Frans en Lia 22-02-19 17:23:50

Nieuwe Spinder gekocht bij Fabrizio ,service en aandacht waren weer uitstekend.Aanrader.

de boer 23-10-17 16:54:04

Na een korte zoek tocht, heb ik eindelijk gevonden de Spinder colibri. Na een afspraak gemaakt te hebben waar ik vriendelijk en deskundig uitleg heb gekregen bij aanschaf.
Zeker omdat deze elke dag ga gebruiken parkeer ik mijn auto buiten het centrum en echt dit is ideaal scheel veel geld en zoek tocht naar een parkeerplaats.

Peter en Marian Middelkoop 21-07-17 22:20:02

Zeer blij met de Spinder Explorer+. Fietsen staan stabiel op de drager en zijn snel en goed vast te zetten. Handig dat hij na gebruik ingeklapt kan worden. Neemt dus niet zo veel ruimte in beslag.
Duidelijke uitleg gekregen over het gebruik.

Kees & Leny Jansen-van Deelen 01-05-17 18:02:38

Wat een service biedt Fabricio. Uitmuntend, kan je beter zeggen. Onze fietsendrager was nog geen jaar oud, toen wij een andere auto hebben gekocht. Na een vraagje via de email, kwam Fabricio de volgende dag al de nieuwe kentekenplaat op ons fietsenrek plaatsen. Toch nog even controleren of alles goed werkt en wat blijkt......onze nieuwe trekhaak had een extra schijfje bovenop de bol. Dit betekent dat die vlak geschuurd moest worden. Uiteraard heeft de garage dat voor ons gedaan, maar Fabricio heeft ons wel erop attent gemaakt. Nu weten wij zeker dat alles perfect werkt op het moment dat wij met onze fietsen willen vertrekken. Nogmaals heel veel dank Fabricio. SUPER.

E.J.A.M. van de Pol 15-03-17 15:52:16

Had een fietsendrager van een gerenomeerd merk gekocht in 2011.
Vorige zomer hiermee problemen gekregen, waardoor hij niet meer te gebruiken was.
Fabrikant intussen failliet gegaan, bedrijf is overgenomen door een nieuwe ondernemer.
Geen verhaal meer op 5 jaar garantie en levenslange service.
Via via in contact gekomen met Fabricio.
Hij heeft zich(belangeloos)zeer ingespannen om deze fietsendrager weer in orde te krijgen.
Dat is uiteindelijk met zijn hulp gelukt!
Fabricio,onze dank is groot, hartelijk dank hiervoor!!

Jacq en Coby Wierckx 20-02-17 19:23:33

Begin 2017 kochten we een Spinder bij Fabries.
Prima info en veel hulpvaardigheid bij het installeren.
Hij repareerde zelfs nog mijn piepende autodeur!
Een aanrader voor kwaliteit en service!

Kees & Leny Jansen-van Deelen 01-08-16 18:12:46

Ons oude fietsenrek hing scheef, tijdens braderie Ossendrecht heeft Fabricio ons deskundig voorgelicht. Nadat wij hem een email gestuurd hebben, kwam hij de volgende avond al met 2 fietsendragers om deze zelf te testen op onze auto. Binnen 2 dagen hadden wij onze keuze geheel gemonteerd in huis. Een prima service en advisering. Ook de prijs is in vergelijking met andere leveranciers (ook op internet) reƫel. Voor iedereen een aanrader.

Adrie van Zandwijk 12-04-15 18:49:04

Wat een snelle service van Fietsendrager-verhuur! Op donderdagavond mailtje gestuurd voor tussengootje t.b.v. Spinder Falcon fietsendrager. Binnen 5 minuten werden we al gebeld voor nadere toelichting. Op vrijdag werden we gebeld met de mededeling dat men bereid was een complete set (oprijgoot incl. 2 tussengootjes) te ontmantelen en 1 tussengootje te verzenden. Foto werd per e-mail verzonden. Direct akkoord gegeven en per bank betaald. Zaterdagochtend leverde TNT het gewenste tussengootje op de afgesproken tijd. Super !

Marc 11-09-14 20:33:17

Nav een advertentie op marktplaats contact gekregen met Fabricio. Vanwege zijn scherpe prijsstelling maar ook zijn kennis over fietsdragers toch de investering gedaan om helemaal naar hem af te reizen. Ondanks de reistijd zeker geen spijt hiervan gehad. Fabricio heeft mijn drager keurig in elkaar gezet, nog een onderdeel vervangen waarin een scheurtje zat en me een nette factuur overhandigd voor de garantie. Hij had zelfs nog zinnige accessoires liggen als erkend spinder dealer namelijk een houder om de fietsendrager aan de muur te hangen.
Kortom, fijne deskundige kerel met scherpe prijzen! Zeker een adres welke ik kan aanraden en ook zal doen. Verwacht geen winkel maar wel een gastvrij onthaal thuis met een bus vol onderdelen en accessoires.
Tot de volgende keer Fabricio
Groet,
Marc

Pieter 02-06-14 13:58:56

Tijdens mijn zoektocht om een drager aan te schaffen kwam ik op de site van fietsendrager-verhuur.nl. Zij verhuurden het type wat ik zocht en niet meer geproduceerd werd, dus de stoute schoenen maar aangetrokken en een mail gestuurd met de vraag waar ze het model hadden aangeschaft.

Tot mijn verbazing ging op zondag avond de telefoon en kreeg ik het advies om naar een specifieke automaterialen zaak te gaan die hem zou moeten kunnen leveren.
Daarnaast kreeg ik ongevraagd, (maar zeker wel gewaardeerd) een aantal adviezen over het gebruik en aanschaf van een fietsendrager.

Hulde voor dit bedrijf. Zij leveren service waar de meeste organisaties een hoop van kunnen leren!

Gr

Pieter

PS: het betreffende model bleek inderdaad nog op voorraad in een filiaal en is nu onderweg naar mijn woonplaats.

1 2 3 4
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies