Tinus Verwijmeren 12-05-04 00:19:08

Eric, van harte gelukgewenst met je vernieuwde site. Werkelijk fabelachtig mooi. Zeer interessante inhoud, wonderschone lay-out, zeer goed taalgebruik en .....erg 'klantvriendelijk'. Je bent een begenadigd mens, Eric (je gaat zeker heel vaak naar de kerk...!!). Als ik ooit eens in de buurt van jouw vaardigheden kon komen! In een toestand van verslagenheid en fatalisme groet ik je hartelijk. Tinus Verwijmeren, onder andere molenaar van de 'Windlust' in Nootdorp


Reactie:
Nou, nou, Tinus, wat een complimenten. Tja, ik doe dat soort dingen met veel plezier, en vind het leuk. Het schrijven van het boekje over de Wimmenumer was ook zoiets. Maar ik ben ook heel eenvoudig begonnen hoor, door het kopen en lezen van een boekje getiteld "Websites maken voor kinderen"....

Hans Roest 08-05-04 17:38:31

Hallo erik bedankt voor de update het is net of ik even bij je op visite ben geweest.
groeten Hans Roest (Hofmolen Warmond)


Reactie:
Leuk opgemerkt Hans! Je mag ook best eens lijfelijk in plaats van virtueel op bezoek komen hoor!

Tamara 02-05-04 21:42:03

Niemand heeft het hier nog gedaan, dus bij deze:

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!!
Ik hoop dat je een leuke dag hebt en veel plezier maandag en dinsdag als Nynke op bezoek komt (ja, ik weet veel ;)

Groetjes,

Tamara


Reactie:
Dank je Tamara voor je felicitatie. En voor de leuke kaart die je ook nog stuurde. De postbode heeft overigens niet gedaan wat je hem hebt verzocht!!!

Arjan Kuit 08-04-04 19:53:50

Hoi Eric,
indertijd het een en ander van je geleerd over natuurkunde en nu twintig jaar na dato steken mijn kinderen en ik iets op over molens en weer van JOU.
Hele mooie site!!
Groetjes,
Arjan Kuit


Reactie:
Bedankt voor je leuke reactie. Je hoort t.z.t. of je in de prijzen valt bij de puzzel.

Peter Zwijnenberg 17-03-04 20:29:51

Hallo broer(tje) van me. Tja al stond ik zo'n 50 jaar geleden al in het gastenboek van de Wimmenumer - een tijd waarin schrijfmachine en telex DE communicatiemidde-
len waren - ben ik het nu toch wel aan m'n stand verplicht om per e-mail in jouw gastenboek te verschijnen. Hierbij dan!
Beste Eric, ik sluit me graag aan bij de vorige 'melers' die je complimenteerden met je Molen-website. Inderdaad KLASSE. Professioneel! Hoe krijg je al die grapjes en
trucjes op het scherm. Ik wens je nog veel
briljante ingevingen maar... ga nu eerst ge-
nieten van je nieuwe puzzel. Nou ja genieten?
Kon wel weer eens nachtwerk worden.
Dag Eric, ook groetjes van Tonny (ook aan Sam).


Reactie:
Bedankt voor het compliment over de site. Ja zo´n elektronisch gastenboek is wel wat anders dan een echt `papieren` exemplaar. Toch blij dat er tien echte gastenboeken van de Wimmenumer zijn sinds 1953!

Ton Esman 11-03-04 20:21:29

Na al een aantal keren je website bezocht te hebben zal ik nu toch maar eens "zwart-op-wit" reageren in je gastenboek. Je site is niet alleen geweldig geslaagd, maar blijft ook elke keer weer leuk om te bezoeken. Het komt maar zelden voor dat iemand een site zo actueel en onderhoudend onderhoudt.
Kortom...klasse!


Reactie:
Hoi Ton, leuk dat je reageerde in dit gastenboek. Tja er is wel wat veranderd aan het digitale front sinds we samen in het bestuur van het Gilde zaten! Toen zwengelden we nog aan de slinger van de stencilmachine, nu `zitten we op het net`.

Fred Prins 09-03-04 08:52:19

Hoi Eric,

Je site was al mooi en nu nog mooier.
Weer veel interessants. Leuk de filmpjes. Het kruien en het uitslaande water vind ik de leukste.
Ik ben al eerder eens bij je langs gewipt, doch zonder je te treffen. Ik ga het as zondag aan het eind van de ochtend weer eens proberen.

Groet,
Fred Prins,
molenaar
De Walvisch/'t Roode Hert/De Kijkduin

Tamara 07-03-04 20:50:47

Hoi Eric,

ik heb nu eindelijk je site eens goed bekeken, ziet er erg goed uit!! Ik zal m'n email straks ook ff doorgeven (maar dat doe ik wel via de mail). Zoals nynke al zij, we komen zeker nog eens terug. Maar dan met mooi weer en wind. En inderdaad, je molen is helemaal niet klein, want gisteren in Windesheim heb ik me meerdere keren gestoten in de kap, die is pas klein!!

Groetjes (natuurlijk ook aan Sam),

Tamara

Nel Scholten-Ballast 07-03-04 18:24:45

Hallo Eric,
Met schaamte zet ik me aan het tekenen van je gastenboek,want dat had al veel eerder gemoeten. Mijn excuses, maar gelukkig is het nooit te laat en nu mag ik als 75e dit berichtje schrijven.
Je maakt er een waar feest van om deze website te bezoeken. Er vallen altijd weer fraaie foto's te bekijken en laatste nieuwtjes te lezen.
Ook de puzzel heeft steeds mijn interesse, hoewel voor mij niet altijd op te lossen.
Mijn waardering en bewondering voor hetgeen je voor de molens in het algemeen en voor de Wimmenumer in het bijzonder doet, is zeer groot.
Het ga je goed!
Van Nel.

Remco vn den Berg 07-03-04 17:11:51

Hoi Eric,

Heel leuk de aanpassing van je site, en natuurlijk dat mijn foto er in staat.
Ik hoop dat we mekaar dit jaar nog een keer treffen.

Groetjes uit Terneuzen
Remco

<< < 7 8 9 10 11 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies