft nagelaten, heb je ook goed beschreven.
Nu ik weet dat het slechts één persoon is, ben ik jouw gegevens aan het nalopen en hopelijk uitbreiden, maar dat mail ik je persoonlijk.
Hartelijk gegroet,
Otto

Ruud Vernooij  

Beste Jan,
Volgens een verbaal het Rechterlijk Archief van de gemeente Den Haag uit 1706 was Jan Pieterse Eijgenraem in de maand juli 1693 getrouwd was Adriana van der Burgh. Dit was zijn tweede huwelijk.
Groet,
Ruud Vernooij

1 2 3
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand