Moni 23-03-09 20:32:32

Hoi Erik, ik zie dat Brigitte al op bezoek geweest is enfin nu heb je haar adres 2x.
Lieve groetjes van Moni.

erik 23-03-09 18:16:17

Bedankt fijne reactie.
vgr

Erik 16-03-09 10:21:30

Bedankt voor de leuke reactie

Moni 15-03-09 12:52:06

Hallo Erik, ik ben eens naar je website geweest en vond daar allemaal hele mooie rozen, zelf ken ik er eigenlijk niet veel van. Mijn vader had altijd ook mooie rozen staan en was die altijd aan het snoeien als ik er kwam, want die zei altijd dat hij de rozen moest snoeien om veel bloemen te krijgen. Dat had hij inderdaad ook. Hij plukte ze ook nooit af, nam er genoegen mee van ze te zien bloeien. Ik krijg wel graag een boeket rozen, maar vind de dorens erg...die kunnen ferm prikken. Ik lees nu verder ook dat die of die moederroos sterk is om te bestuiven met stuifmeel van andere rozen, dit wist ik eigenlijk niet... ik heb weeral eens iets bijgeleerd. Je hebt een fijne website en ik ben blij dat ik eens komen kijken ben. Zo zie je maar Turnhout is klein. Nog een prettige zondag en lieve groetjes van Moni.

erik 11-02-09 11:06:19

Hallo Martje,
Bedankt voor je bezoekje op de site. Het is altijd fijn een reactie te krijgen in het gastenboek.

Martje 10-02-09 18:27:19

Erik,
Via het forum van de rozenvereniging heb ik het webadres van deze site gevonden. Een mooie site waar je goed door kunt zien dat je ook een heel mooie tuin hebt, met meer dan alleen rozen. Ik heb nog niet alle rozenfoto's bekeken maar ga dat nog wel doen. Handig om de letters van het alfabet te kunnen aanklikken.
Groeten Martje

Marnix 01-02-09 23:58:02

Hoi Erik,
Dat je in het eerste jaar steeds Echo gebruikte als ouder, was dat omdat dat een roos is die al bijna een eeuw boeiende sporten oplevert? Vroeg ik me opeens af. Ik had er op het forum over geschreven, maar weet niet of je dat wel opgevallen is. Het staat namenlijk op een onlogische plaats, bij de rozenboeken omdat het daar wat off-topic werd met verhalen over sporten. Toen dacht ik opeens aan de Echo die je gebruikt. Ik zie nu opeens dat je via dit gastenboek ook mensen antwoord. Mooi dat ik nu alweer terug ben in je gastenboek om dat te zien.
Gr, Marnix

Erik 30-01-09 19:46:45

Marnix ,
Rhapsody in blue is zeer geurend maar is alleen geschikt als vaderplant, maar wel een goede,ik ga dit jaar rhapsody in blue kruisen met Compassion, Lawinia en Guirlande d'amour.
Groeten Erik

Marnix 29-01-09 21:51:00

Hoi Erik,
Leuke site heb je. Ik heb de foto's van je zaailingen bekeken. Die van Rhapsody in Blue vind ik erg mooi en de kruising Blue Moon x Golden Celebration boeien me. Beide ouders geuren heerlijk. Zou mooi zijn om dergelijk bloed in een klimroos te krijgen, want het aanbod geurende klimrozen vind ik nog altijd erg schraal. Leuk dat je op het forum van de Rozenvereniging je site hebt vermeld. Daardoor heb ik je kunnen vinden.
Groetjes, Marnix

Erik 29-01-09 16:40:50

Bedankt Enne
Mijn zaailingen gaan na selectie naar wedstrijden ,en de andere moet ik nog zeker 3 jaar volgen voor ziekten

<< < 3 4 5 6 7
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies