dj Yvonne 15-12-10 13:12:22

Voor al diegene die Rita een kerstkaart willen sturen, kan dat naar het onderstaande adres:

Rita Floor
Roekelseweg 68
6733 BR Wekerom

dj yvonne 19-09-10 16:07:34

VIJF JARIG BESTAAN FIT IN LINE

Graag wil ik ook iedereen bedanken voor de leuke, lieve, lekkere attenties die ik gisteravond heb mogen ontvangen. Dat was absoluut niet nodig geweest, maar ik vind het wel erg leuk.

De bloemen, planten hebben gisternacht nog een plekje gekregen. De cadeaubon gaan we met de verbouwing hier in huis zeker goed besteden. Fles wijn, dat weet je, pimpelen we heerlijk weg. De chocolaatjes niet heel goed voor mijn lijn, ook niet voor die van Lars ... maar ook daar zullen we van genieten. En Kirsten voor jouw altijd de Caliente!
Anneke met de eerst volgende barbecue komen de prachtig gevouwen servetten op tafel.

Bram en Anneke, de cake smaakt heerlijk en we hebben vanmorgen gezellig koffie gedronken met zijn drietjes en nog even na gekletst. Selena was ons iets te vlug af en had hem al geopend - toen hoorde ik via Lars dat er een mailadres bij zat. Die is foetsie - dus hoop dat jullie dit lezen en mij jullie email nog even willen toesturen(l.gouweloos@upcmail.nl)
Mocht iemand anders het mailadres hebben van Bram en Anneke, die dit leest, stuur het dan alsjeblieft naar bovenstaand emailadres.

Thank you
Yvonne

dj Yvonne 19-09-10 14:49:30

VIJF JAAR FIT IN LINE
Team Belleman bedankt voor de fantastische samenwerking de afgelopen vijf jaar. Iedere keer dragen jullie een steentje bij om de avond sfeervol en tot een uitje te maken. Ik zou me geen beter, mooiere lokatie kunnen wensen ...

Elly de Vries gefeliciteerd met het winnen van de choreografiewedstrijd: De Fit in line dans 2010. Het was een nek aan nek race met de tweede plaats. Het scheeltje maar n puntje met de dansen: 'Ik ben verliefd' en 'Ciao, ciao Charley charleston.'
Dames en heren choreograaf, dank je wel voor al jullie inzendingen. Ga weer aan het schrijven en wie weet schrijf 'jij' De Fit in line dans 2011.
Maar in 2010 hebben we: PARTY WITH FIT IN LINE!!! (en zo is het maar net)

We zien elkaar
Yvonne

dj Yvonne 19-09-10 14:46:37

VIJF JAAR FIT IN LINE & DANCE SENSATION

Maar liefst 136 mensen hadden we gisteren te gast om de heuglijke vijf jaar te vieren. And it was definitely a party with Fit in line.
Al onze gasten wil ik bedanken voor een fijne avond, waar alles klopte en op zijn plek viel. Dance Sensation bedankt voor het mee organiseren en presenteren van de avond. De optredens waren hilarisch, romantisch, kippevel bezorgend, een pluimpje waard.

Vijf jaar Fit in line had nooit gevierd kunnen worden zonder alle support, hulp, geloof, steun en vertrouwen, die ik iedere week krijg. De medewerking van zoveel leden/dansers/mensen, die dag en nacht voor me klaar staan.

Fit in line staat voor:
- Een gezellig avondje uit voor jong en oud
- Actief bezig zijn, in je eigen tempo
- Waar iedere avond eigenlijk weer een klein feestje is.
- Waar vooral gekeken wordt naar de leden/de dansers
- Waar gewoon goed les gegeven wordt

We hebben veel bereikt de afgelopen vijf jaar, succesvolle activiteiten georganiseerd: 'jaarlijks prijzenfestijn, Carnavalsbal, 3 succesvolle wedstrijden, jaarlijkse top 50 in kerstsfeer,playbackshow enz.'

Wat je ziet is stabiliteit, maar daarnaast een constante ontwikkeling, progressie. Naast het bieden van een goede basis toch altijd op zoek naar het nieuwe.

We doen het samen en we doen het met elkaar. En ik hoop dat we dat de komende jaren voortzetten en op die manier gaan voor de volgende vijf jaar - dus op naar de 10 zou ik zeggen!!!

Yvonne

John Warnars 05-08-10 09:50:08

Hallo Yvonne...,

Ik wou je via deze weg nog bedanken, voor het weglessen van mijn dans "GIVE ME BACK MY HEART", gisteren in Zeewolde op de braderie.
Ik heb het reuze naar mijn zin gehad, goed sfeertje, leuk opgezet en een goede opkomst!

Nogmaals hartelijk bedankt, groetjes en een dikke kus van mij, John (uit Nijmegen)

Ans 16-05-10 11:45:08

Hoi Yvonne

Gisteren genoten van een geweldige dansavond ,gezellige club,mooie dansvloer.
We gaan zeker vaker komen
Bedankt

gr Ans
Linedance Didam

Yvonne Gouweloos 24-12-09 11:53:08

Lieve leden, beste dansers

Het oude jaar is wr gaan lopen
Het nieuwe jaar doet zijn deuren open

Wat dat voor goeds gaat brengen 2010
Hopelijk veel plezier en gezelligheid, we zullen het gaan zien

Nu nog even na genieten van 2009
Dan komen we elkaar in januari vast en zeker weer tegen.

Fit in line en dj Yvonne wensen je hele feestelijke dagen - ook als het deze tijden even minder met je gaat - blijf niet alleen deze dagen klaar staan voor elkaar, maar ook gedurende de rest van het jaar.

dj Yvonne 19-09-09 11:01:02

Hallo leden, dansers van Fit in line,

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor zijn trouwe komst naar Fit in line. 4 Jaar al weer, de tijd vliegt voorbij.
Ook is het leuk om steeds weer nieuwe gezichten op de dansvloer te ontdekken, of oude bekende. Goed te zien dat jullie de weg naar ons weer gevonden hebben.

Dat we er vanavond met zijn allen een vrolijke en gezellige avond van mogen maken. Dat moet wel met zoveel grote en bekende artiesten. Maar natuurlijk staat het dansplezier ook vanavond weer voorop.

Niet alleen Fit in line bestaat 4 jaar, maar ook Dance Sensation in de huidige formatie. Een super team dat staat voor: hard werken, positieve uitstraling, goede presentaties maar vooral veel gezelligheid met elkaar en veel over hebben voor elkaar. Ofwel alles wat ik ook met Fit in line wil uitstralen.

Op naar 5 jaar en daar gaan we een hoogtepunt van maken!

dj Yvonne

Ria Mathijsen 05-06-09 22:38:20


Hoi Yvonne,
Ik wil je graag een compliment maken voor de leuke dansen die je uitlest, je tomelose geduld zorgen ervoor dat de dansen er goed in zitten.
Ik geniet ervan om op dinsdag na mijn werk naar Zwartebroek te rijden en heerlijk te dansen.

Een pluim op je hoed van Ria

Dragana 19-05-09 19:28:37

Hoi Yvonne,

Het was weer een top avond, afgelopen zaterdag! Echt fantastisch!! Nogmaals bedankt ervoor!! Heb er echt van genoten en kan bijna niet wachten tot de volgende keer, ondanks nog een beetje zere pols!! (Je moet er wel wat voor over hebben..

groetjes,

Dragana

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!