Jet 23-01-13 14:31:31

Heb net mijn nieuwe outfit nog een keer aangepast en vind het helemaal geweldig staan. Ik ben weer erg blij met mijn unieke setje. En Wendy het rokje stond jou ook erg mooi

miranda galliard 16-12-12 07:42:34

Hallo, ben gister voor het eerst bij jullie geweest, na een tip van m'n schoonzus. Superleuke winkel met hele mooi kleding! Het was niet mijn laatste bezoek aan jullie!

Mery 06-11-12 14:14:16

Lief team,
Wat een prachtige foto's. Jammer genoeg konden we er deze keer niet bij zijn. We doen ons best om de volgende keer wel van de partij te zijn hoor. Lieve groeten van Mery en Marinka.

Marja 01-11-12 10:57:00

Lieve dames/meiden van het Feeën en Feeksen team,
Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag. Ik blijf langskomen en blijf iedereen meeslepen naar jullie heerlijke winkel. Wens jullie nog veel succes en vooral veel plezier bij wat jullie doen!

yvonne borninkhof 27-10-12 14:52:46

Hallo, heb net jullie wesite gezien, helemaal geweldig en nog aardig in de buurt ook. Kom binnekort zeker even langs, kleding is helemaal mijn smaak maar altijd moeilijk te vinden of ver reizen. Tot snel.
Groetje Yvonne

Geerthe Koko-pelli 17-08-12 09:42:11

Het was heerlijk winkelen in jullie zaak en de omslag capes, zo noem ik ze maar.... zitten heerlijk. Bedankt voor het maken van de prachtige stoffen. En tot gauw.
Hartegroet Geerthe

carry 27-07-12 22:54:48

he antien, Ik hoorde dat je ging trouwen vorige week en dat je inmiddels dus getrouwd bent. Heel erg gefeliciteerd en dat jullie heel erg gelukkig worden en blijven samen.
groetjes Carry

Elsa Groenheide 22-07-12 22:00:59

Zodra mijn gezondheid het toelaat kom ik graag jullie winkel in Apeldoorn bewonderen.
De foto's op de website, de verhalen van Alma... ik kan bijna niet wachten.
Heerlijk om binnenkort te komen neuzen. Eindelijk leuke speelse kleren voor een maatje meer.
Tot gauw!
Elsa Groenheide
of liever gezegd het bloemenmevrouwtje van Verbroken Stilte.

Esther 05-07-12 22:30:01

Via de ijsjesbuurman en de vrolijk versierde lantaarnpalen in julllie leuke winkel terecht gekomen en gelijk een groot deel van mijn zomercollectie aangevuld (met belletjes aan mijn muts!) De rustige en prettige manier van helpen werkt zeer ontspannend, ik kom meestal als ik maar weinig tijd heb en ga tot op heden altijd tevreden met wat leuks de deur uit! Zeker de dames met een maatje meer zullen van deze winkel vrolijk worden. Er wordt wat moois voor je gemaakt waar je bij staat!!Geweldig toch!! Daar wordt een mens blij van...en ik hou van blij zijn dus kom ik zeker weer eens binnen stappen! Voor iedereen de moeite waard om eens te komen kijken. Voor de herfst vraag ik de dames een keer om mee te denken voor een kaboutermutsendingetje voor ons 2 jarig zoontje weet nu al dat daar vast iets moois uitkomt...

Marga 01-07-12 13:50:42

Ook wij zijn vrijdag in jullie winkel geweest, jurk gekocht geweldig en een kante vest besteld. En mischien ook nog een omslagdoek heel goed geholpen bedankt en tot gauw.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies