Rob, Marucha, Tanno en Bieke 27-08-10 22:55:35

We hebben erg genoten van onze week vakantie bij jullie. Voor de kinderen was het helemaal geweldig: lekker spelen in de grote tuin, springen op de trampo, het speelhuis en natuurlijk in de kersverse boomhut. Een fijne stek om je snel thuis te voelen. Heel gastvrij, van de ontvangst tot het vertrek. We vielen met de neus in de boter met een gezamenlijke maaltijd van gerookte vis en zelfgebakken brood; niet eerder zo lekker vis gegeten! Het was even wennen op onze volgende vakantiestek in Noord Jutland, gelukkig was de omgeving daar erg mooi.
Bedankt voor jullie gastvrijheid!

Ton en Suzy Bisseling 15-08-10 00:46:01

Hallo familie Boysen,
Net weer enkele daagjes terug thuis en de sleur is alweer begonnen. Bijna 3 weekjes vakantie bij jullie geeft ons zeker de rust en gezelligheid gegeven die we hard nodig hadden. Hartstikke bedankt voor de geweldige weken vol plezier, lekker eten, taarten bakken en vissen voor de mannen....natuurlijk ook de fun met de andere gasten niet te vergeten. Dikke kus aan jullie allen van ons.
Ton en Suzy

monique 13-08-10 16:27:19

hallo lieve fam boysen
het waren weer 3 fantastische weken wat gingen ze snel voorbij ik verheug me al weer op volgend jaar ik wil jullie bedanken voor alle liefde en gezelligheid die jullie geven ondanks de pijn die saskia heeft geeft ze zich 100% voor haar gasten geweldig vind ik dat maar sas pas wel goed op je zelf he en laat je maar eens lekker vertroetelen dat heb je verdiend
veel liefs en een dikke knuffel voor jullie allemaal
monique westerveld

wesjes 13-08-10 07:53:44

zomervakantie week 30,31,32 jaar 2010
ribe en dan fam boysen toppie natuurlijk en een jaar om nooit meer te vergeten dus wij komen zeker weer terug alleen dan zonder safari met jan die sla ik over volgend jaar en voor de rest hebben we allen erg genoten de kids natuurlijk ook weer met het ponykamp en de rest ja gewoon superrrrrrrr sas en jan en kido,s dank jullie wel nogmaals voor de mooie vakantie (bijzondere vakantie)
groetjes uit apeldoorn en tot snel

anton en sandra 07-08-10 17:25:43

lieve familie boysen,
wat een week toch weer (31). Een week om nooit meer te vergeten. we zijn net terug en willen alweer die kant op.Voor de mensen die deze familie en de prachtige omgeving niet kennen, hier MOET je geweest zijn!
Bedankt voor alles irene,rick,suzanne en saskia en jan beterschap met de schouder en de nek. Hopelijk tot ziens hier in raalte en zeker tot hemelvaart 2011! Sandra en Anton Kapteijns

Menno,Karin en Esmee 03-08-10 22:27:33

lieve 5, bedankt voor de gezellige week. Irene en Paulien jullie hebben een leuk ponykamp verzorgd! Sas, jij hebt ons toch in de watten gelegd ondanks dat je strak van de pijn staat, je bent een kanjer!
We zijn jullie graag gauw terug
Liefs uut zwolle

Pieter, Jolanda en Rembrandt 28-07-10 13:25:15

Lieve allemaal,
Na weer een paar dagen thuis te zijn genieten we nog steeds van de herinneringen van de afgelopen 2 weken
Wat hebben we het weer gezellig gehad en wat voelen we ons rijk met mensen als jullie in onze nabijheid.
Dank jullie wel en tot de kerst!
Veel liefs,
Pieter, Jolanda & Rembrandt

Marc, Ellen, Anke & Daan 04-07-10 21:51:06

Beste Jan, Saskia en kinderen,
Wij kijken met heel veel plezier terug op onze vakantie bij jullie op de boerderij.
We hebben genoten van de geweldige accommodatie en omgeving en niet te vergeten de enorme gastvrijheid die we bij jullie mochten ontvangen.
Het is voor ons dan ook een onvergetelijke week geweest en we kijken nu al met veel genoegen vooruit naar augustus 2011. We kunnen haast niet wachten en komen dan ook heel graag bij jullie terug.
Bedankt voor de gezelligheid, broodjes bakken, paardrijden, koffiedrinken, gezellig kletsen enz. enz.
Wij wensen jullie een fantastisch seizoen 2010 en zien jullie volgend jaar weer, tot dan!

Lieve groeten, Marc, Ellen, Anke en Daan XXX

familie Van de Put (Zwerver) 28-06-10 13:46:07

Hey familie Boysen,
We willen jullie nog bedanken voor de super goede zorg die we hebben gehad! Jullie hebben een ontzettend mooi huis en leuk ingericht. We hebben heerlijk genoten van het eten en de gezelligheid!
Nog een nieuwtje! Dick & Grietje worden rond 24 december opa en oma!!
Groetjes,
Van de Putjes en Zwervers

Menno,Karin en Esmee 10-05-10 09:53:35

Lieve mensen, het was kort maar krachtig. Toch fijn even een weekend bijtanken.Wat een bof dat er net een lammetje was geboren. Heerlijk dat Esmee lekker haar gang kan gaan, bedankt voor de paardrijbroek en sokken.Nemen we in Juli weer mee,super!
Dikke knuf
Menno, Karin en Esmee

<< < 8 9 10 11 12 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand