Harma 19-03-20 19:26:30

Wat een onzeker einde va zo'n mooie reis. Wens jullie sterkte en succes!


Reactie:
Dankjewel. Op dit moment in afwachting van reisformulier?

Henk en Anny Dijkema 19-03-20 11:35:15

Hallo Leen en Suus,Wij wensen jullie heel veel sterkte nu de reis heel anders verloopt. Hopelijk kunnen jullie je reis vervolgen richting huis. De hele wereld is veranderd, hier in Groningen is het stil op straat en de winkels behoorlijk geplunderd. Op dit moment is het hier nog tamelijk rustig wat betreft het virus, wel is er een aantal verpleegkundigen van het UMCG besmet.Sterkte en een goede reis terug.


Reactie:
Dankjewel. Wij gaan morgen op weg. Mogelijk dat na zondagnacht alle grenzen dicht gaan

Ineke en Maarten 19-03-20 09:47:31

Hallo Suus en Leen, Wat een toestand in de wereld ineens. Af en toe denken we dat het een beetje overtrokken is, maar we passen ons allemaal toch maar aan. Wij zijn vanaf zondag hals over kop vertrokken uit Portugal en zijn woensdagavond thuis gekomen. Geen problemen onderweg gehad met controles of zo. We hopen, dat er ook voor jullie een oplossing komt en dat jullie nog kunnen genieten van de tijd die jullie hebben in Marokko. Geniet van het mooie weer, want hier is het koud. Alle goeds en groetjes!


Reactie:
Bij ons alles in orde. Er komen steeds minder mensen op straat. Wij rijden morgen noordwaarts en houden ons op de hoogte van de ferry's bij Ceuta

George Thoonsen 16-03-20 21:43:42


Ik heb nog geen aanmelding van U ontvangen voor de app!


Reactie:
Ik heb zojuist een mailtje gestuurd

Emmanuel 15-03-20 15:12:10

Hoe geraken jullie weer thuis?


Reactie:
Dat wordt afwachten. Wij zijn niet alleen en hebben nog maximaal 6 weken

John Huizer 14-03-20 08:45:30

Goedemorgen,

Ik wil jullie via deze weg sterkte toewensen, omdat jullie daar nu gevangen zitten in het mooie Marokko.
Hoop dat jullie gezondheid goed blijft, want de wereld is veranderd door het coronavirus, echt alle grenzen zijn dicht en niemand kan meer vliegen om de verspreiding tegen te houden.

Goede reis en pas op jullie zelf.Volg jullie al vele jaren en jullie herkennen mij misschien nog, maar in deze situatie is het erg vervelend. Want dan is het oost, west, thuis best.

Groetjes en goede reis,John Huizer


Reactie:
Dankjewel John. Gezondheid is nog steeds goed. Afwachten hoe de terugreis zal gaan.

Bert-Paul 01-03-20 13:30:54

Hoi Leen en Suus,Weer een hele mooie reis zie ik. Heel veel plezier met het vervolg!!Groeten Bert-Paul


Reactie:
Dankjewel Bert-Paul . Ook van ons de groeten.

Nel Boersma 26-02-20 19:13:05

Beste Leen en SuusIk volg jullie huidige reis met interesse. Wij waren vorig jaar voor de 4e keer in Marokko. Grappig dat onze TomTom de nieuwe rondweg rond Guelmim wel kende.Wij hebben vorig jaar erg genoten van een overnachting en rondleiding bij Fezna. Een aanrader. Wij overnachten bij Les Touaregs, Chez Bachir. Hier werden we vriendelijk ontvangen door Hassan. Voor 200 Dirham kregen we een rondleiding, diner, ontbijt en overnachting.Nog een fijne reis!


Reactie:
Bedankt. TomTom met kaart van Marokko van 5 jaar oud. Wij orienteren vantevoren of onze route mogelijk is. Voor het overige avonturen wij graag zelf.

Everdien en Thole FGeith 19-02-20 23:12:43

Hoi Suus en Leen,we zien dat jullie vandaag op Plage Tamraght zijn beland.We wensen jullie daar veel plezier en wie weet tot ziens binnenkort.Vriendelijke groeten,Everdien en Thole


Reactie:
Eh ja, tot ziens

Nel Boersma-Dijkstra 13-02-20 22:24:22

Beste Leen en Suus,Leuk om jullie te volgen door Marokko. Wij waren vorig jaar eind februari in Marokko. Stonden op camping Zebra voor bezoek aan de waterval. Herken veel op de foto's. Ons plan is om half april te vertrekken naar Griekenland over land. De reis die jullie in het najaar hebben gemaakt. Nog veel reisplezier in Marokko. Wij zijn vorig jaar in Fezna geweest om de ondergrondse irrigatiekanalen te bezoeken. Echt een aanrader, wij overnachten bij Les Touaregs, Chez Bachir. Hassan heeft ons een rondleiding gegeven, ook hebben we daar heerlijk gegeten en kregen een voortreffelijk ontbijt!!


Reactie:

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website?