ELENES 09-08-20 22:08:07

Ons gastenboek werkt helaas niet meer correct.
Daarom starten wij met een nieuw gastenboek en zullen met dit gastenboek binnenkort stoppen.
Nieuwe berichten graag in ons nieuwe gastenboek.

Groeten Leen en Suus.

Theo en luus swartele 02-08-20 19:22:21

Hallo leen en Suus ik lees altijd jullie verhalen wij wonen in hoek sinds een half jaar en daarvoor in sas van gent en Terneuzen. Mijn man zijn moeder is ook een de bleef dus was verrast dat je ook de blaey heet wij hebben ook een camper in de winter meestal naar Spanje,misschien komen we elkaar nog weleens tegen groetjes Theo en luus


Reactie:
Leuk. Verder uitzoeken?

Gerard Hartman 08-07-20 10:30:49

Hoi Leen en Suus,
Wat zijn jullie reizigers zeg. We lagen vorige week in Goes. Als we weer in de buurt zijn hopelijk contact. Wil je een telnr sturen naar mijn mail.
Sinds maart ben ik ook met 1,5 jaar vervroegd pensioen.
Groeten van Gerard en Annelies.


Reactie:
Jammer

Hoornaert noel 01-07-20 10:05:24

Ik ga dit jaar naar de ardeche vallon pont d arch en zou graag weten wat we daar kunnen bezoeken of gezien moeten hebben.En ook een mooie terug reis route richting parijs met bezien waardigheden

Petra Eleftheriadis 10-05-20 10:59:15

Hoi Leen en Suus,Zo leuk, om al die foto’s van Goes en omstreken te zien. We hebben toch bijna 11 jaar in Goes gewoond, boven de Delifrance ( Daily's) in de Lange Kerkstraat. Ook nog steeds vrienden daar. Zijn zelfs plannen als we ons weer ergens gaan vestigen, dat toch Goes wel bovenaan het lijstje staat. Geniet van jullie zomer! Blijf schrijven doe ik ook, ik blog gewoon door over Nederland.Lieve Groet,Petra.


Reactie:
Sorry, heeft even geduurd, maar de melding van nieuwe berichten komt niet goed door.

Willy 14-04-20 17:38:55

Ik ga jullie verslagen missen .... Of het nu op reis of thuis in de mooie omgeving van Goes is, het blijft gewoon leuk om ‘met’ jullie mee te mogen reizen. Voor jullie beiden een goede gezondheid !


Reactie:

Ron en Greet van Klaveren 12-04-20 19:34:52

Hallo Leen en Suus, eerst even voorstellen. Wij zijn Ron en Greet, ook camperaars. Vorig jaar hebben we op camping -de Brashoeve- in Kerkwerve vrienden van jullie ontmoet, Ria en Dick. Zij vertelden over jullie reizen en over de website die we zeker moesten lezen. Hebben we gedaan. Ook het verslag van jullie laatste reis en vooral de terug reis, heftig hoor! Maar gelukkig zijn jullie weer veilig thuis. Wij waren 3 maanden in Spanje, Benidorm.Was de bedoeling tot eind maart maar omdat we bruiloften en verjaardagen hadden zijn we half februari al huiswaarts gekeerd. Achteraf mooi op tijd maar wie voorziet deze corona maatregelen en Lockdown? Nu maar afwachten wanneer we weer met onze camper op stap kunnen.Groeten van Ron en Greet.


Reactie:
Gelukkig weer thuis, wie weet tot ziens

Emmanuel en Viviane 05-04-20 15:45:02

Wij weten nu niet echt of jullie blij dan triest zijn nu jullie weer thuis zijn. Wij vroegen ons af of de beestjes voor problemen zouden zogen als jullie daar in Marokko verbleef.
Maar enfin wij zijn blij dat alles zonder onoverkomelijke problemen is verlopen.Hou ze nu ook maar buiten daar in Goes.
Welkom terug thuis.


Reactie:
Wij zijn blij. Zorg hier toch beter dan in Marokko

Roel en Gé Kranenborg 04-04-20 17:01:40

Wat fijn dat jullie weer veilig en wel thuis zijn, maar wat hebben we met jullie meegeleefd! Wat een spanning en emotie moeten jullie gevoeld hebben. Nu maar lekker in het Zeeuwse land van alle belevenissen bijkomen. Groetjes


Reactie:
Bedankt, maar dit wordt eerst thuisisolatie

ELENES 04-04-20 13:16:57

4-4-2020. Al 3 dagen in ons eigen bed. Onze problemen zijn verleden tijd. Dank voor alle steun. Voor de mensen onderweg WEL THUIS.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken