Hendrik 22-12-17 00:16:14

moi Fennie heb je gesproken in Veendam in een winkel . we hebben over binding gehad wil hier niet verder op in gaan maar je hebt een geweldige stem en mooie nummers. we hebben nog over Cor en Anita gehad uit Breda hoop nog veel van je te horen . gr Hendrik.


Reactie:
Dank je wel Hendrik. En er komen nog weer nieuwe nummers aan hoor. Dus wie weet tot snel.

Groetjes,
Fennie

Gijsje Sanders 03-09-14 20:31:13

hallo Fennie dat is wel erg lang geleden van mij dat ik op jou site ben beland .Maar ik ben je echt niet vergeten hoor endaarom even een berichtje uit Opheusden ja mijn man en ik zijn nu beiden met pensioen ,Dus ik heb nu weer meer tijd om een kijkje te nemen bij jou op de site even je muziek beluisterd nog altijd erg mooi en verder gaat hier alles zijn gangetje mijn man Frans die gaat nog regelmatig bij onze schoondochter in de boomkwekerij helpen die kan nog steeds niet zonder iets te doen te hebben.en dan heb ik de tijd om in huis wat te doen we hopen dat bij jou ook alles goed is hartelijke groetjes van Frans en Gijsje


Reactie:
Hoiiii wat leuk dat ik van je hoor. Superrr! ja hier gaat het goed hoor. Ik ben intussen al Oma. Ik heb al weer meerder songs opgenomen. wat je op youtube wel kunt vinden als je Fennie Siemens intikt of fennie dan kom je wel op mijn youtube kanaal. . En binnenkort ga ik weer de studio in. Wat leuk dit Heerlijk dat je nu meer tijd hebt. Ik ben nog volop aan het werk. Muziek staat qua optredens op een laag pitje maar dat is door het hele land wel merkbaar ook bij andere artiesten.
binnenkort probeer ik weer een clip op te nemen. En dan zal hij vast weer op tv oranje verschijnen . Doe Frans de groetjes en leuk om van jullie te horen.

XXX Groetjesssss

stichting radio24zeven 11-01-13 13:55:41

via deze weg willen wij laten weten dat www.radio24zeven.nl stichting radio24zeven.nl is geworden we hopen op deze manier nog meer te kunnen betekenen voor het nederlands lied neem eens een kijkje op www.radio24zeven.nl en laat eens een leuk berichtje achter in het gastenboek

gert,antje,jordy en dennis kro 02-12-12 16:07:29

van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon.

Lies Zwaans 15-07-12 10:25:31

Hoi Fennie.
Ik ben vanwege een vervelende hernia niet meer vaak aan de pc geweest. Ik zag nu dat je een cd-presentatie gehad hebt en dat het prima verlopen was. Ik gun je dit heel erg hoor. Ja ik hoor je graag zingen echt heel mooi hoor. Heel veel suc6 nog verder doeiiiiiiiiiiiiii.


Reactie:
Dank je wel Lies voor je reactie. Hopelijk gaat het nu wat beter met je.
Ja de presentatie was een succes ondanks de warmte en de vele andere activiteiten die waren georganiseerd op 1e pinsterdag.

Doe rustig aan en tot horens,

Liefs Fennie

Thea de Boer 11-06-12 01:05:26

Hoi Fennie,
Bedankt voor je lieve woorden, heb het met liefde gedaan. En met zulke kanjers op het toneel was het een makkie !!Hou me aanbevolen voor een DVD van het geheel....
Hoor wel wanneer ik moet komen. hahahSucces met al je werkzaamheden, we zien elkaar snel bij Shades of Country op een woensdag avond bij Radio Westerwolde.
Keep it Country!!!
Thea

Meindert Koning 10-05-12 17:49:44

Hoi Fennie.
heel veel succes met je cd presentatie. mocht je nog mensen weten die ook door willen breken in de country wereld. Ik heb hier de mogelijkheid voor ze. Op 2 juni in Het Oudewapen in Blijham voorafgaand aan de 4e Thijs Spit Memorialday kunnen artiesten zich presenteren voor een panel om zich te plaatsen voor de country stars finale in Oosterhout tijdens Floralia. De eerste prijs is en envelope met inhoud , een betaald optreden Floralia 2013. een optreden tijdens het DCMa award gala en een optreden tijdens het B&NL promotion night. Mischien heb je ook intresse voor een optreden tijdens het 5e TSMday in juli 2013 tbv Het KWF kankerbestrijding. Mocht je hierin geintereseerd zijn hoor ik dat graag van je
Groetjes Meindert Koning

G. Kok 03-04-12 12:28:28

Hoi Fennie,
Wat heb ik genoten van jou en jullie optreden. Een topper ben je. Kippevel tijdens je optreden. Ik ben er zeker bij tijdens je cd presentatie. En natuurlijk als je voor die tijd ergens bent dan kom ik vast en zeker!.
Groet,
Gerard

Studio Klein Utrecht 05-01-12 19:25:15

Hallo Fennie,
Namens ons team willen we je een goed en muzikaal 2012 wensen....

John Enter 01-01-12 20:26:56

Hallo Fennie en Martin,
Ten eerste Happy New Year! en ten tweede van harte gefeliciteerd met de eerste plaats bij Tv Oranje geweldig.
Groetjes en succes John Enter

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda