Wil en Dick Bults 22-08-12 18:31:33

Hallo Saskia, Jan, Susanne en Irene,
Toen we 29 juli bij jullie aankwamen, was het net alsof we elkaar gisteren nog gezien hadden; zo vertrouwd. Deze keer waren wij met de caravan en onze jongste zoon woonde met zijn gezin in Roserne. We hebben het heel fijn gehad met elkaar, maar ook met de andere gasten en vooral met jullie.Het was vooral een vakantie in ontspannen sfeer en heel gezellig. Voor onze kinderen en kleinkinderen heel erg fijn, maar ook voor opa en oma. Ook voor gepensioneerde mensen, die van rust, ruimte, dieren en op zijn tijd privacy houden is familiehuis Boysen een heerlijke plek om weer bij te tanken. Wij hebben 14 dagen genoten van de bezigheden van de kleinkinderen, de omgeving, julllie oprechte interesse in mensen en jullie hartelijkheid en ook, heel praktisch , de lekkere maaltijden die door jou, Sas en Jan, klaargemaakt werden boven de vuurplaats(zalmforel) en in de schuur (pannenkoeken met spek en eigengemaakte jam) maakten het heel speciaal. Wij zien elkaar zeker weer Veel groetjes, Wil en Dick Bults

Angelique 22-08-12 09:47:18

Beste Jan, Saskia, Suzanne, Irene en Kent,
Wat hebben we een plezier gehad en wat een enorme gastvrijheid. Het voelt alsof we zijn opgenomen in het gezin. We hebben genoten van alle dieren en Mathijs zat terug in de auto te huilen want hij wilde naar Doggie toe.
We hebben ook zalig gegeten. Wat lekker dat Mathijs zonder zorgen lekker kon spelen en dat wij ook vakantie konden houden.
Bedankt voor de zalige tijd!
Remco, Angelique, Jeanine en Mathijs

webmaster 20-08-12 09:05:41

Even een test van het gastenboek

Bianca 19-08-12 20:17:47

Lieve Saskia, Jan, Suzanne, Irene en Kent,We zijn gisteren uit DM thuis gekomen. Maar eigenlijk waren we daar al thuis! Geweldig. Wij zijn op veel vakantie-adressen geweest, maar dit was het meest warme verblijf Wat hebben we genoten en we hadden echt vakantie! Onze zoon van 5 hebben we niet gehoord en gezien. Goed geslapen, Branco heerlijk gespeeld, heerlijke taarten, koffie, thee, koekjes, chocolaatjes, geweldige bbq, het schilderen...de omgeving, de tips voor de trips. We zullen hier nog heel lang aan terug denken. Heel erg bedankt! Lieve groeten van Bianca, Ramon en Branco.

Ed ,Veronique en Moon 13-08-12 22:58:27

Lieve Saskia, Jan, Suzanne, Irene en Kent.

Voor ons was het de eerste vakantie in Denemarken.
Wat een mooi land en wat een geluk dat we die vakantie bij jullie hebben doorgebracht! Het leek voor ons alsof we bij goede vrienden op bezoek waren.Ontzettend bedankt voor jullie enorme gastvrijheid!(ik heb zelfs een hele leuke kookwekker van je gekregen). De boerderij met alle dieren is gewoon geweldig.Wij snappen best dat jullie droom is uitgekomen. De kinderen waren ook al zo lief. Dat Irene mee ging zwemmen in Ribe vond Moon super leuk en dat Suzanne haar meehielp met het vikingschild maken was ook top. Het waterpistool heeft Moon al heel vaak gebruikt , want het is gelukkig prachtig weer . Met Kent hebben we ook een paar gezellige avondjes aan het kampvuur gezeten. Leuke jongen! We vonden het een top vakantie en komen zeker nog eens terug!!! Veel liefs van Ed ,Veronique en Moon

Gjalt, Sandra, Eefje en Carlij 12-08-12 10:14:00

Lieve Saskia, Jan, Irene en Suzanne,

Wij zijn alweer even thuis maar genieten nog steeds na van de 2 fantastische weken vakantie op jullie boerderij! Het gastvrije ontvangst met koffie en heerlijke zelfgemaakte cake was een goede start van onze vakantie. Wat zijn jullie een gastvrije en warme familie. Onze meiden hebben genoten van het knutselen, de trampoline, het ritje op het paard, alle andere dieren, de nieuwe vriendjes en niet te vergeten de ontmoeting met de vikingen! Ook hebben wij natuurlijk genoten van jullie gastvrijheid, behulpzaamheid, de rust en ruimte, de leuke gesprekken, de heerlijke bbq en het met z'n allen pannenkoeken eten in de schuur!
Ribe is een leuk stadje, Legoland was geweldig, en naar Romo, met de auto op het strand!
Wij kijken terug op een zeer geslaagde vakantie en komen zeker een keer terug!
Groet van Gjalt, Sandra, Eefje en Carlijn

Fam.Bults 11-08-12 11:04:52

Lieve Saskia, Jan, Suzanne, Irene en Kent,

Gisteravond zijn we thuisgekomen van twee weken heerlijk genieten bij jullie. Na een geweldig ontvangst, ondanks het late tijdstip van aankomst, hebben wij van jullie gastvrijheid mogen genieten.
Was het even slecht weer, dan werden er originele activiteiten voor de kinderen bedacht, waar de ouders ook lekker aan meededen.
Ongedwongen gezelligheid ten top! Met goede adviezen voor plekjes om heen te gaan en dingen om te doen.
Omdat wij nog zoveel te doen en te ontdekken hebben, hopen wij toch echt volgend jaar weer te komen!

Lieve groeten,
Martijn, Vaerny, Robin en Tirza

Monique 05-08-12 23:13:27

Beste Saskia, Jan, Irene en Suzanne,
Na een lange rit werd ik zeer hartelijk ontvangen.
Ik kon gelijk aanschuiven aan tafel en daarna volgde een uitgebreide rondleiding.
Samen met mijn zus en nichtjes heb ik een week bij jullie gekampeerd.
Wat een rust en ruimte! De meiden waren de hele dag druk met hun nieuwe vriendjes, de dieren en het knutselen.
Ribe is een erg leuk stadje om te winkelen en ijs te eten.
Verder het strand op geweest en natuurlijk naar Legoland.
De eigen badkamer was een uitkomst...kamperen met luxe.
Het was gezellig om samen met de andere gasten te eten en rond het kampvuur te zitten.
Jullie enorme betrokkenheid maakt deze vakantieplek heel bijzonder. Ik denk er met veel plezier aan terug.
Bedankt!

Eric, Nanny, Dion & Ruben 03-08-12 01:21:21

Lieve allemaal!
Wat hebben we wederom een heerlijke week gehad bij jullie. Vissen, Legoland, dieren en dieren en nog eens dieren, heerlijk eten & gebak, kampvuurtje, negerzoenen vangen, strand, Gastvrijheid en service maar vooral onbezorgdheid. De beste ingredienten voor een ideale vakantie! Dank, dank, dank!

 Jorg Edelbloedt 28-07-12 21:02:20

Lieve Familie Boysen,
Wat hebben wij genoten van jullie gastvrijheid!Dit is met recht een familiehuis, wij voelden ons meteen thuis bij jullie.
Onze zoon Mark was voor vertrek nogal sceptisch, en dacht dat ie zich zou gaan vervelen, na de veel te korte week stond hij haast met tranen in zijn ogen!We zijn inmiddels thuis en het is Jan en Saskia voor en na...redelijk uniek voor een jongen met het syndroom van Asperger.
Wat heeft ook hij genoten van de rust en van de beesten, het schilderen van zijn vikingschild, dat hij vol trots toont aan z'n vriendjes hier thuis.
Kim glundert weer als ze vertelt dat ze paardje heeft gereden en met Doggie heeft geknuffeld.
Een mooier compliment dan dat we meteen een nieuwe vakantie geboekt hebben....zegt genoeg, toch?
We zijn al aan het aftellen tot de meivakantie 2013!
En, als we het niet vergeten....nemen we een doos kroketten mee!
Groetjes, Jorg, Katja, Mark & Kim Edelbloedt

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Webbased software nodig?