Hans en INGE van den Berge 08-07-15 15:13:55

Lieve Francien en Frans,Wat hebben we een heerlijk weekje gehad in jullie Casa!De heerlijke tuin en terras waar je lekker kunt relaxen en genieten van het mooie uitzicht, het heerlijke eten van jou Frans ( je hoeft echt geen restaurant op te zoeken buiten de deur! ).We hebben genoten van jullie en van alles wat jullie voor je gasten doen. We genieten nu na van de heerlijke wijn die we bij het bezoek aan het wijndomein hebben gekocht. Veel geluk samen en arrivederci!Frans; het is helaas nog niet gelukt om de GPS route naar je door te sturen maar ik blijf het proberen.

Leon en Maria 24-10-14 19:49:54

Op 10 augustus tegen de avond kwamen we aan bij Casa I Fortunelli. Moe van de reis, werden we hartelijk ontvangen door Frans. Onder het genot van een goed glas wijn en een hapje werden we welkom geheten en wegwijs gemaakt in de B&B. Kortom een zeer plezierige entree en dat is alleen maar zo gebleven. Het eten was niet alleen heerlijk, maar ook de sfeer aan tafel was geweldig. Frans en Francien waren zelf ook altijd aanwezig en een fijne gastheer en gastvrouw.
Als we vragen hadden over uitstapjes, wandelingen of desnoods het weer (dit jaar was het weer instabiel in de regio) altijd werden we vriendelijk en enthousiast te woord gestaan. Niets was Frans en Francien teveel om het de gasten naar hun zin te maken. Zelfs een repetitie van het koor droeg bij, want dit klonk prachtig. Voeg daarbij de prima kamer en de prachtige entourage (tuin, eetkamer) en een geslaagd verblijf is gegarandeerd. Frans en Francien, nogmaals heel hartelijk bedankt voor de fijne dagen in jullie B&B. Hartelijke groet, Leon en Maria.

Hans vd Ven 08-10-14 20:10:42

Beste Francien en Frans, ofwel: beste meesters in gastheerschap,
in de afgelopen jaren ben ik meerdere malen bij jullie geweest als deelnemer aan een muziekweek, onder leiding van Francien, gelardeerd met de fantastische culinaire vaardigheden van Frans, in een fantastische omgeving met heel lieve cursusgenoten.Telkens weer ben ik verrast, het went nooit, jullie overtreffen keer op keer. Benieuwd hoe lang jullie dit vol houden, maar je kan er op vertrouwen dat ik het nog heel vaak wil uitproberen! Ook namens Josť: heel hartelijk dank en veel succes met jullie onderneming.


Reactie:
Hoi Hans

Ook ons is het telkens weer een genoegen en we hopen dat we elkaar nog vaak op deze (en andere) manieren mogen treffen. En wat ons betreft houden we het nog wel even vol!

 Martha & Bianca 12-09-14 18:38:32

Lieve Francien en Frans,
Heerlijke dagen in jullie Casa, een werkelijke aanrader voor een ieder die kennismaakt met ItaliŽ, haar rondreis rustig wil beginnen of voor de doorgewinterde ItaliŽ-vakantieganger die nog nooit in dit gebied is geweest en steeds maar doortuft naar het Zuiden: logeer een paar dagen bij deze 2 geluksvogels en je voelt je er zelf ook 1.
We hebben genoten, dank jullie wel en tot ziens!
Martha en Bianca

Geert en Karin 23-09-13 15:31:23

Lieve Frans en Francien,
We hebben al weer een heerlijk week bij jullie gehad. We vinden jullie enorm gastvrij en behulpzaam. Het ontbijt is iedere morgen weer heerlijk en uitgebreid. De avondmaaltijd van Frans is restaurant waardig. Groetjes Geert en Karin

Anthony & Mariette 20-06-13 21:44:21Zoals je kunt zien is er bij Casa Fortunelli ruimte en rust.Een prachtige binnentuin een geweldig buitenhuis met een riant wijds uitzicht op weiland en bossen. Naast de mooie kamers die bovendien heel schoon zijn is er ook een mooie centrale ruimte die veel informatie bevat over de omgeving.
Wat misschien velen niet weten is de vriendelijke benadering door Fransien en Frans die in goede balans is tussen service en privacy.
Een dikke tien dat een verblijf dan ook zeker de moeite waard maakt.Wij hebben vier dagen genoten van de stilte de rust en een prachtig uitzicht, dat door de vriendelijkheid van Fransien en Frans werd versterkt.
Veel groetjes van ons,
Mariette & Anthony


Reactie:
Dank je Anthony en Mariette voor jullie bericht in ons gastenboek. We zijn blij dat jullie het goed naar de zin hebben gehad en hopen dat jullie verder nog een goede vakantie hebben.

Frans en Francien

Marlies 12-08-12 08:03:05

Lieve Frans en Francien,
Zoals eigenlijk verwacht en zeker gehoopt, was het lustrumproject Cantate Domino, een groot feest. Nieuwe heerlijke muziek, maar met dezelfde fijne mensen, dezelfde fijne inspirerende omgeving, dezelfde muzikale leiding, dezelfde heerlijke maaltijden en natuurlijk hetzelfde fijne weer.
Ik heb er weer met volle teugen van genoten en het concert in Aqui Terme was een ongekende ervaring, gewoon vanaf het eerste moment van het concert, vrij van spanning, lekker zingen, genieten van de prachtige akoustiek, en me mee laten voeren door de muziek.
Ik kijk uit naar de opnamen op Youtube!
Dank weer en in elk geval tot het concertweekend van 3 en 4 november!
Liefs,
Marlies


Reactie:
Dank je Marlies voor je reactie.
Ook wij hebben weer genoten en ik zal proberen te zorgen dat er snel wat opnames op youtube terug te luisteren zijn.

Frans en Francien

Marien Bruno en Gerrit van der 18-05-12 17:49:51

29 april-12 mei
Aan allen die erover denken te boeken bij Casa I Fortunelli: niet twijfelen maar DOEN!
Wij hadden het geluk twee weken in de Piemonte te kunnen verblijven, zodat we deze mooie streek goed konden verkennen; voor ons was dat van Alba tot Genua. Casa I Fortunelli is daarvoor een prima uitvalsbasis: heel landelijk gelegen, waar rust en ruimte de sleutelwoorden zijn. De kamers zijn ruim, de bedden goed. De tuin, waar je heerlijk kunt zitten/liggen in de zon of schaduw is wijds, en de sterrenhemel 's avonds is adembenemend.De kans om reeŽn, hazen en de huisvos te zien is groot. Maar dit alles zou niet zo veel betekenen als het niet gerund zou worden door Frans en Francien. Deze twee mensen vinden het echt erg leuk om het de gasten naar de zin te maken op een ongedwongen manier: je krijgt als gast alle ruimte en privacy, maar waar je informatie of hulp nodig hebt staan je ze met raad en daad bij. Ze weten veel van de streek en vertellen er graag over; ze zijn geÔntereseerd in hun gasten, betere gastheer,-vrouw kun je je niet wensen. Naast al deze goodies mag Frans zijn kookkunst niet onvermeld blijven: vers, gevarieerd, alles zelf gemaakt en erg lekker. Wat is heerlijker dan, na een prachtige en gevarieerde wandeling ( alle wandelingen zijn door hen gelopen en verkend) aan te schuiven aan de keukentafel voor een goed glas wijn en een heerlijk Italiaans diner?
Alvast veel plezier!

Marien Bruno en Gerrit van der Schaaf, Lelystad

michael en diane de geus 09-10-11 09:49:50

Frans en Francien,dank voor een buitengewoon prettige week bij jullie. We voelden ohs erg thuis bij jullie. Na iedere terugkomst uit het prachtige Piemonte de rust en stilte van jullie plek. De avonden met de heerlijke maaltijden van Frans waren heerlijk. Zodra we weer in de buurt zijn komen we zeker weer kangs. Nogmaals dank en we wensen jullie alle goeds toe voor de toekomst. Michael en Diane

Saskia 27-08-11 13:38:02

Lieve Francien en Frans,Wat een onvergetelijke week was het weer tijdens onze zangcursus, we hebben Maria echt nog een keertje naar de hemel gezongen.Wat blijft het een geweldige formule: zingen, eten, zonnen, lachen, genieten !!!!!!!!!! Het is een geweldige plek op aarde die jullie daar hebben, niet te vergeten, zo midden tussen de bergen en in al die rust. Ik hoop nog lang mee te kunnen doen met ifortunelli.Groetjes van Saksia

1 2
Zoeken
Terug naar homepage