Linda Van der Meeren  

12-11-17 Vooravond Wapenstilstand '17, Denderleeuw, 20u07 :
Het publiek werd muisstil bij de eerste noot,
elk lied nam hun mee naar niemandsland en
zo bleef dit tot het laatste 'Farewell...' Jullie zorgden ervoor dat de herinnering tastbaar werd op een bijzonder mooie manier want
een ontroering uit een ver verleden, heeft nu hun hart veroverd. Linda en Bart.


Reactie:
Linda, de bewondering is wederzijds! Niet alleen je prachtige schilderwerken in de projectie verrijkten klank met het juiste beeld maar ook de te bezichtigen werken werden meer dan gesmaakt. Het was fijn met je te mogen samenwerken! Hartelijk dank!

Dora Gemoets  

12-11-17 Beste artiesten van Folgazan, wat was ik ontroerd, samen met mijn buren, door wat jullie brachten de avond te Denderleeuw 'terug naar niemandsland'. Het perfecte samenspel met de oorlogstekeningen van mijn dochter maar ook de zo goed verwoorde teksten in zulke mooie afwisselende muziek, dit moeten jullie zeker nog vaker doen. Van harte proficiat vanwege een oorlogskind, Dora.


Reactie:
Dank u wel, Dora. Het doet deugd nogmaals te horen dat het programma mensen weet te raken. De schitterende op de nummers gestoelde kunstwerken van Linda Van der Meeren tilden ‘Terug naar Niemandsland’ naar een nog hoger niveau.

Marc Eggermont  

22-04-17 Inderdaad een geslaagd optreden van de nieuwe "Folgaz�n" in Sint-Baafs-Vijve... en het swingde ook gezellig bij bepaalde nummers...Marc en Tine


Reactie:
Fijn om te horen, Marc en Tine. Bedankt!

Yves en Lydie  

22-04_17 Wij hebben genoten van de voorstelling van de nieuwe CD op zaterdag 15 april 2017. Dank voor het mooie optreden dat we konden bijwonen.


Reactie:
Dank u wel, Yves en Lydie.

Linda Van der Meeren  

21-04-17 Beste Folgazan'ers,
Jullie cd voorstelling 'zee zonder zout' was van topklasse!
De muziek uitgevoerd door sterke muzikanten :gitaar, electrische gitaar, dwarsfluit, piano, viool ... elk op hun beurt sprongen ze er uit..
Zeer verfrissende nieuwe teksten metveel betekenissen die ons kippevel bezorgden .. 2 zangeressen met geweldig mooie stemmen.. dikke proficiat ja wij komen terug ! Linda en Bart


Reactie:
Bedankt Linda en Bart voor deze zeer lovende en deugddoende woorden.

marleen swaels  

11-07-16 Een geslaagd optreden van Folgazàn . Mooie teksten en live muziek op deze 11- juli viering in Veurne.


Reactie:
Dank u wel, Marleen.

Bart Bekker  

14-07-15 Een subliem optreden tijdens de 11 juli-viering in Tienen. De juiste band op de juiste plaats. Je kon bij momenten een speld horen vallen! Een zeer gevarieerd programma, professionele muzikanten en een luisterend publiek. Dit gecombineerd met mooi weer en een prachtig pleintje vormden de ideale ingrediënten voor een supergeslaagde avond! Dikke merci!


Reactie:
Fijn om te horen, Bart! Bedankt voor de schitterende organisatie, de behulpzame technische crew, de vriendelijke medewerkers, de sfeervolle locatie en de gesmaakte maaltijd.

Lutgart Vrancken  

13-07-15 Prachtig en beklijvend optreden voorbije zaterdag, 11 juli, op het Torekesplein te Tienen. Ondanks de hoge temperaturen van de voorbije dag kippenvel, de hele tijd! Beeld, samenzang, muziek en gesproken verhalen, alles klopte. Ook het feit dat er Tiense beelden en verhalen in het optreden verwerkt waren, werd door het publiek zeer gesmaakt. Een dikke pluim ook voor Bart, die dat alles in het programma wist te verwerken. Voor alle leden van Folgazan en voor Yves Bondue een welgemeende proficiat.


Reactie:
Leuk Lutgart! Het was voor de eerste keer dat we 'De Groote Oorlog van de Kleine Belg' in openlucht brachten. We vreesden dat de beperkingen voor de belichting het totaalspektakel parten zou spelen maar het sfeervolle Torekesplein en een luisterbereid publiek maakten het optreden compleet. Bedankt voor de lovende woorden!

Frank de Groot  

01-03-15 Indrukwekkend. Ongelooflijk. Mooi. Intens. Niet te missen. Aangrijpend. Knap gemaakt én gebracht. Nog een keer. Deze woorden kwamen in mij op, op de terugweg naar huis, al luisterend naar de schitterende cd, na het bezoek aan De Groote Oorlog en de Kleine Belg in Vosselaar.Een hele dikke merci aan Folgazán!!!


Reactie:
Bedankt Frank voor je appreciatie!

kathleen delagrange  

21-11-14 dank voor jullie reactie, kzal de groeten zeker overbrengen. vandaag veel nagepraat over de avond en nog aan het nagenieten. twas suuuuuper goed!!!


Reactie:
Graag gedaan!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda