kOOs Hindriks 09-01-19 14:09:11

Hallo Free,
Ik heb ooit van Ede een cassettebandje gekregen met daarop onder andere wat zangoefeningen rond Oenka Oenka USA. Ede had een mooie stem maar die dame blijkt een geweldige tegenhanger! Wat een volume! Dank zij jou weet ik nu dat het om ene Dina Smith uit Veendam gaat. Was zij een geschoolde zangeres? Leeft ze nog?
mvg: kOOs Hindriks - Gasselte

Bolwijn janny 31-12-18 21:27:26

Hallo Free, heb het met heel veel plezier en bewondering gelezen. Kom zelf uit stadje Groningen, woon al 47 jaar in het buitenland, maar hou van mijn hoge noorden en de musik, Texten van Ede. Heel hartelijk bedankt voor de geweldige herinnering. Groetjes janny

Free 14-01-18 16:16:36

Hoi Chris en Henny,

Ja 14 jaar alweer, heel veel gebeurd in die tijd, ernstige ziekte, maar gelukkig gaat met ons nu alles weer heel goed.
Jammer dat enkele filmpjes niet meer op youtube staan dus op mijn site dan ook niet meer te zien zijn. Ik moet eigenlijk eens een nw website maken. Ik ben nog steeds veel bezig met alles wat ik kan vinden over Ede Staal. Geef er zo nu en dan korte lezings over en zing dan zelf wat liedjes van Ede Staal. De films "Iris" en "Ode in Staal" hebben me destijds een aantal prijzen opgeleverd en we hebben inmiddels een kleindochter met ook de naam "Iris. Hoop dat het met jullie in het verre Frankrijk ook goed gaat en vindt het hartstikke leuk dat je in mijn gastenboek geschreven hebt.

Hoi Gerard en Margreet,
Ook jullie natuurlijk bedankt voor de reaktie en fijn te horen dat jullie zo van de liedjes en de verhalen genoten hebben. Het leven en de muziek van Ede blijft boeiend en prachtig.
Ken je de muziek van Hans van de Lijke? minstens zo mooi. Staan ook wel een aantal filmpjes van mij onder "Grunnegs Gold" op de site.

chris verbeek 11-01-18 15:50:10

Hallo Free ,
Hoop dat alles goed met je gaat. Ik heb net jou
prachtige filmpje Iris bekeken.Ontroerend ook.
Wij wonen inmiddels alweer 14 jaar in het zuiden
van Frankrijk met heel veel plezier.
Alle andere filmpjes ga ik zeker ook nog eens
bekijken.
Het allerbeste,
Chris en Henny Verbeek

gerard/margreet Stiekema 25-04-17 16:53:38

we waren gisteravond in Leens in de bibliotheek bij het optreden.
Hebben er van genoten.De rustige liedjes van Ede die je hebt gezongen hebben ons geraakt.Ook de verhalen over Ede vonden we prachtig.
Dank je wel!

Free 01-10-16 01:26:31

Je zult bedoelen het woord "Doalders stee". Het betekend een prachtig plek om te wonen / te vertoeven. Sorry dat ik wat laat reageer maar ik zie niet dagelijks mijn gastenboek, een mailtje was even sneller geweest. Bedankt voor je reaktie /vraag. gr Free.

J bijlholt 07-08-16 10:46:12

Hallo f. Westerhof

Ik heb een vraag over naar mijn inzicht een gronings woord. Hoe wordt het woord DOOLDERS geschreven en is het een gronings woord we willen een naam op ons huis zeten (ons DOOLDERS stee) en mn vrouw had daar nog nooit van gehoord ik kom uit de omgeving muntendam en zij uit delfzijl en wat betekend het woord kan ik haar dat uitleggen.

Mvg familie Bijlholt

Free Westerhoff 25-06-16 08:53:50

Lineke, dank voor je leuke reaktie.

Lineke de Haan 14-03-16 10:31:44

Altijd, altijd als ik bepaalde liedjes hoor van Ede, krijg ik kippenvel, Credo mien bestoan, dat soort liedjes in mineur gezongen...Tijdloos. Geniet er altijd weer van. Bedankt voor deze prachtige verzameling herinneringen aan Ede. Hij is het meer dan waard!

Free Westerhoff 01-02-16 10:43:55

Hoi Leon, dank voor je reactie.
Wat bedoel met 'komt bij de juiste persoon terecht?'
eventueel wesgro@home.nl

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies