Hennie en Dieneke van Es 23-06-17 13:09:42

Wat hebben we genoten van jullie blog. Heerlijke avonturen en prachtige verhalen en foto's. Fijn dat jullie weer thuis zijn. Nu even genieten van het mooie Zeeland en tzt op naar de volgende reis. Hartelijke groeten van Hennie en Dieneke van Es uit Wezep.


Reactie:
Bedankt en groeten terug.

John Huizer 22-06-17 21:31:15

Hallo Leen en Suus, Wat hebben jullie weer een mooie reis gemaakt, de grootste reis voor jullie tot nu toe volgens mij, en fijn en leuk dat we mee mochten genieten, van de mooie belevenissen.Fijn dat jullie wel weer heelhuids en gezond en wel weer thuis mogen zijn en de reis goed mocht gaan. Is en blijft toch altijd een hele onderneming. Thuis lekker nagenieten.
Ik kijk weer uit naar jullie volgende reis!
Groetjes,John


Reactie:
Bedankt. Ook wij kijken weer uit naar de volgende reis.

Anneke Kramer 21-06-17 13:23:03

Bedankt!!
Had 'm toch redelijk goed onthouden...
(Home is where ever I lay my head)😉
Groetjes Anneke Kramer


Reactie:
THUIS

Anneke Kramer 20-06-17 21:11:14

Dag Leen en Suus.
Wat hebben jullie weer een fantastisch mooie reis gemaakt! Heb genoten van het "meereizen" dankzij de geweldige foto's en reisverslagen!
Dus nu weer in het jullie bekende Groningerland. Toevallig hebben wij een zwager in Onstwedde wonen; hij wordt morgen 72 jaar.

Ik ga jullie site aanbevelen! aan een collega die afscheid neemt van 36 jaar biologie-onderwijs.
Zij en haar man gaan met een camper Ún fietsen door Europa reizen.
Ik vind het wel leuk jullie slogan ook aan haar mee te geven; staat die nog wel achterop de camper?
Je laatste foto van vandaag had ik zo ver mogelijk ingezoomd maar kon het niet goed zien.
Inmiddels een andere tekst misschien?
Alvast wel thuis in het (ook) mooie en gezellige Goes!
H.gr. Anneke Kramer (2012-Charleville-Mezieres)


Reactie:
Dankjewel. Slogan volgt snel op website.

Ineke en Maarten 06-06-17 20:48:28

Het ziet er nog steeds prachtig uit allemaal. Wat hebben jullie een hoop mooie dingen gezien en beleefd. Gelukkig is het weer nu ook daar voorjaarsachtig geworden. Jammer, dat de buik nu opspeelt. Hopen, dat het snel beter wordt. Nu we thuis zijn, kunnen we weer iedere dag meereizen en genieten van jullie belevenissen. We wensen jullie nog veel mooie nieuwe ontdekkingen op de weg naar huis. Wij hebben nu de nazorg na onze mooie reis en maken vast voorzichtig nieuwe plannen, want dat hoort er ook weer bij.Groeten en goede reis!


Reactie:
klachten weer over

Christien 02-06-17 19:54:56

Toch nog even Zweden in...langs de wegen staan mattekloppertjes...altijd iets leuks te zien. Gelijk een rut moment. Altijd parkeerplaats. Veel plezier.


Reactie:
mattenkloppertjes reeds gesignaleerd

Christien 19-05-17 09:39:00

Weer een mooie maar koude Reis naar het Noorden. Een maandje later is eigenlijk beter. Prachtig dan alle lupinen langs de wegen! Dan zijn alle kleine dingen om te bekijken ook open. Wij houden van Zweden. Zijn hier paar keer over de bruggen naar toe gereisd. Ook prachtig. Jullie zijn nu in het voorjaar beland!! Weer lekker buiten zitten!


Reactie:
weer wordt steeds warmer

Ineke en Maarten 13-05-17 15:04:50

Wat een mooie bekende plaatjes, al zien ze er heel anders uit dan toen wij daar waren. Wat jammer, dat het voorjaar dit jaar zo lang op zich laat wachten. De kleine berenroute hebben wij wel kunnen lopen en was heel mooi. Spannend ook met hangbruggen enzo. Misschien nog eens voor herhaling vatbaar in een ander seizoen. Nu maar hopen, dat de warme golfstroom bij de Lofoten beter weer brengt. Fijne reis verder!Hartelijke groet, Ineke en Maarten


Reactie:
Niet richting Lofoten, maar zuidelijker. Wij verlangen naar hogere temperaturen.

Rob Clement 13-05-17 00:29:43

Ha Leen en Suus,
Weer een mooie reis. Ik volg hem al vanaf het begin.Toen wij in Santa Clausvillage waren was de Kerstman er wel en....hij sprak vloeiend Nederlands. Wij vonden Lapland prachtig. Geniet van jullie verdere reis


Reactie:
Wij gaan nu richting Noorwegen en hopen op hogere temperaturen.

Hans en Jeanne 08-05-17 12:45:31

Hallo beiden, ook genoten van Baltische staten en Helsinki lezen we! Liepen iets achter met het lezen maar nu weer bij. ( waren enkele dagen geheel verstoken van telefoon en WiFi signaal!) veel plezier nog en groet de Kerstman van ons. Lieve groet vanuit het Lake district. Tot nu toe veel zon temp ongeveer 16 graden.


Reactie:
Ook jullie reis wordt trouw gevolgd.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken