Ann en Fred 11-01-15 21:40:56

Wij willen de complete familie Evers graag even in het zonnetje zetten en wel om de reden dat het zeer toegewijde Golden Retriever fokkers zijn met het hart op de juiste plaats voor hun honden en helemaal de uitstekende zorg voor de puppy’s. De eerste tijd waakt Riet Evers dag en nacht over ze omdat het dan nog hulpeloze kleine schepseltjes zijn dan slaapt ze zelf naast de schatjes om voor ze te zorgen als er onverhoopt iets mis mocht zijn. Bij de minste geringste twijfel neemt ze deskundigen in de arm zo was er twijfel over een van de kleintjes (de lichtrose) Kwiebes die bleef qua groei iets bij de overige pups achter maar er was medisch geen enkele reden voor ongerustheid. Dit voorbeeld is tekenend voor hoe deze mensen met hun schatten van honden omgaan. Vandaag hebben we een geweldig mooie dag gehad met een lach en een traan omdat voor Riet en Laura de dag was aangebroken om de puppy’s officieel aan de nieuwe eigenaars over te dragen waar ze met behulp van hun familie een prachtig feest van hebben gemaakt compleet met hapjes en drankjes in overvloed. Wij hebben direct al een aanvraag voor onze volgende schat bij hun neergelegd dan zijn we er zeker van dat we een hondje krijgen dat vol liefde en socialisatie is opgevoed de eerste weken van zijn of haar leven.

Nelly 11-01-15 20:01:26

Wat een gezellig puppie feest hadden we vandaag. Wat leuk om alle 8 puppies rond te zien rennen door de kamer. En zo grappig dat ze dan ook ineens allemaal tegelijk gaan slapen ! Jullie hebben er veel werk van gemaakt! Leuk
Lucca wordt mijn kleine meisje, bij jullie Miss World. Ik heb er zoveel zin in, kan niet wachten.
Tot donderdag!

Groet Nelly en Ari.

machteld 27-12-14 13:33:29

Wat een goed/leuk idee om alle hoofdjes er op te zetten

machteld 15-12-14 11:07:37

wij zijn deze week niet geweest maar dankzij de foto's en t superleuke filmpje wel helemaal op de hoogte volgende week ze weer in t echt zien leukk!liefs Machteld

Ria en Wil 14-12-14 19:37:04

We zijn nu twee keer geweest en het is een warm bad waar je in terecht komt, wat een liefde voor de honden en een gastvrij onthaal! We zijn er erg bij betrokken op deze manier! Groetjes van ons!

machteld 07-12-14 16:15:01

Wat was het gezellig zo allemaal bij elkaar en wat een hartelijke ontvangst! Zo leuk om de hondjes in het echt te zien we verheugen ons op de volgende keer liefs Tamara en machteld.

machteld 24-11-14 21:40:37

Ha riet,

Wat doen jullie dit ontzettend leuk we verheugen ons op 7 december!

Harteijke groet, machteld.

ine en Jan 23-11-14 19:18:24

Van harte proficiat met de mooie puppy's en de mooie trotse moeder. Geniet er maar van.
Groetjes Ine en Jan Vlutters

Nelly van Harten 05-11-14 12:02:24

Wat een heerlijk bericht om te horen dat Pip dragend is.
Pip, die mooie golden die ik in het voorjaar tegenkwam: rennend en spelend door de Waal. Mijn eigen Noa moest het al wat rustiger aan doen door haar leeftijd.
Wat een leuke hond, ik was gelijk verkocht! Toen begon het lange wachten, maar nu is ze dan drachtig. Ik heb er zin in. Eigenlijk kan ik niet wachten....Ik volg jullie foto's op de site. En zie haar buikje bollen. Leuk om dat zo te doen.
Deze maand is het zo ver.... Spannend...

Groeten Nelly

Fred en Ann Riet 05-10-14 15:57:41

Bedankt Laura en Riet we hebben het heel leuk gevonden om bij jullie te gast te zijn op de show in Zwolle. Heerlijk tussen al die schatten van Goldens in.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies