Marc 11-09-14 20:33:17

Nav een advertentie op marktplaats contact gekregen met Fabricio. Vanwege zijn scherpe prijsstelling maar ook zijn kennis over fietsdragers toch de investering gedaan om helemaal naar hem af te reizen. Ondanks de reistijd zeker geen spijt hiervan gehad. Fabricio heeft mijn drager keurig in elkaar gezet, nog een onderdeel vervangen waarin een scheurtje zat en me een nette factuur overhandigd voor de garantie. Hij had zelfs nog zinnige accessoires liggen als erkend spinder dealer namelijk een houder om de fietsendrager aan de muur te hangen.
Kortom, fijne deskundige kerel met scherpe prijzen! Zeker een adres welke ik kan aanraden en ook zal doen. Verwacht geen winkel maar wel een gastvrij onthaal thuis met een bus vol onderdelen en accessoires.
Tot de volgende keer Fabricio
Groet,
Marc

Pieter 02-06-14 13:58:56

Tijdens mijn zoektocht om een drager aan te schaffen kwam ik op de site van fietsendrager-verhuur.nl. Zij verhuurden het type wat ik zocht en niet meer geproduceerd werd, dus de stoute schoenen maar aangetrokken en een mail gestuurd met de vraag waar ze het model hadden aangeschaft.

Tot mijn verbazing ging op zondag avond de telefoon en kreeg ik het advies om naar een specifieke automaterialen zaak te gaan die hem zou moeten kunnen leveren.
Daarnaast kreeg ik ongevraagd, (maar zeker wel gewaardeerd) een aantal adviezen over het gebruik en aanschaf van een fietsendrager.

Hulde voor dit bedrijf. Zij leveren service waar de meeste organisaties een hoop van kunnen leren!

Gr

Pieter

PS: het betreffende model bleek inderdaad nog op voorraad in een filiaal en is nu onderweg naar mijn woonplaats.

Tonny 07-08-13 16:04:19

Terug naar huis zijn wij op de snelweg in Frankrijk geflitst, maar reden nog onder de maximale toegestane snelheid. We hadden een fietsendrager op de trekhaak met wit kentekenplaat. Volgens de ANWB zijn we een auto met aanhanger in Frankrijk en zouden dus maar 90 km per uur mogen rijden i.p.v. 120. Dit vertelde een medewerker van de ANWB mij.Ik kan nergens iets vinden over de snelheid van een auto met fietsendrager. ( ook niet op de ANWB site)
Wie weet hier iets meer van?
Gr. Tonny


Reactie:
Hoi bij navraag is het zo dat je met caravan in Frankrijk gewoon 130 km op de autosnelweg. En op de autoweg 90 km per uur.
http://www.kampeerinfo.nl/informatie/0-0-31/maximumsnelhedenmetcaravanofaanhanger.html
Nu is het zo dat ook in Nederland diverse mensen bekeurt zijn met een fietsenrek achter op hun auto omdat het systeem van de traject controle niet goed werkt dit is ook onlangs vol op in het nieuws geweest.
In middels het in deze vraag ook bij het Franse verkeersbureau voor toerisme gevraagd voor een reactie, zodra ik iets weet hoort u van me.

hanneke 14-06-13 18:20:51

wij zouden graag voor de week van 17 juni 2013 een fietsendrager willen huren voor 2 fietsen.
Is dit mogelijk? En als het kan in de buurt van klundert

Michiel 13-06-12 09:06:31

goede dag. ik ben op zoek naar fietsen drager voor op mijn Toyota rav 4 (2006) en tevens voor op de caravandissel. Kan iemand mij daar bij helpen?
alvast bedankt.


Reactie:
geachte Dhr Michiel,

Zou u ons is willen bellen ivm de spec vragen geven we graag u meer uitleg omtrent de mogelijk heden die er evt zijn.

GROOTVERZETTEGENKANKER 06-09-11 15:20:45

Langs deze weg willen wij fietsendrager-verhuur.nl, heel hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van een fietsenrek, voor het vervoeren van 3 racefietsen naar montbruns-les-bains aan de voet van de Mont Ventoux. Deze fietsen hebben we gebruikt bij het beklimmen van deze Reus. Hierbij ging het gehele opgehaalde sponsorbedrag naar het KWF. Heel hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!!

Van Londen 30-12-10 12:52:01

Wij hadden een fietsdragen gekocht bij ons in de buurt voor elektro fietsen. Telkens als we de drager op de trekhaak zette trok hij scheef achter op de auto. Ik heb het euvel voorgelegd aan een forum op internet en kregen we zo maar gratis en voor niks van Fietsendrager-verhuur een tip (nieuwplaatje)terwijl wij hem helemaal niet van hen gekocht hadden.Voor mij krijgen hun/hij van ons de warme douche voor deze oplossing.Dank je wel en we wensen Fietsendrager-Verhuur een goed en gezond 2011 en dat de zaken goed mogen gaan.
Met vriendelijke groeten Henny en Gerrie van Londen

Gerrit Derks Landgraaf 10-05-08 20:50:41

Wij waren op zoek naar een fietsenrek voor onze vakantie. Via google vonden wij al snel de site www.fietsendrager-verhuur.nl. Via mail hebben wij contact gehad met de eigenaar van dit bedrijf TOP service!!!!!!, de eigenaar was zelfs aanwezig bij de dealer in Landgraaf gaf daar voortreffelijk uitleg, monteerde en controleerde het rek na plaatsing. Uiterst vriendelijk, vakkundig en iemand die zijn zaakjes voor elkaar heeft. Concreet een aanrader, super service, zeer klantvriendelijk en prijstechnisch een topper. Wij zullen zeer zeker vaker gebruik maken van deze diensten geboden door fietsendrager-verhuur.nl. De eigenaar wensen wij heel veel succes een aanwinst in zakenwereld waaraan menigeen een voorbeeld kan nemen.
Gerrit Derks Landgraaf

marc verstraeten 07-04-08 04:16:42

bij ons in België op zoek gegaan voor fietsendrager, maar moelijk of niet te vinden. Op 16 km van mijn deur vond ik deze. Perfecte service en heel vriendelijke kerel. Je ziet mij in de toekomst zeker nog wel verschijnen ! Succes !

spullentehuur.nl 27-11-07 21:19:37

Hallo Fietsendrager-verhuur.nl,

Leuke site.
Bedankt voor het plaatsen van een advertentie bij ons op de site.
Groeten, Spullentehuur.nl

1 2 3 4
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies