fam van laer 28-10-09 13:52:52

lieve fam,
wat een fijn weekend was het weer! esmee heeft heerlijk genoten van de paardjes samen met pauline en irene top!voor mijn ouders was het een top weekend, en komen ook zeker een keer terug. lekker gegeten,gedronken en fijn gekletst. we waren weer even thuis in denemarken.tot zowiezo eind juli.
veel liefs menno,karin en esmee

familie boxem 27-10-09 14:16:58

Zoals beloofd nog een paar positieve woorden vanuit Zwolle. Wat hebben jullie een fantastische plek gecreeerd, niet alleen voor jullie eigen gezin, maar ook voor een ieder die voor korte of langere tijd bij jullie komt. Al ben je op vakantie, door jullie oprechte gastvrijheid en gezelligheid heb je het gevoel bij familie te logeren. Wij hebben ondanks de kou een paar hele fijne dagen gehad, Kai en Tijn hebben genoten van de paardjes en andere dieren, de trampoline en de ruimte. Legoland (met de door Saskia geregelde korting) was een succes. We hopen nog weer eens terug te komen, in de zomer, voor de forel en de kano!
Groeten, Fam. Boxem

 doris 18-10-09 12:24:54

Ich finde den Aufbau der Seite sehr gut. Macht weiter so.

Herbert, Belinda en Kenji Bras 24-09-09 21:17:34

Het was heerlijk een prachtig appartement en leuk land.
De kleine vonde de dieren helemaal leuk en julie gastvrijheid was top.
We komen zeker nog een keer terug.

Hans en Annie Huibera-Weerman 20-09-09 07:48:42

Lieve Jen Saskie Suzanne Rick en Irene Wat een heerlijke plek hebben jullie daar.Wij hebben enorm genoten van onze vakantie maar ook van me kleinkind wat had hij het naar zijn zin .Vooral met de dieren prachtig vond hij het.En legoland is zeker een aanrader voor kleine kinderen echt geweldig .Wat een heerlijke vakantie was dat ook een grote pluim voor jullie de enorme gastvrijheid die jullie bieden geweldig. En de koffie tafel met die heerlijke taarten die je gemaakt heb echt lekker allemaal.Ik moet Hans afremmen die zou zo daar een huis willen kopen die is echt gevallen voor denemarken zo schoon en zo in 1 woord een geldig land We zijn blij dat we in mei weer komen .Dus fam.Boysen jullie zijn niet van ons af we komen weer.Hele lieve groetjes uit Apeldoorn Hans en Annie

j. wichman 28-08-09 13:57:30

hoi fam. boysen.
wat een mooie website, harstikke leuk dat het lekkker gaat, en wat een leuk idee die vriendenboom, wij komen ook nog een keer om onze namen er in te zetten, heel veel liefs van ons en een dikke knuf.henk en joke

Mark,Marina en Lisanne Spierdi 26-08-09 09:09:39

Wat was het weer een onvergetelijke week. Gastvrij heid op en top. Lisanne heeft lekker paard gereden en zich uitstekend vermaakt met de katjes. De gezamelijke maaltijden en het kampvuur tot s,avonds laat. Niets is jullie te veel. Dit was nu de tweede keer maar daar blijft het zeker niet bij. Nog ontzettend bedankt voor deze geweldige afsluiting van onze vakantie. Heel veel liefs voor jullie allen. Fam. Spierdijk Den Haag

Ron, Simone, Tim en Jasper // 19-08-09 00:36:09

Dag lieve Saskia, Jan, Rick en Suzanne,
We hebben een geweldige tijd gehad. Het gastvrije onthaal toen we 's avonds met de jongens aan kwamen. Het begrip voor onze jongens en natuurlijk de gezelligheid.
Tim kijkt steeds naar de foto's van zijn geweldige verjaardagstaart. En Jasper is blij met de foto van Doggie.
Niet te vergeten de gezellige uurtjes aan de koffietafel en bij het kampvuur. En de beestenboel niet te vergeten.
We kunnen iedereen aanraden de gastvrijheid een keer te beleven en natuurlijk niet te vergeten het geweldige Denemarken.
Bedankt voor alles en liefs uit Leiderdorp (en Den Haag).
Ron, Simone, Tim en Jasper

Familie van de Put // 10.08.09 19-08-09 00:35:04

Hallo familie Boysen (Jan),

Je had ons belooft de site te geven maar omdat het net zolang duurt als het eerste bezoek aan ons (na je vertrek) hebben we de site zelf maar even opgezocht (haha).
Het lijkt goed! Heb je nog speciale aanbiedingen voor een arme klauwbekapper in Nederland.

Hier alles goed!!!!!

De groetjes van ons!

Eric, Nanny, Dion & Ruben // 0 19-08-09 00:34:08

Dag lieve schatten,
Wij zijn nu 2 dagen thuis na een onvergetelijke vakantie en missen jullie en alles er om heen tot op het bot!
We hebben stof om een complete website te vullen en iedereen daarmee duidelijk te maken dat je toch minstens 1x in je leven moet hebben gelogeerd bij familiehuis Boysen. Een prachtig appartement, een welkome ontvangst (22h00 's avonds!), zéér warme gastvrijheid en een accomodatie die voor elke leeftijd geschikt is. Iedere keer vielen we tevreden in slaap na een dag trampoline springen, vissen, grasmaaien, spelen met hond en katten, samen tafelen & het o zo gezellige kampvuur!
Dit alles werdt nog extra gezellig door de aanwezigheid van de leukste en liefste 'Apeldoorners' die we ooit ontmoet hebben...
Na dit bericht volgt dan ook z.s.m. een mail richting Saskia en Jan met een boeking voor de kerstvakantie!!!
Liefs van ons allen en tot december.

<< < 10 11 12 13 14
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand