Mery 06-11-12 14:14:16

Lief team,
Wat een prachtige foto's. Jammer genoeg konden we er deze keer niet bij zijn. We doen ons best om de volgende keer wel van de partij te zijn hoor. Lieve groeten van Mery en Marinka.

Marja 01-11-12 10:57:00

Lieve dames/meiden van het Feeën en Feeksen team,
Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag. Ik blijf langskomen en blijf iedereen meeslepen naar jullie heerlijke winkel. Wens jullie nog veel succes en vooral veel plezier bij wat jullie doen!

yvonne borninkhof 27-10-12 14:52:46

Hallo, heb net jullie wesite gezien, helemaal geweldig en nog aardig in de buurt ook. Kom binnekort zeker even langs, kleding is helemaal mijn smaak maar altijd moeilijk te vinden of ver reizen. Tot snel.
Groetje Yvonne

Geerthe Koko-pelli 17-08-12 09:42:11

Het was heerlijk winkelen in jullie zaak en de omslag capes, zo noem ik ze maar.... zitten heerlijk. Bedankt voor het maken van de prachtige stoffen. En tot gauw.
Hartegroet Geerthe

carry 27-07-12 22:54:48

he antien, Ik hoorde dat je ging trouwen vorige week en dat je inmiddels dus getrouwd bent. Heel erg gefeliciteerd en dat jullie heel erg gelukkig worden en blijven samen.
groetjes Carry

Elsa Groenheide 22-07-12 22:00:59

Zodra mijn gezondheid het toelaat kom ik graag jullie winkel in Apeldoorn bewonderen.
De foto's op de website, de verhalen van Alma... ik kan bijna niet wachten.
Heerlijk om binnenkort te komen neuzen. Eindelijk leuke speelse kleren voor een maatje meer.
Tot gauw!
Elsa Groenheide
of liever gezegd het bloemenmevrouwtje van Verbroken Stilte.

Esther 05-07-12 22:30:01

Via de ijsjesbuurman en de vrolijk versierde lantaarnpalen in julllie leuke winkel terecht gekomen en gelijk een groot deel van mijn zomercollectie aangevuld (met belletjes aan mijn muts!) De rustige en prettige manier van helpen werkt zeer ontspannend, ik kom meestal als ik maar weinig tijd heb en ga tot op heden altijd tevreden met wat leuks de deur uit! Zeker de dames met een maatje meer zullen van deze winkel vrolijk worden. Er wordt wat moois voor je gemaakt waar je bij staat!!Geweldig toch!! Daar wordt een mens blij van...en ik hou van blij zijn dus kom ik zeker weer eens binnen stappen! Voor iedereen de moeite waard om eens te komen kijken. Voor de herfst vraag ik de dames een keer om mee te denken voor een kaboutermutsendingetje voor ons 2 jarig zoontje weet nu al dat daar vast iets moois uitkomt...

Marga 01-07-12 13:50:42

Ook wij zijn vrijdag in jullie winkel geweest, jurk gekocht geweldig en een kante vest besteld. En mischien ook nog een omslagdoek heel goed geholpen bedankt en tot gauw.

Leni 13-05-12 10:34:09

Hallo Antien,
Ik was gisteren samen met mijn vriendin in de winkel. Ik vond het erg leuk dat je meteen aan de slag ging om voor mij een t-shirt te maken. Omdat ik een oedeem-arm heb, heb ik het probleem dat vaak de mouwen te strak zitten. Maar nu heb ik een t-shirt speciaal voor mij gemaakt!!!
Ook voor mijn vriendin heb je een trui en een lange broek aangepast.
Dat is een service die je nergens anders ziet.
Wij komen zeker nog een keer langs!!!
Leuke kleren en een hele goede service.

Gerie Mulder 11-05-12 19:46:44

Hi Antien,
Vandaag waren mijn zus en ik bij je in de zaak. We hebben heerlijk gepast, geneust en genoten. En zullen dat laatste nog vele dagen doen, als we jullie kleding dragen. Bedankt het was zoals mijn zus zo mooi verwoorde een dag met een gouden randje. Ook zeker dankzij jou. We zijn helemaal blij met Feeën en Feeksen. Zeker tot de volgende keer.Lieve groeten Ria en Gerie

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies