KerstVrouwtje 17-12-07 19:51:19

Het begin van de week is al weer om,het is bijna kerstmis,nog een klein weekje,er zal wel geen witte kerst komen denk ik,maar oke,vind deze tijd van het jaar altijd wel lekker knus bij de meeste mensen thuis,lekker bij de kachel,kaarsjes aan en een heerlijk bakje senseo met een bonbonnetje,wat willen we eigenlijk nog meer,als we maar gezond zijn kanjers! Wens je nog een hele fijne week verder,groetjes en liefs van Het Kerstvrouwtje! Geniet maar van deze dagen,het is zo 2008!

Ton 16-11-07 17:26:34

Goeden avond daar ben ik weer een keertje!Na een gecraste computer en nog meer
problemen met mijn pc hoop ik dat hij het nu weer goed doet.
Ik zal het proberen weer een beetje op te pakken en ik zie wel
wat het wordt.Maar voor nu een fijn weekend toegewenst!
mijn COME2ME SITE
Groetjes Ton

2 keer haha 14-11-07 21:18:49

typ 2x munne naam hennie pffffffffffft tkan nie op haha

HoiKanjer 14-11-07 21:16:50

Hoi Kanjer,een heel fijn weekend,het word wel wat frisjes maar daar is het ook al half november voor,de donkere dagen voor kerst komen er stillekes weer aan,dat brengt ook vaak wel gezelligheid met zich mee! Liefs en unne Knuffel van Corryelvisley! van Corryelvisley!

psssssssst 09-11-07 00:00:49

Kom lieve groetjes brengen en een warme knuffel,want het word koud kanjers,baba regen en die natte blojkus(blaadjes)ze zijn nog glad ook,want je moet op letten dat je er niet op weg schuift pfffft,maar oke,alvast een heel fijn weekend vanuit Antwerpen! click op de Golden Single And Make The World Go Away Kanjer!

hennekuuuuuuuuuuuuu 31-10-07 22:24:42

Hoi Kanjer,nou van mun plannen was niks terecht gekomen om het afgelopen weekend het bos in te gaan om een foto te trekken van de squillers,pffffft,ben eigenlijk pas net op orde om alles een beetje aan kant te hebben hier in en rondom het huis,heb het weekend 4 logees gehad met unne hond,dus dan snaptut al,ik kan wel achter munne pc gaan zitten kanjers,maar er moet ook gewerkt worden natuurlijk,de boel moet op tijd gekuisd worden!Maar oke,er komen nog meer weekenden,ik wens iedereen nog een hele fijne dagen toe tot aan het weekend,met vele groetjes en liefs van Corryelvisley!

HoiHenneku 25-10-07 13:07:29

Morgen weer weekend kanjers,nog iets van plan de komende dagen?Ik ga het bos in om wat leuke herfstfotos te maken,als het tenminste droog blijft,hier zitten toch zoveel eekhoorntjes,maar die zijn zo schuw,het minste geringste geritsel wat ze horen, vroem....en weg zijn ze,maar oke als het me lukt om een foto te maken van ze plak ik die de volgende week bij jullie in het gastenboek,en anders een leuke herfstfoto!Verder nog een hele fijne dag met Vele groetjes en liefs van Corryelvisley!

pssssst heey hoe ist?? 19-10-07 17:39:22

Kom een hele fijne vrijdagavond wensen,en een gezellig en leuk weekend,of je nu lekker thuis blijft of de deur uit gaat,maak er het beste van Kanjer! Vele groetjes en liefs van Corryelvisley! Welcome in mun Wereldje,wat ik graag met jullie wil delen!

plaatje 14-10-07 22:27:11

je berichten gebeuren wat breder maken hennie,dan staat het plaatje van betty boop er helemaal op snapte,of je denkt ja duhh...corry bekijk het maar,moet je maar niet van die grote waterplaten plaatsen hahahihi,pfffffffftmaar oke geintje hennie

heeeeeeeeey 14-10-07 22:25:01

Wat was het toch een fijne herfstdag vandaag,ben heel de middag weg geweest,we kunnen nog lang genoeg binnen zitten,want met slecht weer merk je ook altijd dat het drukker is op msn en zo,ja toch,maar oke hoop dat jullie ook een leuke dag hebben gehad,en ik wens iedereen een hele fijne herfstweek toe!Vele groetjes en liefs van Corryelvisley,click op de herfst,vergeet de poll daar niet kanjers en het mooie herfstmuziekje thank you! ben je van de week unne keer @home hennie kom ik even met alex langs op de moter oke hoor het wel van je

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies