Big Boy Lars from White Golden 27-12-12 13:35:45

Lieve Joke en Rob, lieve broers,Vandaag vieren we onze 10e verjaardag! Wij, de kinderen van mama Ebby en papa Cassie. Eigenlijk zijn we al redelijk oude honden, maar ik hoop dat jullie je net zo fit voelen als ik. Elk uitlaatrondje ren ik minstens 3 keer in plaats van gewoon met de baas mee te wandelen, ziek ben ik nooit, ik ben de schaduw van mijn baasje, waar zij is ben ik en ik ben een roeping als jachthond misgelopen. Ik blijk super te reageren op de fluit en alles terug te brengen wat naar de baas moet. Mijn knappe uiterlijk heb ik van mijn vader meegekregen. Ik hoop nog heel lang bij mijn baas te kunnen wonen. Hopelijk gaat het met jullie ook goed. Groeten van Lars

martine 01-11-12 12:14:35

Sterre-love story from white golden home
Sterre traint op dit moment samen met haar "broer"en "Zus"van een andere kennel op mooie trainingsvelden in de flevopolder. Zij is een superhond die alles voordoet voor de andere twee, het zit er nog allemaal goed in. incidenteel heeft zij natuurlijk een stoute of tuttige bui, maar blijft het wel uitvoeren. Zo kan het zijn dat zij naar de overkant wordt gestuurd, daar als wit paaltje blijft zitten voor de andere honden zodat die ook goed overzwemmen. De knapperd vindt dit allemaal normaal en goed. Joke dank je voor deze superhond, zo gevoelig en toch zoveel will to please, wat een heerlijke hond. Lijkt op haar moeder lizzy.

Its Thomas from White Golden h 31-08-12 18:45:22

Hallo allemaal,
Vandaag ben ik 11 jaar geworden. Al weer flink op leeftijd dus. Was ik in het nest klein en iel, nu ben ik stoer, maar niet groot en dik. Dominant en reuze leider. Heel lief voor mijn halfbroer Lars en mijn nichtje Bodil, het kind van mijn zus Rose. Hier in de Biesbosch heb ik het heerlijk naar mijn zin, lekker zwemwater en heerlijk achter die vreselijke reigers aanjagen. Vanmorgen fluisterde mijn baas stilletjes dat ze hoopte dat ik heel oud zou worden, Met de genen van mama Ebby zit dat er hopenlijk wel in en ik ben nooit, echt nooit ziek. Hoogstens ben ik wel eens aan de diarree als ik te veel stokken opeet. Ik hoop dat mijn 2 broers en 6 zussen het ook nog allemaal goed maken. In elk geval gefeliciteerd en natuurlijk in het bijzonder zusje Rose. Je dochter Bodil ( Bootje kadootje zegt de baas) is een beauty. Elk Goldenreu in de buurt is stik jaloers op mij. Weten zij veel dat het mijn nichtje is. Ik laat ze altijd wel even zien wie de baas is. Mijn staart hoog opzetten en stokstijf ervoor gaan staan. Ziezo! Hier ben ik.
Lieve boys en girls, fijne dag verder, de hartelijke groeten aan Joke en Rob. Zonder hen waren we hier niet natuurlijk. Binnenkort komen we met de hele roedel langs.
Hartelijke groeten van Tommy

Unic Bodil from White Golden H 03-06-12 20:08:55

Lieve Joke en Rob,
Vandaag is het al weer mijn 8e verjaardag. Wat gaat dat snel. Maar wees blij, ik ben een heel erg gelukkige hond. Steeds hoor ik dat ik op Oma Ebby ga lijken. Gelukkig maar, want ik vond haar altijd erg lief. Ik ben ook steeds meer en meer de hond die jullie dachten dat ik zou worden. Stapel dol op mijn baasje. Een beetje afwachtend, maar ook erg nieuwsgierig en heel, heel erg lief. Ook ben ik heel erg mooi geworden zegt de baas. Ik heb een hele dikke mooie vacht. Ik blijf, ondanks dat ik nu gesteriliseerd ben, toch erg slank, maar ik wandel veel met de baas en mijn ooms Tommy en Lars. Dat zijn de broers van mama Roos. Gaat het met u en al mijn broers en zusjes nog steeds goed? Ik hoop jullie allemaal nog eens te zien!
Liefs van Bodil, ofwel Bootje

Liana 20-04-12 18:10:38

Zojuist eindelijk de filmpjes gezien van 'de vrolijke 13'! De nieuwsgierigheid bij het muziek/geluid-object, hoe verzin je het! Leuk! En dan week 7 die fitness activiteiten in de blauwe tunnel, wat een plezier! Bewegen doet goed, voor mens ☺en dier! Groetjes!

Mirande de jong 26-03-12 20:03:29

Heey Joke,Hoe gaat het ermee? Ik had gezien dat er nieuwe puppies waren geboren. Ze zijn erg leuk Met Bobbie gaat het goed. Morgen zijn Bobbie, Nala en Sliver alweer 2. Wat gaat de tijd snel hè? Bobbie is echt al een mooie volwassen hond geworden. Maar af en toe is hij toch nog ondeugend! We zijn nu een speciale hondencake aan het bakken. Zodat Bobbie morgen een fijne verjaardag heeft.Groetjes, Mirande en familie

Sunny Sem 20-03-12 08:52:46

Sorry ik bedoel natuurlijk filmpjes.

Sunny Sem 20-03-12 08:49:16

Sem feliciteert al zijn zussen met hun 6e verjaardag.Met mij gaat alles goed en ik hoop ook met mijn zussen.Het was heel erg leuk 6 weken lang de filpmjes van het nieuwe nest van tante Joke te volgen.Iedereen veel plezier met haar of hun nieuwe pup.Groetjes van Sem, Margit en Thom.

Ank Hasselbach 15-03-12 14:13:04

Hallo Joke en Rob,
Het is nu de eerste echte dag van Gentle hier en hij doet het erg goed. We hebben binnen nog niets hoeven opruimen want hij wordt onrustig en gaat hard piepen als hij iets moet. Dus... naar buiten en daar doet hij braaf alles. Het is een plaatje en een grote kroeldoos. Dank jullie wel voor dit heerlijke lieve puppy. xxx

Patricia en Harald 28-02-12 14:05:16

Hoi Joke en Rob, van harte gefeliciteerd met de 13! pups! Ze zien er blakend uit, echt schatjes. Ik wens alle baasjes heel veel geluk met hun hondje. Groetjes van ons!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!