bob en lia 01-07-12 17:44:45

Vandaag zo 1 juli onze Sam opgehaald. Een echte feestdag. onze fokster Golden Millennium heeft Sam gedurende de eerste 8 weken van zijn leven geweldig gemaakt. Dat zijn 1000 complimenten waard. Nu is het zover. We mogen Sam ophalen.
Weer een geweldig ontvangst. Grote klasse hoe Riet dit doet. We krijgen een map met veel informatie en ook veel handige spullen. Borstels, shampoo, badlaken met logo en de naam van de fokker, voer teveel om op te noemen. Dit is echt een fokster die met passie en liefde voor de honden bezig is. Riet, Henk en Laura enorm veel dank. We maken de thuisreis. Sam heeft het geweldig naar zijn zin in de auto. Hij wordt volop geknuffeld en na 1,5 uur is hij in zijn nieuwe thuis. Wat een lieve, rustige hond die zich direct thuis voelt. We geven hem een superleven en zullen de ingezette lijn van Golden Millennium met trots voortzetten.

Bob en Lia Langerijs 24-06-12 18:13:48

Vandaag bij Golden Millennium geweest. Wat een ontvangst en een warm welkom met drankje en hapjes. Nu zag alles er ook weer tip top uit ! Complimenten Riet en Laura. Wij zijn heel erg blij met onze Sam en hopen dat hij het ook heel fijn bij ons gaat vinden. Volgende week gaan we hem halen. Voorlopig heeft hij een perfecte begeleiding gehad van jullie. Tot volgende week.
Bob, lia en Jeroen

Bob en Lia Langerijs 23-06-12 23:49:29

We zijn erg enthousiast over deze serieuze fokker en mooie honden. Wat een passie van Riet en Laura. Geweldig hou zij met de honden omgaan. Een geweldige start voor onze Sam die op 7 mei is geboren.

siska 11-06-12 11:57:24

Opnieuw genoten van de foto,s en het filmpje,rose doekje is wel in trek ! de kids vonden het zondag ook echt leuk,,Tot zaterdag.fijne week.lieve gr van ons en een lik van Beau.

siska 07-06-12 23:21:12

Ooo,,wat een leuke ,mooie foto,s heb je er weer op gezet,genoten van alle moppies,we verheugen ons alweer op ZONDAG ! Lieve Groetjes Dick Siska & Beau..

pauline 15-05-12 22:53:31

Ik zag net dat lynn weer pups heeft gekregen,van harte gefeliciteerd. Ik heb de foto's en filmpjes bewonderd. Ook las ik dat jullie glamour in hebben moeten laten slapen,dat zal wel een gemis zijn. Met jody gaat het heel goed,nog steeds onze heerlijke knuffel doos,waar we iedere dag van genieten.Heel veel succes met de pups en dat ze allemaal straks een lief baasje krijgen.
gr. Pauline en de rest van de berserikjes en een poot van jody

siska 11-05-12 23:46:59

Wat een mooie foto,s van de pupys en Mama Lynn wat zijn ze lief,kan niet wachten om ze in het echt te zien,,Je kan en mag er heel trots op zijn Riet op zo,een mooi wonder,,lieve gr Siska.

Bertus & Annemarie DuPont 11-05-12 09:40:06


Hartelijk gefeliciteerd met 8 kleine kanjertjes veel gezondheid en geluk en lieve /goede baasjes gewenst,
Geniet ervan alles gaat vooral na de 1ste 3wkn zoooo snel. Onze Sigourney staat op het punt van ieder moment kunnen bevallen spannend allemaal haar 1ste nestje, Ik zal blij zijn als het eenmaal achter de rug is hihihi.

Hartelijke groeten Annemarie
Kennel Santomarenzo A,dam

Martijn Smit 09-05-12 14:54:21

Hee!

Echt heel tof om alle foto's te kunnen zien!
En heel tof dat jullie zoveel foto's maken. De filmpjes zijn ook erg leuk om te zien. Gefeliciteerd met de pups &
Tot over een paar week!

Groetjes uit Winschoten!

Karin 08-05-12 21:27:18

Van harte met de geboorte van weer een From Golden Millennium nestje! Super en wat een mooi filmpje op youtube van de geboorte van de reu! Gaaf om te zien zeg!
Liefs uit Woerden....

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies