Familie van der Linden 27-07-15 22:00:53

Wat een geweldige week in de Butik! De gastvrijheid is groots, net als de ruimte om te spelen voor onze drie kids (1-3-5 jr). Trampoline, schommel, glijbaan, badje, de fietsen en natuurlijk de dieren. Veel activiteiten in de buurt, te veel voor die ene week dat wij er waren. De maaltijd bij aankomst, de bbq voor vertrek en de activiteiten tussendoor maakten het perfect. Saskia, Jan & kids, dank voor een fantastische week!

Simone 07-07-15 20:02:21

Beste Saskia, Als ik mail krijg ik deze steeds terug.Heeft u nog een vakantie plek vrij voor 5 personen in de week 31, 32 of 33? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Simone Handgraaf

Dennis Ida en kids 16-05-15 21:43:09

We hebben vorige week een weekendje in de caravan gezeten.prachtige plek waar de caravan stond en heerlijk genoten van de rust.de kinderen 8,10,11 jaar vonden het geweldig lekker voetballen, op de skelters de dieren enz.kortom we komen zeker nog een keer terug. een echte aanrader!!Dennis & Ida

 Esther, Hans en de 4 meiden 26-08-14 14:40:07

Lieve Jan en Saskia,

We hebben het vorige week super gehad bij jullie in de Butik!
Heerlijk tot rust gekomen.
Onze meiden 4 waren niet weg te slaan bij Calipso en natuurlijk vonden ze alle andere dieren ook helemaal geweldig.
Bewondering voor jullie gastvrijheid!
We komen zeker nog eens terug!
Groetjes uit ZeelandFamilie van der Garde 05-08-14 15:34:18

Super! Dat was het. Voor mensen die graag rust en vrijheid willen maar toch een gezellige plek waar kinderen zich kunnen vermaken is dit echt perfect! Leuke activiteiten voor de kinderen, dieren, speeltuin, trampoline en genoeg gras om te voetballen etc. Niet ver van de zee, Legoland, Ribe, Vikingcentrum. Wat kan ik nog meer zeggen... Als we weer naar Denemarken gaan weten we waar we weer heen moeten!
Groeten Rémon, Jolanda, Yorick en Leanne

Familie Haasjes 20-07-14 14:49:18

Gisteren terug gekomen van een heerlijke vakantie in Denemarken! Wat hebben we genoten bij jullie! Het was in één woord: FANTASTISCH!! Jullie gastvrijheid, de dieren (vooral de 8 kittens!) & de rust en de ruimte om het huis! Leuke activiteiten, heerlijk eten en geen omkijken naar de kinderen, die hebben zich perfect vermaakt! Een aanrader!! We hopen nog eens terug te komen! We kijken uit naar een nieuwe negerzoen ronde Liefs ons!

Fam. Diehl 09-07-14 14:12:30

Beste Saskia en Jan,
Bedankt voor de fijne vakantie die we bij jullie gehad hebben. Wat was het heerlijk om een midweekje bij jullie te mogen zijn. De rust, de ruimte, de dieren en de gastvrijheid was geweldig. Ook ons "plus" kindje kon zich bij jullie volledig ontspannen. We komen graag nog een keer terug, dat midweekje was te kort.
Groeten, Fam. Diehl

Evi Vrehen 19-06-14 20:50:34

Harmonie, rust en een warme sfeer; de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik terug denk aan de dagen die wij spendeerden bij de familie Boysen. Wat een pareltje hebben jullie opgebouwd! Daar mogen jullie heel fier op zijn!

Zowel voor gezinnen met kinderen als voor koppels die eventjes hun hectische alledaagse leventje achter zich willen laten is deze plek een aanrader.

Warme groetjes uit Lommel!

Mark, Marina en Lisanne Spierd 05-05-14 22:28:51

Weer een heerlijke week gehad bij Saskia en Jan. Het blijft een unieke plek, de rust en stilte, echt genieten.
Naar Mando en Romo geweest, en het oude stadje Ribe.
Mark heeft weer leuke creaties gemaakt van hout en oesterschelpen.
We kunnen er weer even tegen.
Bedankt weer voor alles en mischien tot aug.

fenna 05-01-14 19:02:15

leuke vakantie

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand