Dagmar, Machiel, Charlotte en 29-07-13 11:54:12

Van 13 tot 20 juli hebben wij het appartement Vaerrksted gehuurd bij Jan en Saskia. Na alle positieve recensies op internet waren de verwachtingen hoog! Na een week kunnen wij concluderen dat alle berichten waar zijn. Wat een geweldige week hebben wij gehad!! De tijd is omgevlogen. De kinderen hebben genoten van alle dieren op de boerderij. Doggy de hond mocht zelfs wel mee naar huis. We hadden mazzel, want er waren kittens, jonge konijntjes en jonge geitjes. Charlotte heeft genoten van het ritje op de pony en heeft op de ringen en trampoline heel wat nieuwe trucjes geleerd. Ook het knutselen in de avond was favoriet bij de kinderen. We hoeven het bijna niet meer te zeggen, maar het huren van een appartement bij de familie Boysen is zeker een aanrader!

Krisje en Roel 21-07-13 19:53:52

We zijn juist terug van een overheerlijke vakantie bij de Familie Boysen waar we ons van dag 1 volledig thuis voelden, de gezelligheid- het knutselen - alles erop en eraan. Saskia en Jan staan steeds voor je klaar en maken er een echte vakantie van, je wil er gewoon niet meer weg. De rust en stilte en ruimte wordt daar zo gewoon maar wanneer je terugkeert naar je eigen woning en al die auto's hoort , denk je snel terug aan Denemarken.De kinderen hebben zich zo geamuseerd , met knutselen , knuffelen van de dieren, spelletjes spelen, de vele uitstapjes in de buurt , een aanrader ..... kusjes van Krisje en Roel (Henk)

fam van Dalen 13-05-13 14:23:11

Al een paar jaar stond een bezoek aan Legoland hoog op de wensenlijst van onze oudste kids. Dus werd het deze meivakantie tijd om de belofte "dát gaan we een keer doen!" in te lossen. Via Marktplaats kwamen we de site van het familiehuis Boysen tegen en ik was meteen verkocht. Het zag er allemaal zó uitnodigend uit! We kijken dan ook met z'n zessen terug op een heel geslaagd verblijf in Denemarken. Huisje Vaerkestad voldeed prima en de sfeer die Jan en Saskia met zich meebrengen is hartverwarmend! Saskia heeft zelfs moederdagcadeautjes met onze kids gemaakt, helemaal top! Een aanrader voor iedereen die rust, ruimte en gezelligheid zoekt en toch dichtbij leuke uitstapjes wil verblijven.

fenna 10-05-13 19:02:25

jullie donkerbruinen paard is vet

fenna 10-05-13 19:00:45

ik vind de vakantie heel leuk en dit berigt hiervoor vas een test voor de kode

Fenna Leonora Kessels 10-05-13 18:58:05

ohhhhhhhhhhhhhhhhsuj

Luuk, Caroline, Jort, Veerle e 09-05-13 12:56:12

Wij waren in de meivakantie een week met onze kinderen van 9, 7 en 0 jaar in appartement Vaerkested. Voor kinderen is dit een ideale plek; de trampoline, de schommels, de dieren, de andere kinderen en de leuke activiteiten maken dat ze zich geen moment hoeven te vervelen. Bij mooi weer kun je in de tuin en bij het appartement heerlijk in de zon zitten. De gastvrijheid en de ongedwongen, prettige sfeer maken een verblijf op deze plek echt heel bijzonder. Legoland, Romo en Ribe zijn leuke uitstapjes in de buurt. Appartement Vaerkested staat te boek als 8 persoonsappartement maar dat lijkt ons wat krapjes, met ons vijven was het een prima plek.

Marieke Goudsblom 30-03-13 00:12:16

Lieve familie Boysen....dan kijk je naar hart van Nederland op een doodgewone avond vlak voor Paas en dan komen jullie gewoonten beeld!! Oplichter ontmaskerd, helden!!
Het is alweer twee jaar terug dat wij bij jullie te gast waren -want zo voelde het- op jullie boerderij, ontvangen als lieve vrienden! Het kwam even terug via SBS 6
Wat hebben we genoten van jullie van denemarken en jullie gastvrijheid, de kids hebben het er nog over! Fijne paasdagen en vast tot ziens x Dennis, Marieke,Stan, Jade en Lune Goudsblom

wesjes 21-10-12 17:03:35

dit was dan al weer de 12de of 13de keer naar jan en sas
en geen enkele keer was het zelfde altijd weer top als ,we er mogen zijn heerlijk gewoon het gehele plaatje maar dat weten de meeste gasten wel, dus gaan we snel weer terug , we hebben echt heerlijke dagen gehad ook mijn schoonmoeder vond het geweldig.heb lekker gevist met jan mijn record forel verbroken jes jan verslagen haha
fam boysen dank jullie wel nogmaals tot snel
jeroen,jac ,nina,noa,momo,rikkie

 Ingmar en Marion Withoff 31-08-12 23:13:05

Een warm ontvangst, zeer mooi appartement, een fijne plek om je vakantie te beginnen. Wij hadden pech met de auto en zelfs daarmee wisten ze wel raad. Onze dank hiervoor. We komen zeker een keer terug. Het aanbevelen waard.
Ingmar & Marion

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand