Dirk Peter Fuchs 23-03-03 12:35:17

Hi !
For me this year a dream comes true, a new start with EKSEPTION. A group, which is my favourite since the beginning and whose concert I ve seen last time in 1978.
Rick van der Linden opened my senses and love for the HAMMOND-Organ B 3.
I wish all the best for the new start of EKSEPTION in a new timeperiod (2003 ...) and many new fans and listeners, so they can hear, what handmade music will and can move.
Dirk Peter uit duitsland

Marcelo RMartinelli 18-03-03 23:33:53

Congratulations for your excellent work ! Unfortunately only last year I got some of your albuns in Rio I was missing a lot.

Bora CETIN 17-03-03 21:10:05

I'm EKSEPTION fan from Istanbul-TURKEY, since 1974.
I'm very glad to hear you again ! Ekseption comeback like Focus. ( I'm fan of Focus )
In 70's, I remember I get the Ekseption LP's from germany. ( its very difficult ) but now, in my archive; best valuable LP's are Ekseption LP's.
( Few months ago, I ordered "Beggars..." album from Amazon, but they couldn't find it ! )
Finally,
Welcomeback Rick, welcome Ekseption.
Best Regards.

Bora CETIN
www.boracetin.com

Bert Monster 17-03-03 20:42:00

Wat gaat de nieuwe Ekseption spelen tijdens de tournee in juni; Rick zal zich bezig gaan houden met Ekseption 2000, hetgeen wil zeggen dat het VIVACE-project een grote rol gaat spelen tijdens de concerten; Rick op het Johannus orgel en een nieuwe B3 hammond plus een piano voorzien van synthesizer; de gitarist zal de blazers doen vergeten en zeker zal o.a. The5Th gespeeld gaan worden.
Komende vrijdig vertrekt Rick tot 19 april naar Canada om te oefenen met de nieuwe bandleden.

groetjes,

Bert Monster

Jan 17-03-03 18:02:47

Hoi Peter, bedankt voor de tip, ik kende Ars Nova van de CD ‘Goddess of Darkness’, maar ik wist niet dat ze ‘Birds’ vertolkt hadden. Ars Nova geeft overigens wel een heel nieuwe betekenis aan the begrip ‘meidengroep’! Onlangs beluisterde ik trouwens de CD ‘Spleen’ van het Italiaanse prog rock trio ‘Syndone’, een uitstekende CD.
Ik hoop dat Rick dit keer eindelijk zijn avontuurlijke kant weer laat spreken en het experiment niet zal schuwen.

PETER SMIT 17-03-03 13:01:57

Over Trace gesproken: luister eens naar de Japanse meidengroep ARS NOVA, met o.a. hun uitvoering van Birds.

mario auger 16-03-03 20:58:44

Hi Ekseption and Rick
For me this is a dream to see an official homepage on Ekseption and Rick van der linden.And this is excellent that ekseption start again with a tour.I listen music since the seventies and Rick and ekseption stay my favorite group.This site in very beautiful.
I will look this site very often
bye Mario from quebec city,Canada

Jan 16-03-03 18:54:55

Een nieuw Ekseption met een nieuwe tournee. Ik had eigenlijk een reunie van Trace verwacht, gezien het succes van de uitstekend verzorgde releases van de oude albums op CD door het Musea label.
Komt er misschien ook een nieuwe CD van Ekseption met ditmaal echt NIEUWE muziek, niet de oude nummers in alweer een nieuw jasje?
Weet iemand misschien wat er is gebeurd met het plan voor de opvolger van Ekseption78, een album gebaseerd op de vier jaargetijden van Vivaldi?
Mijn complimenten overigens voor deze site, erg overzichtelijk en mooi vorm gegeven. Een suggestie is misschien een forum waar Ekseption liefhebbers informatie kunnen uitwisselen?
Groeten, Jan

Marcel van Royen 15-03-03 21:24:51

Heel erg leuk dat Rick weer gaat spelen,veel succes toegewenst.Ik hoop wel dat er nu eens wat nieuw werk komt want tot nu toe was het het alleen maar oudekost in een nieuw jasje.
En hopelijk word het niet zoiets als de livecd
van 1993 waar ontzettend veel fouten gemaakt worden wat overigens later in de studio is bijgewerkt.Het is duidelijk te horen dat er heel wat verbeterd is achteraf.Nou toch nog heel veel succes gewenst.
Groetjes Marcel.

Grignion 14-03-03 19:18:03

Te gek: Ekseption weer terug op de podia!
Maar.....in 1991 nog als reunie op Goud van oud, met Rein, Peter, Huib en Dick, en nu zonder ook maar 1 van die mensen. WAAROM???
Natuurlijk blijft Rick de grote man, en niet zoals in 1974 Hans Janssen (ik noem maar een dwarsstraat!), maar jammer is het wel!
Ik hoop dat tijdens een concert binnenkort al mijn twijfels verdwijnen, en met een talent als Rick zal dat wel lukken!
Heel veel succes!
groeten,

Grignion

<< < 199 200 201 202 203
Zoeken
Terug naar homepage
 

Webbased software nodig?