Rodrigo Werneck 05-03-03 17:54:43

Dear Rick,

Good to see an official online source to your great music. Warm greetings from Brazil; I've been your fan for a long time, and it is good to see you back on the road. I hope you'll bring your wonderful music to this neck of woods some day. It would be great to hear the music of Trace, Ekseption and your solo material played live.
Congratulations go also to my good friend Louis, for his great work on yet another (astounding) website!
All the best,
Rod

elisabeth 05-03-03 17:34:47

Rick,Inez en de andere leden van de nieuwe Ekseption,
VAN HARTE GEFELICITEERD met de web-site.Wij,dus ook Ton,hopen dat we daar in de toekomst heel veel nieuws op kunnen aflezen.
Wij wensen jullie tevens,ONTZETTEND VEEL SUCCES en graag tot spoedig ziens.

Jos Wynands 05-03-03 13:38:06

Hier hebben de echte fans, waar ik er één van ben, lang op gewacht. Het is fantastisch om Rick weer aan het werk te kunnen zien. Alles wat deze man in het verleden heeft laten horen en zien was geweldig. Als er nu ook weer wat nieuw materiaal te verwachten is, dan kan ik haast niet wachten. Ik wens Rick en de rest van de nieuwe band veel succes.

Bert Monster 03-03-03 22:17:39

Hallo Ekseption-fans,

Het was 1969 toen ik voor het eerst THE 5th hoorde van Beethoven, vertolkt door Ekseption.
Ook Rick's formatie TRACE was een hoogtepunt in zijn carriëre, maar ook de muziek met Cum Laude was prachtig en de solo projecten als de GX 1 en Night of The Doom mochten er wezen; ook de Vivace cd van 2002 mocht er wezen
En nu gaat Ekseption weer van start en ik wens Rick veel succes.
Een ieder die eens wil kletsen over Ekseption of eens wat foto's uit wil wisselen via mail, raad ik aan me te mailen, want als fan van het eerste uur, kan ik jullie veel vertellen.

groetjes,

Bert Monster

<< < 199 200 201 202 203
Zoeken
Terug naar homepage