Marianne 17-01-12 15:19:44

he herman , heb me al even aangemeld snap er nog niet heel veel van maar dat komt nog wel !


Reactie:
Hoi Marianne,

Na het aanmelden heb je een beschrijving ontvangen in zowel een persoonlijk bericht als in je mailbox. Hierin staat precies hoe ook jij kunt bepalen wat er hier gebeurt aan fotoverwerking. Jullie als bezoekers beslissen namelijk wie wanneer aan de beurt is. Op dit ogenblik (18/01/2012 21.30 uur) zijn dat de club houthakkers met 796 punten.

remco 08-01-12 15:47:58

heey herman

ik kan me niet registreren
probleem is ik kan die Captcha op 1 of andere manier niet recht zetten
kun je me uitleggen doe ik die recht krijg


gr remco


Reactie:
Hoi Remco,

Dat is hetzelfde probleem als Yvette hieronder. Ik heb ook voor jou een account geregistreerd en je hebt 2 mails in je mailbox ontvangen. Als je die even wilt lezen gaat het verder helemaal goed komen. Heb je nog vragen neem gerust contact op.

Yvette 06-01-12 12:45:41

Hallo,

Die fotoseries zijn dat foto's van 28 december van de avond? want zou nou toch wel eens die foto's willen bekijken maar als ik mij wil registreren moet ik een captcha afmaken maar hoe werkt dat? Zet de plaatjes rechtop? ik zie nergens geen knoppen staan.. beetje belachelijk..


Reactie:
Hoi Yvette,

Ja, dat zijn foto's van 28 december. Nu een stuk of 100.

Heel goed van je, dat je even een bericht stuurt. Ik heb even een account voor je aangelegd. Je hebt een bericht in je e-mail ontvangen.

Jouw probleem komt soms helaas vaker voor. Het is opgezet om de grote hoeveelheden spam tegen te houden en dat lukt prima, maar de andere kant van het verhaal is dat bepaalde beveiligingen problemen als de jouwe veroorzaken daarin.

MOCHTEN ER MEER MENSEN MET DIT PROBLEEM ZITTEN NEEM GERUST EVEN CONTACT OP!

Dan wordt ervoor gezorgd, dat je alsnog een account krijgt en bericht in je mailbox.

Groeten,
Herman

lindy 03-01-12 17:11:29

hee mooie duidelijk foto's
maar zou ik de foto's van hdpt van 23-12-2011 ook kunnen zien?


Reactie:
Hoi Lindy,

Dank je wel. Het is megaveel werk om het zo te krijgen, maar we zetten lekker zo door, want ik gun het jullie van harte.
De foto's van de 23e en de 29e staan door elkaar in de tussenoplossing, maar dat komt met de opbouw van de fotoseries later in het proces wel weer goed. De hdpt-series 30 tot en met 33 zullen dan gaan over de 23e en de hdpt-series 34 tot en met 37 over de 29e.

Groeten,
Herman

sabina 31-12-11 01:13:48

hey herman en deze avond was ook weer zeer geslaagd en er zullen wel weer veel fotos gemaakt zijn we wachten onze series weer m,et smacht af hoe mooi ze geworden zijn iedereen vraagt al weer staan er al fotos op of hoe moet ik me aanmelden haha leuk he ieder jaar weer nou een goed uiteinde


Reactie:
Nou mensen, jazeker er staan nu ongeveer 100 foto's op via de tussenoplossing, want het bouwen van de fotoseries zelf is nog onwijs veel werk, maar als jullie even deze link pakken en dat rustig lezen komen jullie er vast wel uit: http://forum.jongerenwebsite.nl/index.php?topic=2983

@ Sabina,
Ik heb het totaal aantal foto's van het laatste feest al wel voor je, dat zijn er 546 foto's. Alleen al van dat feest komen er 4 nieuwe hdpt-fotoseries bij.

Grietje 24-12-11 18:19:34

Hee die Herman,

Was weer een super feest gisteravond bij HDPT......... En jij maar weer veel foto's maken, daardoor niet echt lang met je gesproken, jammer maar helaas. We wachten op de verwerking van al het moois wat je hebt vastgelegd...

Hele fijne kerstdagen

Kus, Grietje

Grietje 24-12-11 18:17:08

Ha die Herman,

Was weer top gister bij HDPT...... maar kort me je gesproken helaas..... iedereen wou door jou worden gefotografeerd. Nu maar wachten op het resultaat

Alvast hele fijne KERSTdagen

Grietje


Reactie:
Hoi Grietje,

Jij ook hele fijne kerstdagen.

Het kleine signaaltje wil nog wel. De verste afspraak die nu staat staat op Vrijdag 28 December 2012. Nog even en dan gaat ook 2013 worden ingevuld en 2012 zijn we nog niet eens gestart.
Voor een ieder die ook een plekje wil in 2012 kom op tijd, want VOL IS VOL!
Het is zo druk, dat ik helaas 7 maanden op slot heb moeten zetten. Het is onvoorstelbaar wat er nu gebeurt en dat in crisistijd. Het is nog nooit zo vol geweest.

Grietje 24-12-11 18:11:19

Ha die Herman,

Was weer reuze gezellig gisteravond bij HDPT, en ook heel fijn om jou weer even te zien, heb helaas niet lang met je kunnen praten, alle mensen wouden maar wat al te graag op de foto.......... wacht dus ook maar in spanning op het resultaat

SUKSES met t verwerken en hele fijn KERSTdagen

Kus,Grietje

sabina 24-12-11 18:06:57

hey herman
zoveel fotos jeetje zeg nou we wachten weer gewoon af en we gaan eff punten scoren haha ben je er donderdag ook weer bij met de feestavond van hun
nou zo niet dan fijne kerstdagen en goed uiteinde groetjes sabina


Reactie:
Zeker, Donderdag de 29e staat hier veilig en wel op de gele afsprakenlijst.

sabina 24-12-11 12:04:44

hey herman
het was weer een geslaagde avond gisteren bij de hdtp of niet en er zullen wel weer veel fotos gemaakt zijn hoop ze snel te kunnen zien fijne feestdagen groetjes sabina


Reactie:
Hoi Sabina,

Je mag rekenen op 4 series. Dat worden de hdpt series 30 tot en met 33.

Het is megadruk deze week met afspraken. De meeste fotoverwerking zal dan ook volgende week gebeuren op de middagen en avonden. Vanwege eveneens grote drukte op mijn werk heb ik de ochtenduren op mijn werk neergezet, ondanks dat we dan kerstvakantie hebben. Het is erg lastig geweest om een zo eerlijk mogelijke planning te maken om iedereen tegemoet te kunnen komen. Ik heb alle programma's hier naast elkaar gehad van de verschillende organisaties.

Groeten,
Herman

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies