Elsa Groenheide 22-07-12 22:00:59

Zodra mijn gezondheid het toelaat kom ik graag jullie winkel in Apeldoorn bewonderen.
De foto's op de website, de verhalen van Alma... ik kan bijna niet wachten.
Heerlijk om binnenkort te komen neuzen. Eindelijk leuke speelse kleren voor een maatje meer.
Tot gauw!
Elsa Groenheide
of liever gezegd het bloemenmevrouwtje van Verbroken Stilte.

Esther 05-07-12 22:30:01

Via de ijsjesbuurman en de vrolijk versierde lantaarnpalen in julllie leuke winkel terecht gekomen en gelijk een groot deel van mijn zomercollectie aangevuld (met belletjes aan mijn muts!) De rustige en prettige manier van helpen werkt zeer ontspannend, ik kom meestal als ik maar weinig tijd heb en ga tot op heden altijd tevreden met wat leuks de deur uit! Zeker de dames met een maatje meer zullen van deze winkel vrolijk worden. Er wordt wat moois voor je gemaakt waar je bij staat!!Geweldig toch!! Daar wordt een mens blij van...en ik hou van blij zijn dus kom ik zeker weer eens binnen stappen! Voor iedereen de moeite waard om eens te komen kijken. Voor de herfst vraag ik de dames een keer om mee te denken voor een kaboutermutsendingetje voor ons 2 jarig zoontje weet nu al dat daar vast iets moois uitkomt...

Marga 01-07-12 13:50:42

Ook wij zijn vrijdag in jullie winkel geweest, jurk gekocht geweldig en een kante vest besteld. En mischien ook nog een omslagdoek heel goed geholpen bedankt en tot gauw.

Leni 13-05-12 10:34:09

Hallo Antien,
Ik was gisteren samen met mijn vriendin in de winkel. Ik vond het erg leuk dat je meteen aan de slag ging om voor mij een t-shirt te maken. Omdat ik een oedeem-arm heb, heb ik het probleem dat vaak de mouwen te strak zitten. Maar nu heb ik een t-shirt speciaal voor mij gemaakt!!!
Ook voor mijn vriendin heb je een trui en een lange broek aangepast.
Dat is een service die je nergens anders ziet.
Wij komen zeker nog een keer langs!!!
Leuke kleren en een hele goede service.

Gerie Mulder 11-05-12 19:46:44

Hi Antien,
Vandaag waren mijn zus en ik bij je in de zaak. We hebben heerlijk gepast, geneust en genoten. En zullen dat laatste nog vele dagen doen, als we jullie kleding dragen. Bedankt het was zoals mijn zus zo mooi verwoorde een dag met een gouden randje. Ook zeker dankzij jou. We zijn helemaal blij met Feeën en Feeksen. Zeker tot de volgende keer.Lieve groeten Ria en Gerie

ria boterman 28-04-12 11:59:38

Beste Mensen,
Heb vanmorgen jullie sait per ongeluk gevonden,geweldig wat een prachtig kleding
de kleuren de stoffen helemaal wat ik zoek
binnen kort breng ik zeker een bezoek aan jullie winkel.
Groetjes Ria.

Mery 25-03-12 22:57:58

Wat was de modeshow weer geweldig. Prima sfeer, geweldige kleding en enthousiaste modellen. Ben ook heel blij met mijn aankoop en Marinka zat vandaag heerlijk in haar nieuwe jurk in de zon te stralen. Bedankt voor weer een heel mooie ervaring.

Elly 12-02-12 17:17:33

Heb vanmiddag in Vaassen kennis mogen maken met jullie kleding. Geweldig, ik ben gek op alles wat glittert en al die andere stoffen. Kom zeker bij jullie in de winkel. tot ziens!!

jody 25-01-12 16:45:04

Ik heb weer genoten vanmiddag van een gezellig uurtje snuffelen tussen al jullie mooie kleding, onder het genot van een bakje lekkere thee.
Ben ook weer erg blij met mijn nieuwe kleding.

Maaike 25-01-12 11:13:44

Ik had jullie kaartje van de fantasy/gotic-beurs in Arnhem afgelopen weekend. Wat een leuke kleding hebben jullie. De winkel is te ver van mij vandaan. Als jullie ooit een web-winkel openen, ben ik misschien wel van de partij!
groetjes Maaike!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage