Merian 27-09-13 13:55:07

Heeee, lieve Jan, Sas en Suus,
Wilde jullie nogmaals bedanken voor het gezellige verblijf bij jullie!!! De lekkere ontbijtjes, de kopjes thee, koffie, sapjes en natuurlijk de gezellige avonden met de meest heerlijke maaltijden.Heb de mannen thuis alles verteld enne zij zijn nu erg nieuwsgierig geworden.......Dus pas maar op, moi komt terug, hahahahah.Ben jullie FAMILIE(t)HUIS hier in het Zeeuwse al goed aan het promoten!!!!!
Luitjes, dikke knuffel en tot snel weer!!!!Oja bijna vergeten, een kroel voor Doggy!!
Merian

Maud, Job, Eric en Herma Verst 14-09-13 14:36:29

Het is al even geleden, wij waren van 3 tot 10 augustus 2013, op vakantie bij Jen en Saskia. Ook wij hebben een super week gehad in Ribe, wat een mooi plekje... We hebben erg genoten van jullie gastvrijheid. Maud en Job hebben heerlijk ponygereden, en fijn gespeeld met alle kinderen vooral de nichtjes en neefjes uit Eeerbeek. We gingen naar huis met erg mooie geknutselde armbandjes/ T. Shirts heel gezellig was het. Saskia knap hoor dat je zo gastvrij kan zijn!! De omgeving is mooi en we zijn nog samen met Jen wezen vissen. Ook wij zijn vast van plan om nog weer bij jullie langs te komen!! Tot Ziens.

 Erik, Patricia, Louise, Nieke 03-09-13 15:20:28

Wat kan ik zeggen? Familie Boysen, we hebben een super vakantie gehad. De poes was zo vriendelijk om kleintjes te krijgen als we daar waren en er liepen reeds twee schattige kittens rond. De kinderen hebben de tijd van hun leven gehad; vissen, paardrijden, dieren knuffelen, knutselen en 's avonds onder toezicht van ouders vuurtje stoken. Ons Nieke maakt nu al reclame op school met haar knutselwerkjes (armbandjes). Bij jullie op de boerderij is het een beetje thuiskomen, ver weg van het jachtig leven thuis. Erik en ik zijn uitgerust aan onze dagtaken hier in België begonnen. Nen dikke merci en tot later want we komen zeker nog eens langs.

Eddy, Yamuna en Luca 25-08-13 15:17:47

Wat hebben we een geweldige tijd bij jullie gastvrije gezin doorgebracht! Vanaf het eerste begin voelden we ons al helemaal thuis! Niets was te gek en alles was prima verzorgd. 's avonds laat werden er nog tosties gemaakt. Alles stond in het teken van de gasten. Jullie hebben een schitterende plek daar! Wij komen zeker nog eens terug. Liefs en een dikke knuffel vanuit Belgie.Ed, Yamuna en Luca XXX

Penny Wiersema 18-08-13 20:38:33

Net terug van een heerlijke week bij jullie. Wij verbleven in het appartement Roserne, ruim genoeg voor 4 personen en erg netjes. Wat een gastvrij onthaal na een lange reis met verse pannenkoeken. Een warme deken en veel gezelligheid, we hebben erg mooie herinneringen. Ook onze jongens 3 en 4 hebben zich prima vermaakt en hebben enorm genoten van de activiteiten, bingo en t-shirt verven! We hebben al bijna weer heimwee

Jeroen, Marike, quintijn en Jo 10-08-13 21:10:49

Wij hebben 2 weken in het appartement de 'butik' gezeten. Het was een hele fijne vakantie. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Heerlijk buiten gespeeld, met de dieren geknuffeld, en enthousiast geknutseld met Saskia. Er is genoeg te doen in de omgeving: uitstapjes naar Legoland, waddeneilanden, het vikingen centrum, ribe, vissen etc. Saskia en Jan waren bijzonder gastvrij en behulpzaam ( en in hun afwezigheid Jeroen en Jacquelina). Een onvergetelijke vakantie! ( en wat is Sam een bikkel!).

steef 07-08-13 20:24:04

hallo Saskia , jan, suzanne en rick eerste keer in Denemarken 2weken ik ken jullie een korte tijd en weleens gezien bij jeroen en jac maar toen ik bij jullie was dacht ik dat ik familie was zo gastvrij maak je niet iedere dag mee ik heb het echt naar me zin gehad ik kijk zeker uit naar een volgende keer Groetjes steef topfer neefje van jeroen

Sam, Julia, Leonie en Hans Sno 06-08-13 11:25:17

Twee fantastische weken, van 21 juli tot 3 augustus in de Vaerrkested. Wij, maar vooral onze kinderen hebben enorm genoten van de sfeer en rust in deze prachtige omgeving. Prima appartement en fijne bedden. De sfeer op de boerderij is prima, gemoedelijk en betrokken. Speciaal willen we Jeroen en Angelina, en natuurlijk Nina en Noa bedanken voor de fijne 2 weken. Onze kinderen Sam en Julia vonden het vissen op forellen een fantastische ervaring. Voor de zekerheid zijn we met Sam toch maar even naar het ziekenhuis gegaan,...na het maken van foto's bleek zijn arm toch gebroken te zijn, maar Sam vond het wel stoer, en heeft nu zwemgips. Wij hadden een onvergetelijke vakantie! Pas goed op de dieren en wellicht tot een volgende keer.

Dagmar, Machiel, Charlotte en 29-07-13 11:54:12

Van 13 tot 20 juli hebben wij het appartement Vaerrksted gehuurd bij Jan en Saskia. Na alle positieve recensies op internet waren de verwachtingen hoog! Na een week kunnen wij concluderen dat alle berichten waar zijn. Wat een geweldige week hebben wij gehad!! De tijd is omgevlogen. De kinderen hebben genoten van alle dieren op de boerderij. Doggy de hond mocht zelfs wel mee naar huis. We hadden mazzel, want er waren kittens, jonge konijntjes en jonge geitjes. Charlotte heeft genoten van het ritje op de pony en heeft op de ringen en trampoline heel wat nieuwe trucjes geleerd. Ook het knutselen in de avond was favoriet bij de kinderen. We hoeven het bijna niet meer te zeggen, maar het huren van een appartement bij de familie Boysen is zeker een aanrader!

Krisje en Roel 21-07-13 19:53:52

We zijn juist terug van een overheerlijke vakantie bij de Familie Boysen waar we ons van dag 1 volledig thuis voelden, de gezelligheid- het knutselen - alles erop en eraan. Saskia en Jan staan steeds voor je klaar en maken er een echte vakantie van, je wil er gewoon niet meer weg. De rust en stilte en ruimte wordt daar zo gewoon maar wanneer je terugkeert naar je eigen woning en al die auto's hoort , denk je snel terug aan Denemarken.De kinderen hebben zich zo geamuseerd , met knutselen , knuffelen van de dieren, spelletjes spelen, de vele uitstapjes in de buurt , een aanrader ..... kusjes van Krisje en Roel (Henk)

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies