Peter Stephens 12-05-03 19:57:31

When can we expect to see you on tour in England? I have been enjoying your music since 1978 when I discovered your Ekseption 78 LP in Germany but have never had the pleasure of seeing you perform live.

Elly Hendriks 07-05-03 13:03:19

Hallo Fans.
Ooit heb ik een keyboard gewonnen bij Yamaha,de PS 20. Ik was daar natuurlijk ontzettend blij mee. Orgellessen gehad, je kent dat wel ,dat doe je effe. Mooi niet!! ik kan nog steeds geen NOOT lezen.Ik werd hier aan vandaag herinnerd want bij het opruimen van een zeer volle kast papieren kwam ik een lesboek tegen van Rick van der Linden.Uitgegeven door Yamaha en het draagt de titel Toets voor toets. Leuk he? Ik weet eigenlijk niet hoe ik daar aan gekomen ben.
Maar het was grappig om het weer te zien.
Groetjes aan de mede fans.

huber wolfgang 06-05-03 09:12:45

does anyone know about the live lp at the idssteiner schloss? which songs are on it and where i can get it. i hope to hear new songs from the incredible genius rick van der linden!!

peter verberne 02-05-03 17:53:17

Hoi Rick en Inez,
Te gek dat Ekseption weer 'alive and kicking' is. Als Hammondfreak van het eerste uur kijk ik ernaar uit jullie live te zien (je gebruikt toch wel je Hammond??). Begin jaren ྂ was ik te jong om Ekseption live te mogen bewonderen, maar deze droom zal in juni in vervulling gaan.
Veel succes en tot ziens in Helmond
Peter

Peter van den Berg 01-05-03 19:22:24

Heel leuk om te zien dat er steeds meer over Rick en Ekseption op internet te vinden is. En nu zelfs een fraaie official homepage.
Had zelf ook al de gedachte een page te maken, maar nooit van gekomen. Ben nl helemaal gek van deze deze muziekstijl. Als ik een kaartje kan bemachtigen zal ik zeker naar een of meerdere concerten gaan. Toch jammer dat er nooit veel live is uitgebracht.
Veel succes met het mooie werk, jongens!

Milan de Kruijk 26-04-03 14:23:10

Hier een nieuwe liefhebber van de nieuwe generatie. Met erg veel plezier luister ik naar jullie muziek. Als is het alleen al om de sublieme Hammond partijen.

Pete Giddens 25-04-03 20:26:40

I came across the Rachmaninov Prelude by accident and want to say it rocked my world. Fantastic stuff!

Herman Wanink 22-04-03 18:25:49

Hier is er weer eentje van de oude club. Een normaal iemand word ouder, maar ik denk dat ekseptionele mensen als Elly, Bert, Charles, Peter, Henk, Ron en hopelijk een heleboel anderen zich binnenkort weer vele jaren jonger zullen voelen. Rick weet gelukkig ook van geen ophouden, waarvoor veel dank. Was het maar juni. "We" gaan er iets moois van maken. Hopelijk tot ziens.

Fritz Fuchs 20-04-03 22:18:06

Hallo Rick,
es freut mich sehr, daß Du wieder mal nach Deutschland kommst. Freue mich schon sehr auf Dein Konzert hier. Ich wünsche Dir und Inez mit den "neuen Ekseption " viel Erfolg, den Du als Künstler schon immer verdient hast.
Einer Deiner größten Fans

Gruß
Fritz

PS: Erinnere mich gern an Die Zeit, als ich Dich mit Rein besuchen durfte.

Charles Greiner 12-04-03 12:45:45

Ik heb een kaart bemachtigd voor Oldenzaal, laten we Rick en zijn nieuwe maten massal ontmeoten en Ekseption steunen in deze nieuwe line-up. Zeur niet over de vorige leden deze mannen verdienen een kans en natuurlijk zijn vrouw Inez, latenw e er allemaal zijn en genieten van deze muziek. GHraag zou ik met anderen ook van gedachten willen wisselen over deze muziek en Rick van der Linden, ik kan bijna niet wachten.

<< < 206 207 208 209 210 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies