Karen Menzing 06-02-22 21:09:12

Lieve Riet, Laura, Henk en Gerard,

Wat ontzettend bijzonder om de puppy ‘knuffel’ zondagen van de pups van Maan te mogen mee maken. Zoveel toewijding, gastvrijheid en liefde vanuit jullie! Het is zo mooi om wekelijks de ontwikkelingen van de pups te mogen zien.
Jullie maken als fokkers echt het verschil!
Aankomend weekend mogen wij ons prachtige en lieve teefje Noa mee nemen naar huis, wij kunnen niet wachten ????
Nogmaals super bedankt voor alle goede zorgen en gastvrijheid!

Liefs Michael en Karen

Gertjan marnix en sylvia 03-10-19 16:15:45

Wat is het toch mooi en leuk om een zwangerschap van pip te volgen. Elke week kijk ik samen met marnix naar het volgende bericht.
Ook wij tellen de weken af in afwachting van de bevalling en hopelijk een puppy. We willen even zeggen dat we het erg leuk vinden om de zwangerschap zo mee te maken van pip.

Hopelijk tot snel

Thea Blok 17-06-18 14:34:28

Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe pups. Leuke foto's. Geniet er maar van.

Edith en Peter 26-03-16 16:58:36

Vandaag onze pup Pip bij de Familie Evers mogen ophalen. Onze pup Pip hebben met toestemming van de Familie Evers mogen vernoemen naar haar moeder. We zijn ontzettend blij met haar. Een gezonde en lieve pup. We kijken met veel plezier terug op de puppy zondagen. Met één woord fantastisch! Wat een gastvrijheid bij de Familie Evers. Met welke zorg en toewijding de pups zijn verzorgd is buitengewoon. We hebben hier heel veel respect voor. Naast moeder Pip hebben we ook mogen kennis maken met Mégane, Lynn, Noa, Only, Angel, Splinter en Heaven. Heaven heeft op ons heel hele goede indruk gemaakt, wat een lieve hond! De anderen niet minder maar Heaven is écht bijzonder lief. Met name Riet en Laura bedankt voor alles. Groet Edith en Peter

Marie-Ange 31-01-16 09:23:46

Hallo fam. Evers,
Wat een kater en teleurstelling om te horen dat er geen puppy voor ons was. We hebben hier echt naar toe geleefd en geen rekening gehouden dat het ook anders kan verlopen. Gisteren hebben we meerdere fokkers gebeld om te horen of er nog puppy's waren van een nest. Helaas was dit nergens en de inschrijving voor een volgend nest waren bij de meesten ook al vol. Wij zien en horen dat de Golden Retriever en met name een teefje zeer geliefd is. Dit alles wetende schrijven wij ons nu in bij meerdere fokkers om weer een teleurstelling te voorkomen.

Voor jullie zal het ook wel een teleurstelling zijn geweest. Maar beter 2 gezonden pups dan helemaal niets. Wij wensen hen dan ook een fijn baasje toe en voor jullie alle goeds.

Groetjes uit Limburg

Marie-Ange en Piet Lemmens 29-01-16 16:21:40

Hoe is het bij de Familie Evers!!!
Neemt de spanning ook toe, net als bij ons.
Met veel ongeduld en plezier zijn we op een berichtje aan het wachten dat Pip moeder is geworden van gezonde puppy's en alles goed is gegaan. Alles bij ons staat klaar, om een van de pups te verwelkomen in huize Lemmens. Met veel plezier kijken we dan ook uit naar het eerste bezoek aan de pups,Pip en jullie als familie.
Groetjes uit Gulpen,
Marie-Ange en Piet.

Marie-Ange Lemmens 30-12-15 13:35:22

Hallo,

Als verrassing kreeg ik met kerst een "puppy". Ik was helemaal verbaast en kon het eerst niet plaatsen. Toen ik een brief kreeg met een foto van een puppy (Golden Retriever)met de vraag: Of ik het goed vond dat zij straks bij ons komt wonen, viel bij mij het kwartje. Met veel plezier lees ik daarom nu dan ook het dagboek van Pip en het verloop van haar dracht. Zijn er sites die jullie mij kunnen aanbevelen om over de Golden Retriever te lezen? Ik (wij) verheugen ons om kennis te maken met Pip en de puppy's. Hopelijk zien we ons medio februari. Groet uit Gulpen, Marie-Ange.

linda en xander 18-08-15 08:51:33

Hoi allemaal!
Wij willen familie Evers ontzettend bedanken voor alle goede zorgen! puppy knuffel dagen waren heel erg bijzonder en ontzettend leuk! Nu hebben onze kleine Cas thuis en hij is een heerlijke deugniet! Deze ervaring vergeten we nooit meer! 😚😚 liefs Xander Linda en een pootje van 💖Cas 🐶

Rijanne & Niels 09-08-15 19:35:33

De laatste puppymiddag zit erop. De dagen gaan hier nu worden afgeteld. Wij zijn ontzettend blij dat we bij jullie terecht zijn gekomen. De 6 puppymiddagen waren super. We werden meegenomen op een avontuur. Het eerste contact, pap eten, banaantjes voeren. Super. Een erg fijne tijd. Waarvoor we jullie heel erg willen bedanken. De energie en zorg die jullie geven aan de pups en de nieuwe baasjes is ongekend. Heel erg bedankt hiervoor.

familie van der Velde 21-07-15 22:19:32

Hallo familie,

Elke zondag is het weer een feestje. Het word steeds leuker, en wat groeien ze hard! We kunnen bijna niet wachten... Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies