Frans en Jeanne Schilkder 15-11-13 20:55:15

Hallo Leen en Suus,Via Wildschut on tour ben ik op jullie site terecht gekomen en ik volg jullie reizen met veel belangstelling. Wij zijn ook enthousiaste kampeerders en reizen met een caravan. Over een goed jaartje, zijn we beiden "baas-af" en willen we nog meer tijd aan reizen gaan besteden. Daarbij hikken we tegen de vraag: met de caravan of met een camper op reis? Mag ik jullie vragen als ervaringsdeskundigen met de caravan en sinds 2011 met de camper wat jullie heeft bewogen over te stappen naar de camper? Ik ben reuze benieuwd naar jullie reactie en hoop dat jullie tijd hebben daar in zuid Portugal om een antwoord te sturen. Nog heel veel plezier onderweg.Groetjes, Jeanne en Frans Schilder


Reactie:
Antwoord volgt snel

ernst en joke kersloot 10-11-13 18:32:50

Hoi Suus en Leen,

Wij kennen jullie van de trip door Spanje afgelopen winter. Heb jullie verslag net gelezen. Erg leuk om dit te doen. Zijn er nog andere plannen de komende periode.
Graag horen we van jullie via ons e-mail adres.Reactie:
Hallo Ernst en Joke. Begin december richting Nederland, daarna weten wij het nog niet.

Wierd en Hilde 10-11-13 18:00:01

Hallo Suus en Leen; Jullie campertocht gelezen en genoten. Wij gaan eind december op weg naar Frankrijk, Spanje, Portugal en hopen veel moois te zien. Wat ik mooi vind van jullie reis is dat jullie in principe (vrije) camperplaatsen uitzoeken. Dit spreekt ons erg aan.


Reactie:
Het vrij staan heeft wel wat, zeker de plaatsen die we zelf ontdekken

Hans en Jeanne 10-11-13 10:35:01

Knietje gerepareerd en werkt weer naar behoren!


Reactie:
Top en nu maar weer snel op pad

Hans en Jeanne Sonke 07-11-13 12:04:46

Hallo Suus en Leen,
Jullie fietstochtje op 3 november doen wij nog al eens vanuit Tavira de Cabanas. Inderdaad een prachtig tochtje. We mikken het meestal zo uit dat we rond lunchtijd aankomen bij het visrestaurantje aan de lagune net na de Torre. Verse vis van de grill Volgend najaar doen we jullie mooie reis hopelijk na . Groetjes van ons en goede reis verder!


Reactie:
Volgende keer maar aanleggen daar bij de Torre.
Hoe is het nu met de knie?

Ineke en Maarten 04-11-13 20:18:43

Hallo Suus en Leen,Wat heerlijk om jullie zo te kunnen volgen en wat een prachtige plekjes hebben jullie al weer bezocht. We krijgen er heel veel zin in om jullie achterna te komen. Vandaag groen licht gekregen van de arts om op pad te gaan, dus over een week of drie hopen we te vertrekken naar het zuiden. We kijken er erg naar uit en zullen vast ons voordeel doen met jullie reisverslag. Wie weet tot ziens! Groeten, Ineke en Maarten


Reactie:
Mooi zo, geniet er maar weer van.

Gr uit nederland 29-10-13 13:39:58

Wat een heerlijk maal, en buiten eten. Heerlijk weertje Geweldig!


Reactie:
Dank je Christien, helemaal eens

Renate de Jong 13-10-13 20:53:39

GEVONDEN, wat een lange geweldige reis. Denk niet dat we het na kunnen doen, maar ieder doet het weer op zijn manier. Bedankt voor jullie informatie.


Reactie:
Graag gedaan

Renate de Jong 09-10-13 14:36:37

Ik heb in de KCK gelezen dat jullie ook naar SiciliŽ zijn geweest, maar kan hiervan niets terugvinden in de reisverslagen.Wij hebben ook een website en vinden het altijd leuk om weer bij andere ideeŽn op te doen voor het plannen van een nieuwe reis.2014 wordt voor ons ItaliŽ/SiciliŽ, met de caravan en denken er zo'n 2-3 maanden over te gaan doen.Groetjes en nog veel kampeerplezier.


Reactie:
Zie hiervoor de voorjaarsreis in 2007

gina 02-10-13 17:41:44

Hallo Suus en Leen, als ik dat zo mag zeggen, ik volg jullie al enkele jaren en vind het altijd even leuk, alleen voor ons, vind ik het zonde dat jullie geen campings meer aandoen, maar natuurlijk heel logisch, maar verder is het nog steeds leuk om jullie avontuurlijke tochten te lezen. Wij zijn van plan om ongeveer 10-10-13, te vertrekken, maar dan met een caravan, mijn vraag is, kunnen we dan nog de weg nemen, naar Pamplona, over de D933 en dan de N135, of is dat te laat in het seizoen? Met vriendelijke groeten, Gina en nog heel veel camperplezier.


Reactie:
Hallo Gina
Mailtje volgt zo snel mogelijk

<< < 25 26 27 28 29 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!