Willy 23-05-18 21:52:56

zo geweldig om dit reisverslag te lezen omdat wij vorig jaar (met de NKC) deze reis grotendeels maakten maar dan in omgekeerde volgorde. Ook alle kloosters inclusief de slechte wegen en het vrolijke Kerkhof ..... Op deze camping smaakten de Forelletjes in het restaurant ook uitermate goed! Fijne en veilige reis verder.

Hans M. 22-05-18 23:17:45

Door het moois dat we daar gezien hadden was dat naar de achtergrond verdwenen. Het ene jaar is de weg nog redelijk te doen en enkele jaren later is het gatenkaas. Het asfalt krijgt daar in de winter nog al voor zijn broek.


Reactie:
Begrijpen wij

Bert 22-05-18 18:12:14

Hallo Sus en Leen, geweldig toch zo een reis, even een vraagje tussen door. Je schrijft" Eén van de mooiste landschappen van Moldavië noemt Trotter dit
Jullie zijn toch nog in Roemenië.
Groetjes Mariette en Bert


Reactie:
Ja Bert. In de provincie Moldavië.

Hans M 20-05-18 22:03:40

Beste Leen en Suus,
Zoals ik al eerder schreef was ik al diverse keren in Roemenië. In 2014 was ik ook in het noorden bij diverse kloosters. Als jullie door het noorden van Roemenië richting Hongarije gaan moet je zeker het klooster in Bârsana bezoeken.(langs de 186) Ook het vrolijke kerkhof in Sãpânta is zeer de moeite waard om te bezoeken. In Sãpânta is een leuk campingje om te overnachten. Groet van uit het Zeeuwse.


Reactie:
Wij zijn op route. Je had wel even kunnen melden dat de weg zo slecht is!!

Willy 15-05-18 21:26:22

ha, ha, ook wij zagen geen pelikanen hoor vorig jaar en we waren nog wel met een boot op pad .....Het idee aan de Zwarte Zee te zijn is geweldig maar zowel de delta als de kust vielen ons erg tegen! Gelukkig maak het land op zich veel goed. Ook de moddervulkanen zijn indrukwekkend om te zien. Fijne reis verder.


Reactie:
Dankjewel. Ook wij genieten van het land.

Rob Clement 11-05-18 23:03:41

zo te lezen alweer een heleboel beleefd deze reis. Erg informatief deze reis vind ik. Nog veel reisplezier.Groeten,Rob Clement


Reactie:
Dankjewel

Ineke en Maarten 03-05-18 14:23:55

Wat is het daar mooi met die ruige rotsen! Schitterende wandeling, we krijgen er meteen zin in, maar de Zwarte Zee zit er nog niet in. Waarschijnlijk wordt het de Aosta-vallei in Noord Italië. Is vast ook mooi en nieuw voor ons. Als het zover is melden we ons wel.Fijne reis verder!


Reactie:
Aosta-dal is zeker ook mooi. Hebben wij ook al gedaan.

Ineke en Maarten 01-05-18 16:42:45

Nagenietend van de mooie reisverslagen, nu eerst maar eens een bericht voor jullie schrijven. Wat ziet het er allemaal mooi uit en wat leuk dat jullie, na zoveel al gemaakte reizen, weer veel nieuws ontdekken. Fijn voor ons om vast inspiratie te kunnen opdoen. Het weer werkt deze keer gelukkig ook mee, dus het ziet er goed uit. Wij zijn net 12 dagen in Nederland rondgetrokken en hebben plannen voor juni en juli. Verder nog even op de plaats rust! Veel mooie dagen in Bulgarije gewenst en we kijken uit naar de verhalen. Hartelijke groet, Ineke en Maarten


Reactie:
Ook richting Zwarte Zee?

Hans M. 28-04-18 23:09:31

Beste Leen en Suus,
Al jaren volg ik jullie op jullie site. Net gelezen over jullie bezoek in Bran en Brasov.
Ik was al vier maal in Roemenië. In 1993 het Draculakasteel bezocht. We waren toen met een groep uit o.a Goes. Wij waren onder begeleiding van Roemenen. Voor Roemenen zijn de toegangsprijzen vele malen lager dus probeer daar Roemeense vrienden te maken en daar samen mee b.v kastelen te bezoeken. Wij Zeeuwen bij zuinig.
Goede reis verder.


Reactie:
Tijden zijn veranderd. Prijzen in 2018 voor iedereen hetzelfde.

Willy 22-04-18 23:03:25

wij waren vorig jaar met een NKC reis 5 weken 8n Roemenië en genoten van dit land. Hopelijk hadden jullie nog iets aan onze tip voor documentatie? Leuk om de herkenbare foto’s te zien van kloosters en kerken maar ook de dorpjes en de bewoners daarvan. Wij herbeleven een bezoek aan een prachtig land en genieten weer mee! Ook wij waren een paar dagen in Aurel Vlaicu. (Museum in het dorp al bezocht?)We wensen jullie een hele goede reis verder.


Reactie:
Wij waren van plan te fietsen, maar zijn maar één nacht gebleven. Kwaliteit camping liet veel te wensen over.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!