Hans en Jeanne 02-12-17 16:48:08

Na weer een mooie reis veilig en wel op het nest! Fijne feestdagen toegewenst!


Reactie:
Jullie ook fijne feestdagen en een goede terugvlucht.

Harry Frantzen 02-12-17 15:43:23

Welkom thuis.Ik heb genoten van jullie verslag van deze reis.Wij gaan begin januari die kant op en heb interessanteinfo opgeslagen.Bedankt voor het delen van jullie geweldige reis.
Gr, Harry.


Reactie:
😁 Graag gedaan en goede reis. 😎

Ineke en Maarten 02-12-17 11:20:30

Welkom thuis! Het was weer een prachtige tocht en ook wij gaan daar ons voordeel weer mee doen. Bedankt dat we mee mochten reizen. We zullen de verhalen de komende tijd missen! Fijne tijd thuis en maak maar vast mooie plannen voor het voorjaar. Mooie feestmaand en een goed 2018 met gezondheid en nieuwe avonturen.
Hartelijke groet, Ineke en Maarten


Reactie:
😎 Ook voor jullie de beste wensen en véél reisplezier in 2018. 🌍

Harma 01-12-17 20:59:48

Dank voor het mooie reisverhaal! Gelukkig weer heelhuids thuis.


Reactie:
😎 Graag gedaan. Weer lekker bij de kachel. πŸ”₯

Hennie en Dieneke van Es Wezep 01-12-17 10:21:06

We hebben weer genoten van de verhalen en de mooie foto's. Wat een prachtige reis. Wij zijn 2 weken geleden een paar dagen op CP de Banjaard en een paar dagen op camping Westkapelle geweest.We hebben gezwaaid bij Goes, ook al waren jullie daar nog niet.Lekker uitwaaien op het strand met de hondjes.Dagje Veere, Deltawerken...Eind december gaan wij naar noord Spanje. Heel fijne feestdagen gewenst en groeten van ons.


Reactie:
Dank voor de complimenten. Een fijne reis naar en in Spanje en warme feestdagen.

Emmanuel 30-11-17 20:00:35

Welkom thuis morgen en wij hopen dat u niet teveel sneeuw krijgt deze nacht en morgen.


Reactie:
β›ˆ Wij zijn thuis en de verwarming staat op 20 graden πŸ”₯

Emmanuel 28-11-17 11:04:55

In het verslag van gisteren 27/11 schrijft Suus dat jullie diesel tankten in Brive de la Garde. Ik vermoed dat zij Brive la Gaillarde bedoelde. Toen onze zoon nog in Toulouse woonde en werkte zijn wij veelvuldig langs de baan gereden die, ik vermoed, jullie nu ook gebruikte. Ik heb er nooit een Brive de la Garde ontmoet. Leen heeft niet naar mij geluisterd want jullie komen steeds maar naar de winter toe.


Reactie:
😞 Suus zal het verbeteren. Wij zijn in de winter altijd een paar maanden thuis. Dit heeft ook zijn charme. 😌

Hans en Jeanne 25-11-17 19:27:39

Hallo Leen, een dag te laat maar toch van harte gefeliciteerd! Maak er een fijne dag van hoeven we je niet meer toe te wensen want dat had je duidelijk al gedaan !Goede thuisreis toegewenst en wie weet tot in het voorjaar!


Reactie:
🌞 dankjewel 😎

Everdien en Thole Feith 25-11-17 09:03:35

Hoi Suus en Leen,een dag te laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag Leen.Een goede terugreis gewenst!Hartelijke groeten,Everdien en Thole


Reactie:
🌞 dankjewel 😎

Anny Dijkema 24-11-17 11:59:24

allereerst gefeliciteerd en een mooie dag gewenst en een hele goede terugreis. Wij zien jullie foto’s van de fietstocht naar Marine d’or, blijkbaar zaten wij dus op een verkeerde weg, wij zaten op smalle paadjes in het nationaal park midden in het moeras. Volgende keer dus een andere route, bedankt voor de tip. Overigens in het zogenaamde kasteel in San Antoni zit boven een heerlijke tapasbar. Verder nog een tip in Porto Covo is geen nieuwe camperplaats maar een sanistation bij het voetbalstadion. Deze is geopendvan β€˜s morgens 9 tot 11 en β€˜s avonds van ik meen 17.00 - 19,00u. Voor €3 kun je hier saniΓ«n en zelfs douchen. Leuk dat jullie een aantal dagen in Alcossebre zijn gebleven, wij zouden hier 1 nacht staan, maar het werden er 10. Overigens staan ook wij meestal vrij. Doen veel met jullie informatie. Bedankt en geniet van de terugreis. Wij zijn nu 2 weken terug en gelijk een beste verkoudheid opgelopen.


Reactie:
🌞😎🌞Dankjewel. Geen goed vooruitzicht een verkoudheid.πŸ˜πŸ˜‚β›ˆ

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken