Harma 23-05-15 13:52:10

Dank voor de mooie reisverhalen en foto's!
Nu maar wachten op de Hollandse zomer...


Reactie:
Graag gedaan en laten we maar hopen dat het een warme zomer wordt.

Christien 19-05-15 21:57:06

En nu een mooie Zeeuwse zomer.... ..


Reactie:
Bedankt en voor jou ook een warme zomer

Ineke en Maarten 18-05-15 16:59:08

Hallo reizigers, Wat een mooie reis hebben jullie gemaakt! Het stuk door Andalusië hebben we met belangstelling meegereisd, heel bekend. Alleen hadden wij niet zulk mooi weer. Fijn, dat jullie zonder noemenswaardige narigheid weer thuis zijn. Bij ons liep het deze keer een beetje anders en nu zit ik thuis met een gebroken enkel. Mooi de tijd om mails te sturen en sites te lezen. We wensen jullie een goede zomer thuis en veel mooie plannen voor later.


Reactie:
Beterschap, zodat je weer snel met de camper weg kan.

Everdien en Thole Feith 09-05-15 09:29:36

Hoi Leen en Suus, we volgen nog steeds jullie reis en zijn onze ontmoeting in Goulimima niet vergeten. Zo'n ruiterfestival hebben we dan maar mooi gemist, wie weet volgend jaar. Jullie in Spanje, wij in Portugal nu. Goede reis verder en veel plezier. Groeten, Everdien en Thole


Reactie:
Ook jullie een goede reis.

Emmanuel 03-05-15 15:22:19

Wij zijn blij, ik had ook reeds wat schrik dat jullie iets was overkomen maar uit uw antwoorden op gastenboek zie ik dat jullie reeds in Spanje zijn.


Reactie:
Ja Emmanuel. wij zijn veilig uit Marokko terug in Spanje. Onze website is inmiddels redelijk bij. Ik ga er nu verder aan werken.

Christien 03-05-15 11:45:07

we zijn wat bezorgd....er is toch niets gebeurd? We zijn niet van jullie gewend om zo de reis aftesluiten op jullie site...


Reactie:
Nee hoor, alleen geen internet.

Harma 29-04-15 18:11:49

Een goede terugreis gewenst! Genoten van prachtige foto's en gezellige verhalen!


Reactie:
Bedankt. Tot nu toe nog geen internet in Spanje.

Ineke en Maarten 25-04-15 13:00:42

Hallo reizigers,
Wat een prachtige reis! Wel tamelijk vermoeiend lijkt het ons. De natuur is wel heel afwisselend en aan jullie verslag te zien is Marokko voor herhaling vatbaar. Fijn, dat jullie het er zo goed hebben gehad. Wij zijn de Donauradweg aan het fietsen. Dat is van een geheel ander kaliber. Maar ook leuk voor een tussendoortje. We wensen jullie een goede reis naar het noorden en lezen nog graag een reisje mee. Tot later.


Reactie:
Wij hebben er inderdaad van genoten. Jullie een goede fietstour (ergens tussen Donuaeschingen en Bratislava?)

Harma 08-04-15 08:00:12

Dag Leen en Suus, ik lees nog steeds lekker mee...mooie reis en leuke belevenissen! Marrakech is mooi! Vriendin van mij is een echte Marokko fan en had er al veel over verteld.
Nog een heel fijne tijd daar!


Reactie:
Bedankt

José Heres 02-04-15 08:08:42

Beste Suus en Leen,Wat een leuke site hebben jullie. Een tijdje geleden kwam ik er toevallig op terecht. Ben nu bezig om al jullie reisverslagen te lezen. De interesse voor het camperen komt uit het verleden. In de jaren 80 hadden wij namelijk een oude VW LT28. Deze hebben we zelf omgebouwd tot camper. Maar toen hij klaar was, moest hij nog ingericht worden. Je kon toen wel losse elementen (bankjes, keukenblokken etc.) kopen, maar die waren enorm prijzig. Voor een paar tientjes hebben we een sloopcaravan gekocht en daar alles uitgehaald. We trokken in de vakanties door Europa. Je kwam toen nog niet veel campers tegen. Wij stonden meestal in het "wild" ergens op een parkeerplaats. Leuk om op jullie site te lezen dat er nu zoveel voorzieningen voor campers zijn. Nog veel plezier in Marokko en ik blijf jullie zeker volgen!


Reactie:
Bedankt voor je berichtje.

<< < 27 28 29 30 31 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand