Willem-Jan Nuis 05-04-06 12:51:38

Beste Eric,

Gisteren had ik bezoek van Hein Steinz en het gesprek kwam op molens en als oud HTS student vroeg ik natuurlijk, of hij jou kende. Hetgeen hij bevestigde. Hij verwees mij naar jouw site. Mijn complimenten voor je website! Ik weet niet of je mij nog kunt herinneren als student, ik geloof dat je Ard en mij Sjors en Sjimmy noemde. Het gaat goed met mij (en Ard ook). Momenteel woon ik met mijn gezin in Stavanger Noorwegen. Ik werk als area manager voor een fabrikant van regel en veiligheids afsluiters voor de offshore olie en gas industrie.
Wij zijn hier nu een jaar, en daarvoor hebben we 4.5 jaar in Kuala Lumpur gewoond. Doe de groeten aan andere HTS-WTB docenten die rond 1988-1993 op de HTS werkten.

Met vriendelijke groet, Willem-Jan Nuis

Maarten Engberts 03-03-06 19:16:49

Hoi Eric,

ik heb je site eens goed bekeken. Ik vind dat je goed bezig bent met het in stand houden van de cultuur in Nederland. Is het al gelukt met het publiceren van het windmolenblad voor Zuid Holland? (Hier zou een foto in komen te staan die ik genomen had)

Groet,
Maarten Engberts

www.zelfbouw-groenestroom.nl

Tamara van Lohuizen 27-01-06 15:26:50

Hee Eric, ziet er weer goed uit, zoals altijd!! De kerstpuzzel kreeg ik niet voor elkaar , maar de nieuwe puzzel is erg leuk!! Dus heb ik die eens geprobeerd. Succes verder met molen, de site en doe de groetjes aan Sam!

Groetjes, Tamara 19

Roy in Norway 26-01-06 20:21:06

I just love to watch the ADSL movie clips from your poldermill! I have just recently opened my eys of the adventure of the Dutch mills! Yes I want to learn more and enjoy the lifestyle of the miller! We dont have any windmills in Norway. I love the Dutch fight against water and wind!
Friend Roy from Norway

Jaap Dekker 18-01-06 12:20:13

Ik ben net als jij al een oudgediende in de molenaarswereld, al vanaf 1970. Toen ben ik lid van het Gilde geworden en ik ben nog steeds actief als korenmolenaar in Rijsoord. Ik herinner me uit die tijd nog dat ik op mijn brief om inlichtingen een persoonlijke brief van de voorzitter (dat was jij)kreeg waarin mij verteld werd hoe ik molenaar kon worden. De laatste tijd ben ik weer wat meer bezig gegaan met internet en e-mail en ook op ons prikbord kom ik je regelmatig tegen. Maar wat ik eigenlijk zeggen wou: Chapeau voor je website. Leuk, informatief, mooi uitgevoerd. Eigenlijk vind ik het al heel veel gaan lijken op een weblog. Houden zo en nog vele jaren.

Hartelijke Groet, Jaap Dekker

r hemme 16-01-06 18:36:49

ga zo door en laar de molen maar mooi draaien groetjes van de molenaar veenpark bargercompascuum janpol dalen en de arend in coevorden kijk ook eens op www.molenaar-ricardo.tk de groerjes van riacrdo hemme.. 5

r hemme 16-01-06 18:36:49

ga zo door en laar de molen maar mooi draaien groetjes van de molenaar veenpark bargercompascuum janpol dalen en de arend in coevorden kijk ook eens op www.molenaar-ricardo.tk de groerjes van riacrdo hemme.. 5

Marc peijmen 25-12-05 17:52:44

Mooie molen en site!
Groetjes Marc


Reactie:
Bedankt voor je compliment Marc!

Nelly Sonneveld 10-12-05 19:24:24

Wat een mooie website heb je toch! steeds weer goed bijgewerkt, ik kijk er graag naar.
Sam laat wel met zich sollen, een superleuk beest!

Ik zal de kerstpuzzel eens proberen op te lossen, leuk bedacht!

groetjes van Nelly


Reactie:
Nou, en ik ben vol bewondering voor de site van verdwenen molens die jij bijhoudt Nelly. Dat lijkt me nog veel meer werk!

klaas zaal sr 11-10-05 10:15:07

gefeliciteerd met de historische ontdekkingen betr wimmenumer wip en achtkant. fantastisch om dit zwart op wit te hebben!

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies