Harma 26-03-20 19:04:46

Sjongejonge wat een avontuur. Hopelijk zonder problemen richting huis. Succes!


Reactie:
Dankjewel

Willy 26-03-20 17:49:47

Dat lezen nu niet lukt kan ik me goed indenken, evenals de vermoeidheid. Alle onzekerheden voor nu en de komende tijd zijn slopend. Wat dat betreft is het misschien wel fijn om naar Sete te varen. Even rust en dan de reis door Frankrijk. Heel veel sterkte!


Reactie:
Bedankt en op naar Sete

Trudi en Dick 26-03-20 13:24:30

Hoi Leen en Suus,Wij stonden in Tafraout vlak bij elkaar. Hebben even kennis gemaakt en een angeltje uit Suus d’r rug verwijderd. Wat gaan jullie op een bewonderenswaardige manier met de ontstane situatie om. De rust die jullie ook in de groeps app laten neerdalen is voor velen een steun in de rug. Wij zijn zelf gistermiddag thuis gearriveerd. Dankbaar dat het gelukt is. We hopen dat er voor jullie spoedig een goede oplossing komt. O ja...,dit wilde Suus nog graag weten, het vloerkleed dat we vorig jaar bij een cooperative in Anzal besteld hadden, lag voor ons klaar en precies zoals we het wilden. Wij wensen jullie veel sterkte en laat je niet gek maken, het komt goed. Groeten van Trudi en Dick en mogelijk zien we elkaar volgend jaar als de situatie in de wereld wat is genormaliseerd.


Reactie:
Bedankt en Suus zegt: leuk van het vloerkleed.

Margo Aartse Tuijn 26-03-20 08:36:49

Sinds vorig jaar zijn wij ook camperaars en heb al veel tips gehaald uit jullie verslag voor onze reis naar Spanje en Portugal vorig jaar. Bedankt daarvoor. Veel sterkte in deze rare tijd en hoop dat jullie snel de ferry kunnen pakken voor de thuisreis naar Nederland.


Reactie:
Bedankt. Wordt aan overtocht gewerkt.

joke kersloot 26-03-20 00:13:00

Wij zijn inmiddels een week terug uit Spanje. Voor Frankrijk en nu ook voor België heb je een brief nodig. Deze zijn te downloaden via de Spaanse ambassade Maar ik denk ook wel via de NKC. Misschien is dit oud nieuws voor jullie maar beter te veel informatie dan te weinig.
Veel succes met de terugreis.Groetjes Joke en Ernst Kersloot


Reactie:
Bedankt. Voor Spanje en frankrijk reeds in ons bezit. Voor België is nieuw. Genoeg tijd om dit uit te zoeken.

Piet en Elly Ruggenberg 25-03-20 19:52:43

Beste Suus en Leen, wat n pnzekere tijd voor jullie nu. Wij willen jullie graag sterkte wensen. Daarnaast heel veel dank voor de informatie verstrekking via jullie site. Blijf dat doen Suus. We hopen, dat jullie allemaal snel weer richting Europa varen. Lieve groeten van ons


Reactie:
Bedankt. Vandaag naar Tanger Med gestuurd. Wachten op ferry!!!

George Thoonsen 25-03-20 19:48:28

Hier George van de app!Mooi dat jullie verslag up to date blijft.Als je straks door Spanje en Frankrijk rijd, bij de tankstations alleen, maar brood door een luikje bij het betalen van de brandstof!Bij de Belgische grens was de agent heel belangstellend hoe we dat zo snel gedaan hadden!Succes verder. Niemand vraagt bij ons naar papieren!


Reactie:
Bedankt George voor de app, hebben wij veel aan gehad.

Geertje 24-03-20 09:32:45

Lieve Suus en Leen, wat een avontuur zeg! Dat jullie gezond en veilig de rest van de reis mogen afleggen wens ik jullie van harte toe. Met een hartelijke groet, Geertje xx


Reactie:
Bedankt. Vandaag naar Tanger Med gestuurd. Wachten op ferry!!!

Ina 23-03-20 21:14:08

Beste Leen en Suus,Ik volg jullie blog al een tijdje. Wat een hectisch einde van zo’n mooie vakantie. Ik hoop dat het jullie lukt om over te kunnen naar Spanje . Leef met jullie mee!Blijf gezond en goede terug reis.Hartelijke groet,Ina


Reactie:
Bedankt. Vandaag naar Tanger Med gestuurd. Wachten op ferry!!!

Willy 23-03-20 20:12:54

Wat fijn dat dit tot zover goed gegaan is. Ik zit al in spanning tijdens het lezen van jullie 2 reisdagen; wat een race tegen de klok. Hopelijk laat de overtocht niet te lang op zich wachten. Hele goede THUISreis en sterkte!


Reactie:
Bedankt. Vandaag naar Tanger Med gestuurd. Wachten op ferry!!!

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand