Jan 17-03-03 18:02:47

Hoi Peter, bedankt voor de tip, ik kende Ars Nova van de CD ‘Goddess of Darkness’, maar ik wist niet dat ze ‘Birds’ vertolkt hadden. Ars Nova geeft overigens wel een heel nieuwe betekenis aan the begrip ‘meidengroep’! Onlangs beluisterde ik trouwens de CD ‘Spleen’ van het Italiaanse prog rock trio ‘Syndone’, een uitstekende CD.
Ik hoop dat Rick dit keer eindelijk zijn avontuurlijke kant weer laat spreken en het experiment niet zal schuwen.

PETER SMIT 17-03-03 13:01:57

Over Trace gesproken: luister eens naar de Japanse meidengroep ARS NOVA, met o.a. hun uitvoering van Birds.

mario auger 16-03-03 20:58:44

Hi Ekseption and Rick
For me this is a dream to see an official homepage on Ekseption and Rick van der linden.And this is excellent that ekseption start again with a tour.I listen music since the seventies and Rick and ekseption stay my favorite group.This site in very beautiful.
I will look this site very often
bye Mario from quebec city,Canada

Jan 16-03-03 18:54:55

Een nieuw Ekseption met een nieuwe tournee. Ik had eigenlijk een reunie van Trace verwacht, gezien het succes van de uitstekend verzorgde releases van de oude albums op CD door het Musea label.
Komt er misschien ook een nieuwe CD van Ekseption met ditmaal echt NIEUWE muziek, niet de oude nummers in alweer een nieuw jasje?
Weet iemand misschien wat er is gebeurd met het plan voor de opvolger van Ekseption78, een album gebaseerd op de vier jaargetijden van Vivaldi?
Mijn complimenten overigens voor deze site, erg overzichtelijk en mooi vorm gegeven. Een suggestie is misschien een forum waar Ekseption liefhebbers informatie kunnen uitwisselen?
Groeten, Jan

Marcel van Royen 15-03-03 21:24:51

Heel erg leuk dat Rick weer gaat spelen,veel succes toegewenst.Ik hoop wel dat er nu eens wat nieuw werk komt want tot nu toe was het het alleen maar oudekost in een nieuw jasje.
En hopelijk word het niet zoiets als de livecd
van 1993 waar ontzettend veel fouten gemaakt worden wat overigens later in de studio is bijgewerkt.Het is duidelijk te horen dat er heel wat verbeterd is achteraf.Nou toch nog heel veel succes gewenst.
Groetjes Marcel.

Grignion 14-03-03 19:18:03

Te gek: Ekseption weer terug op de podia!
Maar.....in 1991 nog als reunie op Goud van oud, met Rein, Peter, Huib en Dick, en nu zonder ook maar 1 van die mensen. WAAROM???
Natuurlijk blijft Rick de grote man, en niet zoals in 1974 Hans Janssen (ik noem maar een dwarsstraat!), maar jammer is het wel!
Ik hoop dat tijdens een concert binnenkort al mijn twijfels verdwijnen, en met een talent als Rick zal dat wel lukken!
Heel veel succes!
groeten,

Grignion

JK 12-03-03 18:55:43

Hey, it's great to see you back, Rick. Over the past decade there was so little news about you that I feared you had disappeared into anonimity, which would have been a crying shame considering the talent God gave you.
Will there be a new release with NEW material preceding the tour? Maybe the official release of the old Ekseption albums on CD, perhaps with additional (live/unreleased) material?

I'll be looking forward to seeing you play live.

Elly Hendriks 11-03-03 23:02:42

hartstikke leuk de namen Peter Smit en Henk Verkuyl terug te zien op deze site.
Waar blijft de rest van de oude fan-club?
.
De maestro Rick en Inez hebben het verdiend.
groetjes Elly

Henk Verkuijl 11-03-03 21:03:50

Leuk om weer eens iets te lezen over ekseption. Te gekke site. Bach en co. zullen zich wel weer omdraaien in hun graf. Hopelijk wordt het zo'n succes dat ze in hun graf tollen. Heel benieuwd naar de toekomst.

Henk Verkuijl, Sandra de Leeuw en twee zeer jeugdige nieuwe fans van 4 en 5 jaar.

PETER SMIT 10-03-03 13:51:37

FANTASTISCH, EINDELIJK!!!
HEEL VEEL SUCCES!!
GROETEN AAN IEDEREEN!
PETER SMIT

<< < 208 209 210 211 212
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies