Chris 15-01-19 15:09:28

Mijn Takamine gitaar was gevallen en de hals afgebroken. Eerst zelf getracht hem te maken maar dat werd niets. Via het internet bij Frans gekomen. Frans heeft de gitaar professioneel hersteld. Niets meer van de schade terug tezien en hij klinkt weer als vanouds. Frans bedankt voor je vakmanschap en nette prijs.
Vriendelijke groet,
Chris

Alexander vander Pol 22-01-18 10:46:58

In 2006 kreeg ik van mijn moeder haar klassieke gitaar. Vanwege een spierziekte kon ze er niet langer op spelen. En in 2007 overleed zij. Alles bij elkaar een moeilijk periode en pas in 2008 kon ik het opbrengen om de gitaar uit de koffer te halen om er op te gaan spelen. Voor onderhoud kwam ik via via achter het adres van de bouwer. Hij leefde inmiddels niet meer, maar diens voormalige schoonzoon en leerling heeft de Lutherie voortgezet. Gaandeweg ontstond er een band, welk uiteindelijk zou resulteren in dat ik een grote wens van mij in vervulling liet gaan - een akoestische gitaar voor mijzelf laten bouwen. En nu 2018, twee jaar ben ik al weer eigenaar van een echte "Van Oosterhout". En dat doet elke dag nog iets met mij. De gitaar, maar ook de geschiedenis. Het bouwen alleen al was een mooi proces, een (levens)ervaring rijker. U moet weten, Frans en ik hebben ieder zo onze gebruiksaanwijzing. Maar dat werkte wel! En elke dag dat ik op het instrument speel, geniet ik intens van haar klank, speelbaarheid, karakter en schoonheid. Maar evenzeer van de herinnering. Frans, Top!

Erik Tempelman 26-08-16 14:04:57

Groeten en tot ziens... en dank voor je geweldige reparatiewerk!

CORNEILLE DRIEZEN 03-03-15 17:28:04

Beste Frans,
Hartelijk dank voor de fijne ontvangst en de puike behandeling van vanmorgen ! Ben erg blij met de fantastische Bluerdige ! Tot ziens, fijne dag en nogmaals dank !Corneille

Theo Thomassen 22-01-15 20:41:41

Hallo Frans, je hebt mijn nieuwe Yamaha Silent Guitar perfect bijgesteld. De actie is nu prima en hij speelt fantastisch. Ik heb hem onlangs een weekje uitgeleend aan Hari Maharjan. Hij heeft er bij het opnemen van enkele nieuwe nummers in studio Iris, Venlo, goed gebruik van kunnen maken. Super! Bedankt, groeten, Theo.

Tiny Martens 03-05-14 21:52:23

Beste Frans,
Ik heb vorige week mijn Canadese Seagull gitaar helemaal door jou laten afstellen.Ik moet zeggen dat is echt vakwerk geweest, De gitaar heeft nog nooit zo mooi geklonken en is nu echt veel makkelijker bespeelbaar. De barre akkoorden waar ik wat moeite mee had zijn nu totaal geen probleem meer. Hier heb ik echt geen spijt van, had het veel eerder moeten laten doen. Nogmaals bedankt,
Gr Tiny

Peter 21-09-12 15:33:48

Hey Frans , wat hoor ik nou. Gaat ie naar eindhoven...
Ben benieuwd . Ik wil je nog effe bedanken. Ik heb alweer n tijd terug wat gitaren voor mezelf en een vriend bij je gekocht (Cort en een Sigma) en die Cort speel ik nog steeds op. Ik kan ook bijna niet wennen als ik n andere acc in mn handen heb. Hey succes in de lichtstad.

alice michels 04-07-12 20:04:53

Onze vrijwilligers praten nog steeds over de geweldige vrijwilligersdag in 2011. Dit was mede dankzij jullie optreden. Dat is zeker.
Een heel leuke herinnering, waarvoor nog steeds dank.
Alice

Ronnie 18-09-11 20:53:23

Hey Frankse,
Nog bedankt voor de mooie steelstring (alhambra),kan niet wachten tot je een flamenco gitaar voor me bouwt.
ik bel je vandeweek ff, check je later.

Theo Thomassen 02-07-11 00:31:33

Wat leuk: een gastenboek op deze site. Ik hoop dat de bezoekers van deze site er in dit gastenboek iets aardigs over schrijven.

1 2
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies