Kees 15-1 29-01-06 13:20:52

He Alex .. echt vet erg wat er gebeurde vandaag. Ben net thuis van de uitvoering .. Morgen zal ik direct proberen te bellen en we komen zeker ff bij je langs .. heel veel sterkte .. Vond het heel jammer dat ik je nog niet even heb kunnen bellen, maar denk wel dat je dat snapt, maar vergeten was ik het niet ..
Goede nachtrust en niet teveel met die pijnstillers he !! ..

Iris 14-1 29-01-06 13:20:23

hey kees en de rest
allenmaal veel plezier bij de uit voering en doe goed je bets zal vast een geweldige show worden. groetjes iris

Kees 13-1 29-01-06 13:18:52

He Mar-Jet goede berichten .. ga zo door .. en als je wilt komen kijken het begint om 19:00 uur .. het wordt geloof ik wel druk zo te horen en we hopen dat iedereen een stoel kan krijgen ..

De zaal is al om 18:30 uur geopend. Zie ik je daar wel ..

Mar-Jet 13-1 29-01-06 13:18:17

Halloo daar! 19
Ik had even een klein vraagje.. Van hoelaat tot hoelaat is de uitvoering morgen? 19
Ik ben zeker vanplan te komen kijken.. (als het uit komt met mijn Theater School)>
uiteraard moet ik ook even mededelen dat ik gister voor het eerst sinds 6.5 Maand (!!! [xx(])
een handstand & een radslag heb gedaan.. *woeepiee[][)] !* Ook heb ik weer even in de ringen gezwaait etc.
What can i say? I'll be back.. [] [^]
Ik hoop dat ik het nog vroeg genoeg hoor..
Liefs & Supper veel succes allemaal morgen!
Het (bijna) niet meer manke turnstertje>
Marjet =)

Elkuh 13-1 29-01-06 13:17:42

Oohkej dat neem ik dan natuurlijK oOk mee [] en dan ziej ik jullie zaterdag om kwart voor 10?? (10 uur)?? k weet niejt meer [] hahaha
dOeii [ 19 ] grOetjess Elkuh,, [ ]

Kees 13-1 (vervolg) 29-01-06 13:16:47

Ik wens jullie allemaal het beste, en sportieve momenten

Kees.
namens de Flying Lions

Helaas is de censuur blijkbaar belangrijker. Alleen dat verhaal vertellen wat jezelf er beter uit laat komen en vooral niet tegen kritiek kennen. Blijkbaar denken ze bij SFK alleen maar aan henzelf. Dat hebben we in Heerenveen ook wel gemerkt waar ze notabene op uitnodiging van ons waren. En daar rustig dwars door onze vrije oefeningen hun muziek gingen draaien en zelf de vloer gingen gebruiken. Erg sportief gedrag.

Erg jammer dat we voor deze mensen klaarstonden ..

Kees 13-1 (vervolg) 29-01-06 13:16:13

Helaas gaan wij van de Flying Lions de samenwerking met SFK stoppen. Zoals al eerder in het verleden wordt er totaal geen rekening gehouden met onze vereniging en worden afspraken zomaar een paar dagen voor onze eerste uitvoering gecanceld. SFK mensen, de goede SFK-ers daargelaten, blijken in de praktijk niet echt sportief en daarom zullen wij niet verder samen met hun dingen gaan doen, zoals in Heerenveen trainen of op wat voor manier elkaar proberen te helpen. Helaas hebben maar enkele personen dit bewerkstelligt en het spijt mij dan ook erg dat het zo allemaal moet. Het kan niet altijd alleen eenrchtingverkeer zijn. De Jorate site ben ik na ruzie ook mee gestopt dankzij een vriendelijke trainster die goed rekening hield met de drukte waarin ik me nu bevind.

Kees 13-1 29-01-06 13:15:14

En dan nog het berichtje wat ik als afscheid aan de de SFK leden en ouders wilde achterlaten zodat je een verhaal tenminste van twee kanten kan horen.

Kees 13-1 (vervolg) 29-01-06 13:12:35

Uiteraard wilden we deze groep en hun nieuwe vereniging helpen.
Een jaar verder zijn ze al net zoals Longa geworden helaas. We zullen dan ook niet meer met SFK gaan samenwerken. Ook de afgesproken hulp aan onze uitvoering werd een paar dagen voor onze uitvoering ineens ingetrokken. Weinig begrip voor de drukte waar wij ons nu in bevinden. En erg kortzichtig van mensen waar wij altijd voor klaarstonden. Ben zelfs het laatste jaar webmaster geweest van het showteam van SFK. Stank voor dank noemen ze dat. De trainster had niet eens het geduld om even op een logo te wachten maar moest daarover blijven doorzeuren. Beetje sneu ..

Kees 29-01-06 13:11:39

Sommige website's van clubs leren het nooit .. ze vragen mensen om een mening te geven en als je die dan geeft, wissen ze die als het te negatief is, ook al is het de waarheid.

Ben daar altijd een felle tegenstander van geweest want denk dat je met woorden wel het een en ander kan weerleggen als dat nodig zou moeten zijn maar censuur das wel het zwakste want je kan doen ..

Nou daarom zal ik het berichtje hier ook maar neerzetten, zodat ook onze leden weten hoe een vereniging als SFK, die we al meer dan een jaar goed geholpen hebben nadat de turnsters en turners bij Longa wegmoesten omdat trainster Renate (toen nog lid van de flying lions) ontslag had gekregen.

<< < 152 153 154 155 156 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies