gerrit en willy 18-12-12 18:36:45

Hi Romke, Ja eindelijk een bericht....altijd nog genietend van zoveel verzoenend muziek. Allerbeste wensen langs deze weg voor optimum gezondheid in alle facetten.Veel blijheid met de feestdagen en op t pad dat voor jullie ligt met een nieuw calender jaar om de hoek.Moge t behoed van onze HEER jullie nabij zijn. Oh zo bedankt voor de vrolijke uitzendingen en vergeef dat we zo verzuimen om een bedankje te sturen op zn tijd. Liefs ook voor Klassie. G&W

Romke 25-09-12 23:41:01

Vanuit de studio in Sneek hoorde ik dat er mensen klagen over de muziek vóór en na de kerkdienst.
Het wordt omschreven als "geestelijke piratenmuziek". Dat is een prachtige omschrijving maar klinkt denigrerend. Wat vind u daarvan ?
Groet, Romke

Vermeld door Romke 26-04-12 22:47:45

e-mail from: Gerry Kolthof - frysk99@msn.com
Sent: Thursday, April 26, 2012 6:15 PM
To: defrisiana@gmail.com
Ik heet Gerben en woon in Canada sins 1954 en sit hier te luisteren naar uw musiek, ik weet niet meer presies hoe ik Hollands moet schrijven, ik was18 toen ik hier kwam en met een Canadees getrouwt maar sij is vorig jaar verleeden, dus mijn Hollandse taal is nu well wat vergeeten, ben in oosterbierum gebooren en getoogen.
Have a good day what’s left of it.
GK

Romke 03-01-12 21:56:10

Nij jier, nije moanne.
De herhellings kinne wer opfrege wurde.
In sûn en lústergraach jier tawinske.
Groetnis, Romke

Romke 28-12-11 13:08:12

Sorry, beste besikers. Der is dizze moanne drok ferkear west op de site en derom bin ik oer myn "limit" hinne wat betreft de tastiene besikers tiid.
Derom netmear life lústerje dizze moanne. Jannewaris kin it wer goed komme.
Groetnis, Romke

Romke 19-12-11 22:03:44

Fijne Kerstdagen, een voorspoedig- en luisterrijk nieuwjaar toegewenst door uw programmamaker Romke. En Klas sluit zich daar graag bij aan.

Romke 17-08-11 23:20:30

Komt gjin reaksje fan lústeraars nei de "Pompebleden" yn Gasterlân.
Dat hâld net oer en is frustrearjend want foar de blompotten draaie hat net folle doel.
leit it oan de man of de draaide muzyk ?

Romke 06-05-11 21:26:05

Wie wol in reaksje skriuwe oer de POMPEBLEDEN op radio Gasterlân ???
Ik bin benijd of't der al Gasterlanners binne dyt geregeld lústerje en fansels of dy wol wurdearring hawwe foar de brochte muzyk.

Alfêst hartstikke bedankt fan Romke

Tjitske v/d Knyff 16-04-11 09:54:11

Hallo Romke,
Nou nou dat was een verassing. Ik had de muziek aan in de kas. Inenen hoor ik vdknyff.
Arie zei wat is er? Romke draait een plaatje voor ons! De muziek wat je draait is heel erg mooi. We denken dat de buren soms ook de muziek kunnen horen. De hele dag de ipod aan gehad. Op het ogenblik doe ik de pompebleden op de ipod. verder alles goed hier. De groeten van ons allen hier, Tjitske en Arie v/d Knyff-
Ontario - Canada.

M. Faber 07-03-11 14:26:48

Goedenmiddag,

Als Leeuwarder luister ik regelmatig naar de SWF daar Radio Mercurius niet mijn zender is. Uw programma valt mij in het bijzonder op, mede omdat het averechts is met diverse andere programma's die SWF maakt. Ik zie op uw site dat er diverse programma's die u produceerde niet meer worden uitgezonden door de omroep. Ik versta ook niet al te veel van uw presentatie. Komt het daardoor misschien dat u geen zendtijd meer hebt? Misschien is de omroep in Balk een optie, ik weet dat daar meerdere programmas zijn die bij uw visie aansluiten. Misschien heeft u dan minder frustratie over medewerkers die uw zendtijd innemen. Toevellag ken ik Dhr. Diepersloot en weet dat hij binnenkort een hart operatie moet ondergaan. Het is niet zo sociaal van u om dit te delen op de twitter. Enfin, succes met uw programma en wie weet tot een andere keer.

Met vriendelijke groet,
Marco Faber.


Reactie:
Dag Marco,
Bedankt voor je reactie.
Jammer dat je niet alles begrijpt wat er gezegd wordt maar dat is normaal als je naar een programmamaker luisterd die een andere taal spreekt dan je gewend bent en verstaat. Daarom begrijp ik niet goed wat je bedoeld met het sociaal zijn op twitter. Het nieuws over Dick was te vinden op de Twitter van SWF met de mededeling dat hij enige weken niet zijn programma zal brengen. Dat de heer Diepersloot een hart operatie moet ondergaan is daarmee niet bekend en ik weet ook niet of jij dat naar buiten mag brengen. Hij had dat zelf ook kunnen doen.
Wel heeft hij net voor dat bericht een uur ingenomen van de tijd die eerder aan mij was toebedeeld en ik graag weer wilde invullen. Hij zit dus duidelijk op een betere positie wat het invullen van de programmatijd betreft.
Hopelijk komt hij goed door de operatie heen en kan ik daar nog eens met hem over discuseren.
Groet, Romke

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda