Fam. Diehl 09-07-14 14:12:30

Beste Saskia en Jan,
Bedankt voor de fijne vakantie die we bij jullie gehad hebben. Wat was het heerlijk om een midweekje bij jullie te mogen zijn. De rust, de ruimte, de dieren en de gastvrijheid was geweldig. Ook ons "plus" kindje kon zich bij jullie volledig ontspannen. We komen graag nog een keer terug, dat midweekje was te kort.
Groeten, Fam. Diehl

Evi Vrehen 19-06-14 20:50:34

Harmonie, rust en een warme sfeer; de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik terug denk aan de dagen die wij spendeerden bij de familie Boysen. Wat een pareltje hebben jullie opgebouwd! Daar mogen jullie heel fier op zijn!

Zowel voor gezinnen met kinderen als voor koppels die eventjes hun hectische alledaagse leventje achter zich willen laten is deze plek een aanrader.

Warme groetjes uit Lommel!

Mark, Marina en Lisanne Spierd 05-05-14 22:28:51

Weer een heerlijke week gehad bij Saskia en Jan. Het blijft een unieke plek, de rust en stilte, echt genieten.
Naar Mando en Romo geweest, en het oude stadje Ribe.
Mark heeft weer leuke creaties gemaakt van hout en oesterschelpen.
We kunnen er weer even tegen.
Bedankt weer voor alles en mischien tot aug.

fenna 05-01-14 19:02:15

leuke vakantie

Fenna 05-01-14 18:48:59

ik ben er van 2011 naar 2012 naar toe gegaan en vond het leuk was bij geboorte van een geit en gaf konijn een naam (Nijntje)

Diana Sonneveldt 15-10-13 16:26:07

Lieve Saskia en Jen,
Hoe is het met jullie. Wij zijn september 2010 bij jullie geweest, maar Lars wil erg graag naar jullie terug omdat zijn broertje Kjeld Doggy, Garfield en Jack nog nooit heeft gezien dus het zit er in dat wij volgend jaar zomer weer een heerlijk verblijf bij jullie boeken. Weten nu al dat het een top vakantie gaat worden.

Groetjes Richard, Diana, Lars en Kjeld

Merian 27-09-13 13:55:07

Heeee, lieve Jan, Sas en Suus,
Wilde jullie nogmaals bedanken voor het gezellige verblijf bij jullie!!! De lekkere ontbijtjes, de kopjes thee, koffie, sapjes en natuurlijk de gezellige avonden met de meest heerlijke maaltijden.Heb de mannen thuis alles verteld enne zij zijn nu erg nieuwsgierig geworden.......Dus pas maar op, moi komt terug, hahahahah.Ben jullie FAMILIE(t)HUIS hier in het Zeeuwse al goed aan het promoten!!!!!
Luitjes, dikke knuffel en tot snel weer!!!!Oja bijna vergeten, een kroel voor Doggy!!
Merian

Maud, Job, Eric en Herma Verst 14-09-13 14:36:29

Het is al even geleden, wij waren van 3 tot 10 augustus 2013, op vakantie bij Jen en Saskia. Ook wij hebben een super week gehad in Ribe, wat een mooi plekje... We hebben erg genoten van jullie gastvrijheid. Maud en Job hebben heerlijk ponygereden, en fijn gespeeld met alle kinderen vooral de nichtjes en neefjes uit Eeerbeek. We gingen naar huis met erg mooie geknutselde armbandjes/ T. Shirts heel gezellig was het. Saskia knap hoor dat je zo gastvrij kan zijn!! De omgeving is mooi en we zijn nog samen met Jen wezen vissen. Ook wij zijn vast van plan om nog weer bij jullie langs te komen!! Tot Ziens.

 Erik, Patricia, Louise, Nieke 03-09-13 15:20:28

Wat kan ik zeggen? Familie Boysen, we hebben een super vakantie gehad. De poes was zo vriendelijk om kleintjes te krijgen als we daar waren en er liepen reeds twee schattige kittens rond. De kinderen hebben de tijd van hun leven gehad; vissen, paardrijden, dieren knuffelen, knutselen en 's avonds onder toezicht van ouders vuurtje stoken. Ons Nieke maakt nu al reclame op school met haar knutselwerkjes (armbandjes). Bij jullie op de boerderij is het een beetje thuiskomen, ver weg van het jachtig leven thuis. Erik en ik zijn uitgerust aan onze dagtaken hier in België begonnen. Nen dikke merci en tot later want we komen zeker nog eens langs.

Eddy, Yamuna en Luca 25-08-13 15:17:47

Wat hebben we een geweldige tijd bij jullie gastvrije gezin doorgebracht! Vanaf het eerste begin voelden we ons al helemaal thuis! Niets was te gek en alles was prima verzorgd. 's avonds laat werden er nog tosties gemaakt. Alles stond in het teken van de gasten. Jullie hebben een schitterende plek daar! Wij komen zeker nog eens terug. Liefs en een dikke knuffel vanuit Belgie.Ed, Yamuna en Luca XXX

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand