Gijbels Lieve 30-08-13 22:08:35

We hebben elkaar nog niet ontmoet maar misschien volgend jaar, wij trekken met onze mobilhome voor 2 maanden naar El Campello in Spanje, we verblijven dan op camping Costa Blanca. We gaan een beetje overwinteren daar en dan ontmoeten wij weer onze internationale vrienden. Bedankt voor jullie mailke, we wensen jullie een goede avond en een fijne nachtrust. Lieve

Gijbels Lieve 30-08-13 21:30:26

Altijd fijn om jullie reisverhalen te lezen, wij wensen jullie een goede reis. Geniet ervan en ontdek vele nieuwe dingen en ontmoet vele leuke mensen. Wij gaan jullie zeker weer volgen op de website. Groetjes uit Tessenderlo (B) Lieve


Reactie:
Bedankt

Marcel 27-08-13 08:55:06

Reisverhalen met caravan/camper altijd leuk om te lezen.
Voor de volgende reis alvast een prettige vakantie gewenst.


Reactie:
Bedankt

ineke van tol 25-08-13 17:45:54

Foutje! zullen we maar zeggen. Zie nu dat jullie alweer thuis zijn. Dat krijg je ervan als je een poos niets volgt. Ik ga nog even deze reis inhalen en dan op naar jullie volgende reis.


Reactie:
kan gebeuren
Volgende week weer op naar het zuiden

Ineke van Tol 25-08-13 17:41:13

Zie dat jullie weer op pad zijn. Goede reis en ik ga weer genieten van jullie verhalen en foto's!

Christien 17-08-13 16:14:38

Dag samen, in het voorseizoen waren we 7 weken op pad. wij zijn over alle bruggen naar Zweden gereden. Dorotea was het einddoel. Hier hadden we een afspraak gemaakt met de fabriek. Het was mogelijk om er met 12 personen een kijkje te nemen. In Zweden was het overdag schitterend weer en 's nacht koud. Weer goed naar onze zin gehad! Foto's staan op de site van de Polarclub-hollandIn september willen we nog naar Drenthe om te fietsen. Zoeken daar mooi Staats bosbeheer camping.

Geertje van der Meer 16-08-13 11:11:44

Eindelijk! We hebben jullie gemist. Een fijne reis toegewenst


Reactie:
Vielen Dank

Christien 14-08-13 16:52:06

Jullie zijn gespot. Veel plezier.


Reactie:
Bedankt en wanneer gaan jullie weer?

Dick Smit 13-08-13 17:23:54

Hallo Leen en Suus.
Jullie zijn weer onderweg zie ik, geniet ervan, ik zal jullie weer volgen. Goede reis gewenst. Dit jaar geen caravan vakantie voor ons, ben geveld door een hernia. in september nog een luie zon vakantie in Turkije en in oktober een operatie.


Reactie:
Hallo Dick
Veel sterkte met je herniaoperatie en voorzichtig met opstarten.
Ik kan erover meepraten.

Elly Smulders 07-08-13 16:27:22

Hallo Leen en Suus
Al zoekend naar interessante reiswebsites kwam ik die van jullie tegen. Ik herkende de naam van jullie website van een berichtje over een gratis camperplaats in Whitney-on-Wye van 26 april 2012. Wij hebben daar nl. afgelopen juni gestaan, alleen was de camperplaats niet meer gratis, maar kostte nu 10 pond en er werd ons niet verteld dat er wifi was! Jullie hebben een geweldige website zeg! Wij zijn sinds 2010 ook enthousiaste camperaars, alleen met een kleiner campertje, een Volkswagen Westfalia met een verhoogd dak. Ik houd van onze reizen een weblog bij (www.zwerfcamper.blogspot.nl) maar het nadeel daarvan is dat elk nieuw bericht bovenaan geplaatst wordt. Ik ben van plan een website te gaan maken, zodat alle verslagen per reis op chronologische volgorde geplaatst worden. Zouden jullie mij misschien wat tips kunnen geven hoe ik dit moet gaan aanpakken? Ik kijk uit naar een reactie.Met vriendelijke groet,Elly Smulders


Reactie:
Hallo Elly
Dat Whitney-on-Wye inmiddels geld kost hadden wij ook al gezien. Jammer, maar wel te begrijpen. De huidige eigenaren hadden, toen wij er waren, de brug met huis en voorzieningen nog maar net gekocht.
Wat betreft het maken van een website, ik gebruik het gratis programma SharePoint Designer van Microsoft. Je kan bij mij een gratis cursus volgen.

<< < 27 28 29 30 31
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!