Odiel/Odile/Odilia Vaes 17-10-14 15:43:47

Beste Familieleden Van Gool,

tijdens mijn "surfen" door het net kwam ik op jullie website terecht en vond daar dus een heleboel info en foto s over het door jullie en ons bewoonde huis aan de Pasbaan 15 te Breda. Ontzettend leuk om dat te zien! Ik kan me nog goed aan jullie bezoek herinneren, tijdens de "open kijkdagen" met aansluitende veiling in het jaar 2006. Nu zijn we 8 jaar verder! Het huis in de Pasbaan hebben we tot op de laatste schroef leeg moeten halen van "wonen de breburg", en dat na er 45 jaar te hebben gewoond! In de heetste week van die zomer 2006 hebben we ons kapot gewerkt, soms met 10 mensen.... Na ons vertrek is de Pasbaan een anti-kraak huis geworden en wat de plannen nu zijn? Laten we hopen dat deze oude "stadsboerderij" voor de komende generaties in eer behouden blijft! Dan kunnen we er allemaal nog van blijven genieten!
Een hartelijke groet uit Zwitserland van Odiel Vaes

Bea van Gool van Boxtel 13-09-14 15:41:24

Hoi Jan,

Lang geleden dat ik deze site bezocht en dus, in de eerste plaats, wat heb je er toch veel tijd in gestoken, leuk om het allemaal na te lezen. Ik heb een vraag, hoe vind ik de stamboom ? Waarschijnlijk heel simpel maar dit medium kan ik nog steeds niet helemaal doorgronden dus, vraag ik het gewoon.
Prettig weekend, het is vandaag zaterdag 13 september, groetjes, Bea

Jan en Marijke 06-09-11 18:07:34

Hoi Dorine en Bart,

Het was geweldig zoals jullie het hadden georganiseerd.
De groep was wat kleiner dan normaal maar op die manier was er voldoende gelegenheid om weer eens met iedereen te keuvelen. Een verrassing was dat Yvo en Sini speciaal uit Zweden over waren gekomen om de familie weer eens te zien. Voor Sini was het wel fijn dat ze niet gelijk in het diepe werd gegooid ten overstaan van de gehele familie.
In ieder geval werd al wel de gedachte gelanceerd om het volgend jaar weer op deze wijze op te pakken met hopelijk dan wat meer familieleden.

SJAPO voor jullie

Ria en Max 11-09-10 12:52:25

Hallo Allemaal.

Wat hebben we weer 'n leuke dag gehad, een super leuk programma en heerlyk weer.
We hebben genoten, gezellig op 't terras met koffie en gebak, zat de stemming er meteen in.
het handboogschieten was 'n succes hoorde we, de huifkartocht ook, wel 'n beetje hobbelen over de zandweggetjes, maar dat hoorde erby.
In Huis den Deil hebben we met z'n allen Oud Hollandse spellen gespeeld en daar bij heel veel lol gehad. Het groene team heeft de wisselbeker gewonnen voor 1jaar, dus goed bewaren voor volgend jaar.
Daarna hebben lekker gegeten en allemaal weer
eens bijgepraat. Tegen half 10 ging iedereen, moe maar voldaan richting huis.

Benieuwd wie 't volgend jaar gaat regelen!

Groetjes, Ria en Max

Dorine en Bart 01-09-08 15:40:10

lieve allemaal,

moe maar meer dan zeer voldaan op de bank. Het was geweldig vandaag, ook voor de organisatie! Er is stiekum heel wat energie en tijd in gaan zitten. Maar het indresultaat was er dan ook naar. En jullie lof bij het afscheid was het bewijs dat niet alleen wij dat vonden.
Wat de puzzeltocht betreft: door de foto's is het een te zwaar bestand geworden om te mailen. We hebben het daarom op mijn site gezet: Voor de alerte lezer: ja, daar staat het al een paar dagen. Als je dat had geweten!!

Gehoord o.a.:
- een groep vroeg hulp aan twee politieagenten bij een vraag. Deze wisten
het ook niet, maar belden in met het hoofdkantoor, waar via Google het juiste antwoord werd doorgegeven
- de kinderen hadden een vraag over het Moller College. Terwijl ze
overlegden, opende de rector de voordeur, hielp hen bij het beantwoorden
en gaf hen snoep toe
- een mevrouw op een fiets werd aangehouden met de vraag wie de burgemeester van Waalwijk is. Het lag op het puntje van haar tong, maar ze moest het antwoord schuldig blijven. Toen de groep verder liep, kwam ze hen achterop rijden: ze wist het weer!

Langs deze weg wensen Ralph en ik Guus en Marc alle succes toe bij het organiseren van de familiedag 2009. En natuurlijk mogen ze een beroep doen op onze kennis en ervaring.
Slaap lekker allemaal! En we zien elkaar zeker voordat er weer jaar voorbij is. Tot dan!

Liefs, mede namens Claudia, Ralph en Bart
Dorine

Guus en Annie 01-09-08 15:34:30

Hallo allemaal

Ondanks dat we niet mee konden doen met de puzzeltocht hebben wij ook ontzettend veel genoten van deze dag, een grote pluim voor Dorine Ralph en natuurlijk ook Bart en Claudia.
De foto's kan ik nog niet vinden op je site Dorine of doe ik iets verkeerd.?
Jan wil je dit mailtje doorsturen naar Ralph, ik heb zijn mailadres niet.


Jan 01-09-08 15:33:45

Hallo allemaal,
We hebben er weer geweldig van genoten en vinden het knap om zo'n middag programma in elkaar te draaien zonder noemenswaardige kosten. Het actief bezig zijn is ook goed bevallen bij het avondprogramma alleen moeten we in het vervolg vooraf naar boven even seinen dat de avond wat koeler mag zijn bij zo'n activiteit.
Geweldig Dorine en Ralph hoe jullie dat gedaan hebben, en zoals we allemaal weten kunnen de partners bij de organisatie niet op hun lauweren rusten.
Allemaal dus van harte bedankt voor de fijne familiedag, ook namens Marijke want die was vol lof over de wijze waarop onze familie met elkaar omgaat en dat ze van heinde en verre alles in het werk stellen om erbij aanwezig te zijn.
Het wordt jaarlijks toch weer een nieuwe uitdaging om deze dag minimaal te evenaren, dus Marc en Guus succes voor 2009.

groeten Jan en Marijke

Ria en Max 01-09-08 15:33:01

Hallo Allemaal,

Wat hebben we weer 'n fantastische Familiedag gehad.
Ook wij waren moe, en dan hadden we niet eens met de speurtocht mee gedaan.
Maar in het park zaten we heerlijk en er werd goed voor ons gezorgd.
Dorine had er zelfs aan gedacht om blokjes kaas mee te brengen voor mij, die ik gelukkig deze keer
niet nodig had. Ik vond dat heel attent van haar.

Jullie hebben het goed georganiseerd, Dorine en Ralph, petje af!

Zijn de Buitenlanders ook allemaal weer veilig thuis gekomen?

Ik heb ze daar boven alvast bedankt en de bestelling voor 2009 al vast door gegeven,
dan weten ze 't in elk geval tijdig genoeg.

Volgend jaar zal de dag waarschijnlijk op 29 Aug vallen, toch?

Allemaal bedankt voor deze dag.
Groeten,
Ria en Max

Irene en Dietmar 01-09-08 15:31:34

Hoi allemaal,ook wij hebben met z'n allen genoten van deze steeds weer bijzondere dag.Petje af voor de organisatie! Werkelijk voor elk wat wils en dat tegen 'n betaalbaar prijsje. We hebben weer veel gelachen en vastgesteld, dat niet alleen onze familie, maar ook veel Waalwijkers er plezier in hadden. Zelfs de politie deed erg hun best om ons te helpen. Dat uiteindelijk Marc en/of Yvo 't antwoord via hun debieltje vonden maakte de inzet er niet minder om.Wat ik altijd weer heel bijzonder vind is, dat zelfs de allerkleinsten helemaal deel uitmaken van 't gebeuren. En ze hebben hardstikke goed geserveerd!Kortom, ik ben trots op mijn familie en wij verheugen ons al weer erg op de volgende keer. Guus en Marc, we zijn benieuwd!Allemaal liefs en tot gauwIren en Dietmar

Janny en Gerd 01-09-08 15:30:25

goeiemorgen,

wij willen ons graag aansluiten bij alle andere reacties, we hebben de speurtocht met veel plezier gedaan. Complimenten voor het veeele werk wat hierin gestoken is, met succes!
Wel vermoeiend maar dat kwam door het toch onverwachte hete weer en m'n verkeerde schoenen! De kookcursus was zeker voor de"jeugd"een succes, gelukkig hoefde niet iedereen mee te koken , daar ontbrak me toch echt de fut voor. Daarvoor hebben we dubbel genoten van het overheerlijke eten! Het was weer een gezellige familiedag , op naar volgend jaar dat wordt vast ook weer gezellig. Guus en Carolien, Mark en Wendy
succes!

Liefs en groetjes, Gerd en Janny


Bedankt Dorine en Bart en Ralph en Claudia

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies