Anny Dijkema 20-09-18 18:10:12

Hallo Leen en Suus, al een paar jaar volgen we jullie site met veel interesse en doen er ons voordeel mee. Heel waardevol jullie beschrijvingen. Volgens ons hebben we afgelopen maandag achter jullie gereden in Vielha. Jullie gingen daar op de secundaire weg parkeren. Wij reden door richting de tunnel. Leuk even een glimp van jullie te zien. Goede reis verder en uiteraard blijven we jullie site volgen. Bedankt daarvoor.


Reactie:
Hallo Anny. Het was ons inderdaad opgevallen dat er iemand naar ons keek. Wij hebben deze keer de tunnel vermeden. Volgende keer even stoppen!!!???

Geertje van der Meer 14-09-18 18:36:15

Hoi Leen en Suus, wat is het weer heerlijk meereizen. Nog een prettig vervolg toegewenst. Groetjes, Geertje


Reactie:
Leuk dat je weer meereist.

Ineke en Maarten 08-09-18 20:56:08

Wat heerlijk, dat jullie weer vertrekken. Lekker zoeken naar nieuwe wegen en CP's en toch veel vertrouwde plekjes zien. We reizen graag mee. We hopen voor jullie op een goede gezondheid en een heel mooie tocht. Goede reis en geniet ervan!Hartelijke groet, Ineke en Maarten


Reactie:
Dankjewel. En jullie? Groetjes van ons

Dirk Verburg 05-09-18 22:14:20

Ik heb zeer genoten van jullie trip vanuit Nederland naar de Algarve. Prachtige foto's mooie omschrijvingen.Wij gaan deze reis ook maken, waarschijnlijk wel weer anders, maar deze reis was zeer inspirerend.Hartelijk dank.Wel een vraag, de omvormer om je fiets accu's op te laden dat was even nieuw voor mij.Ik ga daar eens over googelen.

Hanny en Hans 08-06-18 19:48:47

Genoten weer van jullie mooie reis. Wij zitten op het ogenblik in Roemenie voor de 2e X met de camper en hebben o.a. Timisoara en Sibius aangedaan mooie steden. we zitten nu in de omgeving van Bacau en eindigen ook in Sapante. Groetjes Hans en Hanny

Emmanuel 07-06-18 15:08:16

Al die reisverhalen geven mij wel heimwee naar de tijd toen wij nog een caravan hadden. Uw reis naar het Noorden kan mij wel minder bevredigen dan uw ritten naar het Zuiden. Ik wens jullie nog veel en lange tijd reisplezier.

José Heres 07-06-18 07:08:48

Ik heb weer erg genoten van jullie reisverslag en de mooie foto's.

Ineke en Maarten 01-06-18 14:14:57

Wat een mooie verhalen weer. Het is wel een beetje vermoeiende reis, met slechte wegen, waar je goed moet opletten en niet snel kunt. We kunnen ons jullie gevoel van "genoeg gezien" wel voorstellen, want wat was er veel moois te beleven. En als het dan al volop zomer wordt in Mei...Pfff. Nog mooie reisdagen en een veilige thuiskomst wensen we jullie. Onze geplande reis gaat voorlopig niet van start, gaat gewoon weer op de plank.Hartelijke groet, Ineke en Maarten

Willy 23-05-18 21:52:56

zo geweldig om dit reisverslag te lezen omdat wij vorig jaar (met de NKC) deze reis grotendeels maakten maar dan in omgekeerde volgorde. Ook alle kloosters inclusief de slechte wegen en het vrolijke Kerkhof ..... Op deze camping smaakten de Forelletjes in het restaurant ook uitermate goed! Fijne en veilige reis verder.

Hans M. 22-05-18 23:17:45

Door het moois dat we daar gezien hadden was dat naar de achtergrond verdwenen. Het ene jaar is de weg nog redelijk te doen en enkele jaren later is het gatenkaas. Het asfalt krijgt daar in de winter nog al voor zijn broek.


Reactie:
Begrijpen wij

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 

Nieuwe website laten maken?