Petra Eleftheriadis 10-05-20 10:59:15

Hoi Leen en Suus,Zo leuk, om al die foto’s van Goes en omstreken te zien. We hebben toch bijna 11 jaar in Goes gewoond, boven de Delifrance ( Daily's) in de Lange Kerkstraat. Ook nog steeds vrienden daar. Zijn zelfs plannen als we ons weer ergens gaan vestigen, dat toch Goes wel bovenaan het lijstje staat. Geniet van jullie zomer! Blijf schrijven doe ik ook, ik blog gewoon door over Nederland.Lieve Groet,Petra.


Reactie:
Sorry, heeft even geduurd, maar de melding van nieuwe berichten komt niet goed door.

Willy 14-04-20 17:38:55

Ik ga jullie verslagen missen .... Of het nu op reis of thuis in de mooie omgeving van Goes is, het blijft gewoon leuk om ‘met’ jullie mee te mogen reizen. Voor jullie beiden een goede gezondheid !


Reactie:

Ron en Greet van Klaveren 12-04-20 19:34:52

Hallo Leen en Suus, eerst even voorstellen. Wij zijn Ron en Greet, ook camperaars. Vorig jaar hebben we op camping -de Brashoeve- in Kerkwerve vrienden van jullie ontmoet, Ria en Dick. Zij vertelden over jullie reizen en over de website die we zeker moesten lezen. Hebben we gedaan. Ook het verslag van jullie laatste reis en vooral de terug reis, heftig hoor! Maar gelukkig zijn jullie weer veilig thuis. Wij waren 3 maanden in Spanje, Benidorm.Was de bedoeling tot eind maart maar omdat we bruiloften en verjaardagen hadden zijn we half februari al huiswaarts gekeerd. Achteraf mooi op tijd maar wie voorziet deze corona maatregelen en Lockdown? Nu maar afwachten wanneer we weer met onze camper op stap kunnen.Groeten van Ron en Greet.


Reactie:
Gelukkig weer thuis, wie weet tot ziens

Emmanuel en Viviane 05-04-20 15:45:02

Wij weten nu niet echt of jullie blij dan triest zijn nu jullie weer thuis zijn. Wij vroegen ons af of de beestjes voor problemen zouden zogen als jullie daar in Marokko verbleef.
Maar enfin wij zijn blij dat alles zonder onoverkomelijke problemen is verlopen.Hou ze nu ook maar buiten daar in Goes.
Welkom terug thuis.


Reactie:
Wij zijn blij. Zorg hier toch beter dan in Marokko

Roel en Gé Kranenborg 04-04-20 17:01:40

Wat fijn dat jullie weer veilig en wel thuis zijn, maar wat hebben we met jullie meegeleefd! Wat een spanning en emotie moeten jullie gevoeld hebben. Nu maar lekker in het Zeeuwse land van alle belevenissen bijkomen. Groetjes


Reactie:
Bedankt, maar dit wordt eerst thuisisolatie

ELENES 04-04-20 13:16:57

4-4-2020. Al 3 dagen in ons eigen bed. Onze problemen zijn verleden tijd. Dank voor alle steun. Voor de mensen onderweg WEL THUIS.

Hennie en Dieneke van Es 03-04-20 20:39:43

In deze nare tijd is thuis zijn zo gek nog niet. Fijn dan jullie weer heelhuids terug zijn. Wij waren half februari weer thuis, vanuit Spanje en blijven het hier ook uitzitten. Hopen eind dit jaar toch weer die kant uit te kunnen, onze dochter woont in Spanje.

Heuvelmans Bert 03-04-20 18:53:40

Geweldig dat jullie weer thuis zijn. We hebben het verhaal gevolgd en vonden het best wel spannend. Maar het toch weer gelukt. Voor ons is het ook nog afwachten. We zitten nog in Hongarije maar we moesten al terug in België zijn in verband met de camper keuring en verschillende afspraken die we hadden. We wachten nog maar even af en kijken van dag tot dag hoe het hier verder verloopt.
Groetjes Mariette en Bert.

Heiko Prak 03-04-20 17:18:46

Dit was denk ik met afstand jullie meest memorabele camperreis. Fijn dat jullie weer heelhuids thuis zijn en stay safe!

Elly Smulders 03-04-20 13:37:56

Beste Leen en Suus,
Wat ben ik blij dat jullie weer veilig thuis zijn! Ik heb jullie website nog nooit zó intensief gelezen als de afgelopen tijd. Geniet van het thuis zijn!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand