Anton en Sandra 04-08-11 18:33:27

Lieve familie na de 4e keer volgens mij was het weer fantastisch. Amaai! Zeker ook weer met jeroen en jac. en de kids en met de rotterdammers. En elke keer doet het zeer om weer weg te gaan bij jullie, dat zagen we ook bij de andere gasten. Bedankt voor jullie gastvijheid en tot hemelvaart 2012 want wij hebben alweer geboekt! (jammer dat het nog zooolang duurt).En Irene hou vol met de wallie he!

Wouter, Renate, Ieme en Jente 03-08-11 22:25:55

Dag Saskia, Jan, Suzanne, Rick, Irene, hond, poezen, paarden, geiten en konijnen
Wat hebben we genoten van onze eerste ervaring bij jullie. We dachten eerlijk gezegd dat alle lof op het gastenboek te mooi was om waar te zijn, maar het was in één woord FANTASTISCH! We hebben genoten van jullie spontane gastvrijheid, de taart en koffie, het heerlijke ontbijt, de broodjes bij het kampvuur, de workshop armbandjes maken, het vissen, de omgeving, de leuke en open babbels, en nog zo veel dingen die ik vergeet. Jullie laten de gasten genieten en leven als God in Ribe en dat is bewonderenswaardig. Doe zo voort en zeker en vast tot de volgende keer! Drie dikke zoenen van ons vier XXX

Karin 29-07-11 10:45:15

Wij waren de eerste kampeergasten en stonden met onze grote tent en twee kindertenten op het grote grasveld. Afgelopen winter was er een nieuwe badkamer gemaakt, zodat wij een volledig nieuwe badkamer en toilet tot onze beschikking hadden. Op de droge avonden konden we een kampvuur maken, voor onze kinderen is hiermee een mooie herinnering gecreëerd. Helaas was er deze julimaand zoals op veel plekken in Europa regen, ook wij hebben een paar regen dagen gehad... We hebben erg genoten en zijn tot rust gekomen. De kinderen vonden de trampoline ook helemaal super en niet vergeten de knuffeldieren. De poes Gizmo zocht ons regelmatig op en werd door ons als kampeerkat gedoopt. Saskia en Jan we hebben jullie in ons hart gesloten, bedankt voor alles!!!!

Leon Karla en Koen Jongkind 26-07-11 16:50:44

Hoi Allemaal.
Bedankt voor de fijne vakantie!!!
We hebben het erg naar ons zin gehad.
Heerlijk uitgerust, en genoten van alles wat er in de omgeving te doen is.
Maar vooral bedankt voor de gastvrijheid van jullie.
Groeten Leon Karla en Koen Jongkind

Fam. Visser-Dirven 22-07-11 15:39:08

Lieve Saskia, Jan, Rick, Suzanne en Irene,
Tsja wat moet ik schrijven? Geen vakantie gehad doordat onze zoon binnen een uur na aankomst zijn been in jullie tuin op de trampoline brak. Dikke pech, hoop stress en emoties. Maar wat een hulp van jullie: mee naar ziekenhuis, kleding brengen omdat hij werd opgenomen en ik bleef slapen daar, oppassen op onze dochter, mee eten, boodschappen doen, tomtom lenen, praatpaal zijn. Ongelooflijk en bijzonder. Wij zijn na drie dagen ziekenhuis Esbjerg weer thuis na een prima rit met de ambulance (dank aan ANWB). Volgend jaar ga ik jullie vakantiehuis echt bekijken.

Jannick ;) 16-07-11 12:55:11

Hejj Fam Boysen det er sq virkelig et vidunderligt sted i har her, man
føler sig rigtig hjemme, og man kan virkelig ikke andet end at være glad
når man er her ;D alle er glade og positive indstillet ergo man kan jo
ikke andet end at få en rigtig god ferie når man er her kærlig hilsen
Jannick Wieghorst

Hejj Fam Boysen Het is echt een prachtige plek hebben jullie hier, voelt u zich echt thuis, en je echt kan het niet helpen, maar gelukkig zijn als je bent hier: D iedereen is vrolijk en positief ingesteld ergo een kan het niet helpen, maar krijgen een heel goede vakantie als je hier bent: D liefdevolle groet Jannick Wieghorst

fam v/d Put - fam Zwerver 14-07-11 10:34:55

Hallo familie Boysen,
We hebben even jullie site bekeken maar wat ontzettend naar dat Saskia zo lang in het ziekenhuis heeft gelegen. Hopelijk gaat het beter. Hier alles goed.
Groetjes ons

Ton & Suzy 06-06-11 14:23:19

Lieve familie Boysen,
De afgelopen dagen waren weer geweldig, we hebben genoten van de gastvrijheid, het eten, de rust en de gezelligheid.
Met Sandra en Anton was het ook weer lachen geblazen, zelfs s'nachts hoorde we nog haar geweldige lach .
Groetjes en knuffels voor jullie allen
Ton en Suzy, Apeldoorn


Gert-Willem, Sonja, Eva, Lieke 09-05-11 23:08:01

Vandaag was weer onze eerste werkdag maar de vakantie bij jullie afgelopen week zit nog helemaal in ons. We genieten nog steeds na! Gisteren hebben we de foto's bekeken van jullie mooie rustige Denemarken en jullie heerlijke vakantiehuis. Jullie waren ontzettend gastvrij, niet eerder hebben we dit zo meegemaakt!

Mark,Marina en Lisanne 09-05-11 14:38:10

Het was in 1 woord weer geweldig. Wat zijn jullie toch een gastvrije mensen. We kunnen weer terugkijken op deze week van rust,vissen,lekker eten met elkaar en de gezelligheid die jullie bieden. We komen ongetwijffeld zeker weer een keer terug. Bedankt voor alles.

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Nieuwe website laten maken?