Naam:
E-mail:-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


P. Gadet 31-03-20 16:15:42

Beste Erik
Op mijn zoektocht naar View Master camera en cutter kwam ik toevallig op Analoog Foto Forum en op jouw naam. Ik zag daar een Viewmaster Film Cutter 2 staan. Is deze misschien te koop?
met vriendelijke groetPaul GadetMaastricht

Jan van de Velde 02-11-17 20:53:14

Dag Erik,Na enig zoeken je website gevonden. Prachtige foto's. Leuke projecten.Ik las in de PZC dat je oude fototoestellen verzamelt. Ik ben al tijden op zoek naar een gelegenheid om van mijn oude analoge camera's bijbehorende glaswinkel af te komen. Het zijn Fuji camera's met P-draad met wellicht als bijzonder exemplaar een Asahi Takumar lens1:5,6/400. Ook heb ik een Minolta spiegelreflex X-700 met 35/135 zoom en 50 mm standaard objectief en een Canon Eos analoge camera. Een Opemus 4 vergroter en balgen voor macrofotografie zijn er ook nog. Ik woon in Vlissingen. Wil je me laten weten of je het de moeite waard vindt om deze spullen te zien? Je bent van harte welkom of ik kom graag bij je langs. Ik ga er vanuit, dat als er spullen tussen zitten, die nog 'waarde' hebben, dat je dat dan aangeeft. Over de prijs worden we het vast eens. Als er geen spullen van waarde tussen zitten (en ik vertrouw je op je woord), dan kun je het bovengenoemde beschouwen als toegevoegd aan je collectie er vanuit gaande, dat je het als zodanig kan gebruiken.

Gerard Langeraert 19-10-17 10:32:18

Erik,Ik las een stuk over je in de krant. Erg leuk en na wat googelen kwam ik bij je site. Ik heb bij mij op zolder een complete doka voor zwart/wit en kleur ingepakt staan. Merk Philips. Mocht je iemand weten/tegenkomen, die ik daar een plezier mee kan doen, dan mag die gratis weg.

Erik 06-01-17 05:57:56

Even een testje van mezelf, Erik.Om te bezien of mijn gastenboek nog werkt..... ;-)

Sam Vreekamp 18-02-16 18:38:48

Hallo Erik, complimenten voor de vele en schitterende foto's. Ben hier pas enkele dagen op de Analoge website maar sta paf van de beelden die ik hier zie.Ben vanaf 1966 - diensttijd - in de doka verzeild geraakt, eerst natuurlijk zw/wit en van lieverlee ook met kleur ontwikkelen en afdrukken begonnen.Nadat ik eind jaren '70 mijn grote dokaruimte kwijt raakte door verhuizing was het analoge tijdperk voorbij.Nu nog wel wat bezig met digitaal maar niet meer met hart en ziel. Heb nog veel negatieven uit de oude tijd die ik wil scannen, alleen nog geen goede scanner gevonden voor mijn Hasselblad negatieven.Hopelijk hebben jullie suggesties voor midden formaat en natuurlijk ook veel kb - Leica en Olympus camera's.Diverse vergroters gehad van Durst tot Agfa Varioscop en Variomat, ontwikkelen van papier, tot Durst rollenmachine. 11 jaar gereisd met Seth Gaaikema show, van heel Nederland - soms een weekje Zeeland theaters - tot buitenland, Suriname en Antillen, Belgiƫ, Duitsland en Frankrijk. Ik zag op je collectie filmcamera's de Russische Quartz een dubbel 8, zijn er nog apparaatjes die dubbel 8 kunnen splitsen tot normaal 8 Ik zou iets willen hebben dat kwart inch analoge bandrecorder tape kan splitsen in 2x de halve breedte.
Verder heb ik voor de liefhebber nog een apparaat van Bolex Paillard dat een geluidsstrook kan aanbrengen op film, dan kan er commentaar op de film worden gezet.

ronald aarns 21-09-15 18:49:24

Hallo Erik per toeval jou fotopagina gevonden. leuke items.
Dat per toeval gebeurd dat ook altijd bij mijn fotowebside.
Ik ben pas bezig met mijn webside en ben altijd leergierig.
Kom zeker hier terug leuk.
Zou het fijn vinden als je eens bij mijn www.fotoallerlei.nl zou kijken, en wat jij ervan vind of zou verbeteren.
veel succes met je side.

Pieter Peul 12-08-15 13:29:34

Hallo Erik,Mooie site van je. Leuk en informatief voor beginnend en gevorderd fotoliefhebber. Groetjes,Pieter Peul

John Sleijpen 26-07-15 18:04:27

Hoi Erik, het is al weer meer als 3 jaar geleden dat ik in je gastenboek heb geschreven, ben op site geweest en ook de foto's bekeken , zag er 1 van je op het toilet , omg wil je me niet meer zo laten schrikken 😱 , haha , leuke site is het gebleven , blijf zo door gaan en misschien tot over 3 jaar , neehoor zal er wat vaker op kijken haha. Gr John

Rob van Willigen 06-07-15 23:51:21

Hallo Erik,
Door middel van een zoekactie kwam ik op deze pagina terecht omdat ik een vraag wilde stellen over de Fujica Z600.
Het lukte me echter niet om dat via "contact" te doen.
Vandaar deze omweg ...
Ik ben ik het bezit gekomen van een Fujica Z600 camera bijbehorende X1.66 tele-converter 13.3-80mm.
Ik kan deze voorzetlens echter niet koppelen aan de Fujica Z600 omdat ik denk dat er mogelijk een tussen-ring ontbreekt.
Gaarne uw advies.
Indien nodig kan ik (meer) foto's sturen van deze lens.

Bij voorbaat dank voor uw reactie ...

Dikkie en Frans Oostelbos 02-03-15 07:48:47

Hallo Erik
Weer eens op mijn gemak bekeken,Prachtig.
Groetjes Dikkie en Frans.

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies