joke 20-04-10 15:34:43

Hallo Sas en Jan en de kids.
Het was weer bere gezellig en wat een lekker weer, en heerlijk gegeten en weer recepten uitgewisseld. Leuk met de kids eieren gezocht en s,avonds lekker zitten kletsen met de familie en de andere gasten.
Maandag weer terug gereden en sybo en paulien mee terug genomen.sas bedankt voor de fijne paasdagen, en de groetjes van je tante joke en ome henk,allemaal een dikke knuf. doei

Ad en Margriet 19-04-10 16:55:23

Hoi familie Boysen,
we hebben een heerlijk weekend bij jullie gehad. Een prima appartementje met alles erop en eraan en ook nog eens een heerlijk ontbijt met gezellige mensen. Helemaal top!
Bedankt en zeker tot een volgende keer,
groeten Ad en Margriet Post.

fam westerveld 05-04-10 17:25:09

we hebben er geen woorden voor want het was weer een groot gezellig feestje weer nieuwe mensen ontmoed (fam)van de boysen,s maar wederom wat gezellig ,de kids hebben dan ook met ze allen naar paaseieren gezocht en chocolade eieren en veel gevonden die vonden het weer helemaal geweldig alleen ik zelf papa heb een aantal malen gevist met jan maar hem dit keer niet kunnen verslaan en daarom wilde ik week 30,31,31 wraak jan
nogmaals dank jullie wel voor de fijne dagen sas en jan kusjes uit apeldoorn

 doris 23-02-10 15:14:23

Ich finde den Aufbau der Seite sehr gut. Macht weiter so.

Ton & Suzy 18-01-10 08:34:57

Hallo Familie Boysen,
Ondanks twee keer pech met de auto is het een heerlijke week geweest tijdens de kerstdagen. Saskia en co. hebben tijdens de kerst en oudjaarsavond ons heerlijke diners voorgeschoteld, echt super. Zoals iedereen ook schrijft zijn jullie een geweldig gastvrij familiehuis. We hebben daarom alweer geboekt voor het paasweekend en de zomervakantie. Jan, Saskia, Rick, Suzanne en Irene jullie hebben er met z'n allen er weer voor gezorgd dat we een fijne vakantieweek hebben gehad.
Groetjes en totziens,
Ton en Suzy

Pieter, Jolanda & Rembrandt 14-01-10 20:19:19

Na al weer even terug te zijn in Nederland toch nog even een berichtje om te laten weten hoe geweldig het weer was. Kerst vieren met bekenden en onbekenden en het was zo ontzettend leuk!!!
Lieve Sas, Jan, Rick, Suzanne & Irene jullie hebben het voor ons een onvergetelijke tijd gemaakt....dank jullie wel.
Pieter, Jolanda & Rembrandt.

nina en noa 02-01-10 21:08:50

dank je wel saskia,jan,rick,suz,en irene en natuurlijk de kittens en doggie wij hebben weer genoten en vonden het weer erg gezellig hebben ondanks de vele sneeuw en kou ons erg goed vermaakt veel gespeeld en geknutseld dank je daarvoor saskia (FAM BOYSEN
KUSJES NINA EN NOA

wesjes 02-01-10 21:05:37

19 dec tot 2jan 2010
het waren weer 2 heerlijke weken in denemarken jammer genoeg niet kunnen vliegvissen maar goed de rest was echter weer top hebbben veel gelachen en gegeten en spelletjes gedaan wat erg gezellig was te gezellig want ja je moet weer naar huis he nu vandaag 2jan verheugen we ons al op de zomer 3 weken heerlijk de rest spreekt voor zich weer leuke nieuwe mensen ontmoet en ja het was geweldig dank je sas jan en de kids (en pulse)
veel liefs uit apeldoorn en tot snel

arjen en sandra huysman 15-11-09 17:48:29

hallo , jan en fam.
na een snel vertrek en lang zoeken toch iets van je gevonden.
gaat alles goed bij jullie? heb je je draai weer gevonden in denemarken
jammer dat er toen je wegging geen gelegenheid is geweest voor een gezellig afscheid maar ik wens jullie nog het beste en wil je nog bedanken voor de goede samenwerking die we gehad hebben .
vriendelijke groet arjen en sandra

Albert, Els en Alex 01-11-09 20:52:23

Herfstvakantie in Denemarken. Vol verwachting gingen we op pad. En we hebben het heerlijk gehad. Lieve mensen, mooie omgeving, paardjes,schaapjes, hond en poesjes. Alex was zeer enthousiast over alle dieren en wilde eigenlijk het terrein niet af. Ook het paardrijden samen met Irene en Paulien was prachtig. (Moeders vond vooral de poetswedstrijd erg leuk). Ribe is een prachtig stadje, naar het schiereiland met de auto op het strand en natuurlijk Legoland. Voordat we het wisten was de week weer om en moesten we weer naar huis. Maar eigenlijk wilden we nog wel vééééél langer blijven. Kijken nu al uit naar de volgende keer. Liefs vanuit Amersfoort: Albert, Els en Alex.

<< < 9 10 11 12 13 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand