Download crack software 2020 21-10-19 07:51:38

https://Mbkruse.me - Download Free software here

Freekeys.space 11-05-19 01:54:54

https://freekeys.space/cyberghost-vpn-license-key - cyberghost vpn license key

Rob Schouten 08-06-11 10:50:31

Beste Frits Stoffels,

Wij hebben geloof ik al eens eerder gecorrespondeerd over de oorsprong van de familie Stoffels uit Hemmerde. Ik weet niet precies wat je in dat plaatsje zelf onder ogen bent gekomen, wel begrijp ik dat je Henderik Stoffels er niet hebt kunnen vinden. Nu woont een van mijn dochters daar in de buurt (Arnsberg) en was ik van plan toch nog eens de archieven in te duiken. Maar dubbel werk loont niet, dus... wat heb je precies onderzocht in Hemmerde?

Vriendelijke groet,

Rob Schouten

Ineke Stoffels 04-02-09 14:32:06

Hoi Frits,
Met heel veel plezier heb ik je familieverhaal gelezen!
Het ziet er geweldig goed uit.Ik wist niet dat er in de kooromgang in Utrecht een "stoffels"spoor was. De volgende keer als ik er weer ben ga ik opzoek!
Hartelijke groeten voor jullie allemaal,
Ineke.

Coby Kremers-Stoffels 05-06-08 12:55:19

Geachte heer Stoffels,

Prachtige site! Ik ben een geboren Stoffels, dochter van Martinus Stoffels en Johanna de Bot. Mijn voorvaderen komen, voor zover mij bekend, uit Oud Vossemeer en waren katholiek. Waarschijnlijk geen familie van u. Toch ben ik zeer benieuwd naar mijn achtergrond. Heeft u suggesties voor een zoekrichting? Ik hoor het graag van u.

Met vriendelijke groeten,

Coby Kremers-Stoffels.

Wim Storm 03-06-08 21:12:24

Geachte,

Ik zag een vermelding over een boek van de Fam. Storm uit Delft. Hoe kan ik daaraan komen en wat zijn de kosten daarvan.

Met vriendelijke groeten

W.G.Storm

cje stoffels 12-02-08 15:24:47

ik ben ge boren in 1944 te bergen opzoom.
heb geen idee waar mijn familie van daan komt.
zou dat graag weten maar hoe doe ik dat.mvg corry stoffels

Scheeper 02-12-07 15:55:07

Ik ben al jaren op zoek naar de eerste Stoffels. Mijn grootmoeder was Gezina Stoffel en geboren in de Kolonieen te Vledder. Mijn vroegste gegevens stammen uit Zwolle en zijn van rond 1700. Wie weet hier meer van en/of wil met mij corresponderen over de fam Stoffels

J. Hageman 16-11-07 21:33:50

Via een genealogisch forum kwam ik in contact met Frits Stoffels. Hij hielp mij uit de brand met de "vertaling" van oude lengtematen, begin 19e eeuw in Zeeland (El/Palm/Streep/Duim) in de moderne lengtematen; dus gewoon in meters/centimeters (het metrieke stelsel). Ik klikte ook maar even zijn webpagina aan en was zeer verrast door de inhoud en de kwaliteit. Ik heb er erg veel bewondering voor. Toen ik de mooie tafelklok (Art-Nouveau) van 1904 van Cornelis Stoffels zag was mijn eerste gedachte: Wie heeft die klok nu en op hoeveel zou de deskundige Leijdelmeijer van het Tv-programma Tussen Kunst en Kitsch hem nu taxeren? Omdat ik nu weet, dat Frits Stoffels zeer deskundig is op genealogisch gebied en bovendien nog gespecialiseerd is in " De Noord-Veluwe " een genealogisch vraagje. Ik herinner mij vanuit het grijze verleden, dat er ergens in de 16e eeuw, in Elburg en/of Nijkerk en/of Harderwijk een familie Hageman is geweest(Adriaan?), die al vroeg in New-York is terecht gekomen en dus tot de pioniers van die stand behoort. Is dat eenvoudig te achterhalen? Mijn stamboom begint (eindigt) in de 17e eeuw in Amersfoort.

Paul G. Mogony 16-01-07 10:40:39

Geachte heer Stoffels,

Onlangs kregen wij 3 tekeningen aangeboden, vervaardigd door Klaas Pijlman. Wij zijn hierin geïnteresseerd maar omdat deze werken ook dienen te passen in ons collectiebeleid zijn wij benieuwd naar een antwoord op de volgende vragen:
1. Leeft uw familielid nog? (diverse bronnen, waaronder uw bron, vermeldt 1917 als geboortejaar)
2. Kunt u iets zeggen over zijn werk wat betreft het illustreren van zondagschoolsmateriaal etc.?
3. Is er meer werk van hem in omloop?

Ik hoop dat u antwoord wilt en kunt geven op deze vragen. Met vriendelijke groet,

Paul G. Mogony

Bijbels Museum
Herengracht 368
1016 CH Amsterdam
Tel.: 0205653226
website: www.bijbelsmuseum.nl

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies