Herman Teunissen/ Namac Regio 18-11-12 15:12:18

Op 3 november jl. arriveerden wij per B&C Eagle Oldtimerbus uit 1966 van het NZH Museum voor een bezoek aan het FTF Museum van de Heer Spaansen. Wij zijn een groep miniatuurauto-liefhebbers van de Nederlandse Algemene Miniatuur Auto Club (NAMAC). We werden door Ton Spaansen hartelijk ontvangen en hij vertelde ons uitvoerig over het bedrijf Spaansen en zijn voorliefde voor FTF Trucks.Dit alles onder het genot van koffie met appeltaart. Na zijn verhaal werd nog uitgebreid rondgekeken in het Museum en toen het tijdstip van vertrek weer was aangebroken moesten diverse mensen met lichte dwang de bus weer worden ingeholpen. Ton Spaansen, hartelijk bedankt dat wij uw museum mochten bezoeken; wij hebben dit zeer op prijs gesteld. NAMAC Herman Teunissen

apn min 10-11-12 00:11:46

Beste Ton,
Wij zijn aller hartelijks ontvangen in het Spaansen museum in winkel. Wij zijn de oud-werknemers van Aannemers-bedrijf Gebr. Min Bv uit Bergen NH. Daar kwamen al snel de verhalen los van de oude tijd. Hoe spa(rt)aans het her vroeger aan toe ging en nu met al die brieffies. wat een verschil. Na een snelle rit naar het FTF-truck museum in 't Zand ging jij in de hoogste versnelling in het verhalen over de verschillende serienummers van de FTF-trucks. Verder hebben wij verschillende varianten gezien van campers met hele zware assen ! Ton je hebt ons een hele leuke middag verzorg en hierbij bedanken wij je nogmaals hiervoor namens mijn oud-werknemers. Veel succes met je museum.
Arjan Min

Bas den Hoed 07-04-12 22:41:22

Beste Ton
Hulde voor de extra inspanningen voor Het FTF merk.
Heb in mijn jonge jaren vele malen de trucks en trailers gezien .
Ook de militaire versie van dichtbij meegemaakt.
Het blijft ook bij mij ondanks al die jaren nog steeds fluiten in mijn oren.
GIGANTIES , dat was het woord bij 106 Afv. berg pel.
Ton jij bent ook GIGANTIES
Kom gauw eens langs in je museum.
groeten Bas

hans Molenkamp 02-04-12 08:58:55

Heb nog eens even rondgesnuffeld en vind dat het museum een verdomd leuke site heeft... de complimenten.
Voor liefhebbers van de FTF kan ik ngo melden dat ik een site heb waarop ook allerhande FTF's te zien zijn.
Ga dan naar www.oypo.nl/hansio en dan kun je ze vinden onder de afdeling 'diversen'.
Het zijn er geen honderden en vandaar dat ze geen eigen 'merk aanduiding' hebben gekregen.
Veel kijkplezier en wie weet vind je je eigen truck of die waarop pa of opa heeft gereden nog terug.

Eddy Veltink 13-03-12 09:59:17

Dag Ton,
Even een berichtje m.b.t. de gehouden vergadering van Vakvereniging Het Zwarte Corps in je mooie museum. We hebben erg genoten van je verhaal over de vrachtauto's. Zo blijkt maar weer eens dat elke machine z'n eigen verhaal heeft. Heel bijzonder museum en langs deze weg hartelijk dank voor de gastvrijheid en goede verzorging voor de inwendige mens. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar omdat alles lang niet op één avond is te bekijken.

rene de wit 09-03-12 23:48:40

hallo ton.wij hebben een mooie avondt gehadt.met het zwarte corps.en kom zekker nog een keer langs.

Henk Jan Dijkhuizen 30-01-12 12:24:52

Dag Heer Spaansen,

Nog mijn hartelijke dank voor de leuke dag die wij hebben
gehad afgelopen vrijdag, gewoon zeer bijzonder!

Hierbij mijn gegevens,

Pieter Wildschut 30-01-12 12:20:50

Bezoek FTF-museum

Op een zonnige zaterdag van de warme herfst 2011 hadden wij een afspraak met Ton Spaansen om het FTF-museum in ’t Zand te bezoeken.
Wij, vier mannen met ervaring in en met het wegvervoer, kenden FTF alleen van een afstand. Hadden in ons geheugen losse herinneringen aan een imposante uitstraling en flarden van het imponerende motorgeluid.
En kenden de niet-zo-doorsnee bedrijven die met FTF reden.
Ton nam ons als het ware bij de hand en liet die niet meer los totdat we de cursus ‘FTF voor beginners’ achter de rug hadden. Ons groepje luisterde met grote aandacht naar Ton. Durfden nauwelijks vragen te stellen, bang om zijn bijna betoverende verhaal vroegtijdig te stoppen.
Gelukkig bleek dat Ton zich door vragen niet uit zijn verhaal liet halen. Hij antwoordde geduldig en ging verder waar hij gebleven was.
Na het FTF-museum nodigde Ton ons uit naar de hoofdvestiging van het familiebedrijf Spaansen in Winkel. Daar stond de andere rijklare FTF met de tekst op het front “I’m so grateful and proud” met kenteken 69-GB-42.
Natuurlijk het familiemuseum Spaansen bezocht en Ton was weer de enthousiaste rondleider die (inderdaad) dankbaar en trots was dat hij deel van het gezin, het bedrijf was.
Onze conclusie was: wat een familie, wat een ondernemers en wat is Ton een echt mens!

René, Arthur, Marien en Pieter

André en Margo Jansen 07-08-11 21:52:31

Hallo Ton,
Bij deze nog onze hartelijke dank voor het ontzettend leuke en interessante bezoek aan je museum tijdens onze vakantietocht.
Wat heb je een mooie collectie!
En ook nog: wat een heerlijke appeltaart!
Hartelijke groet, mede namens de andere deelnemers van de Ferienfahrt 2011,
André en Margo Jansen

Marjon Ros 15-04-11 20:16:18

Hoi Ton,
Ik heb genoten van de rondleiding in je museum en jouw enthousiaste verhaal! Indrukwekkend hoe je het allemaal voor elkaar hebt en heel mooi hoe uitgebreid en volledig je alles hebt gedocumenteerd. Je laat de FTF's zien in een compleet verhaal, je laat ze leven in hun historie. En 't ritje er naar toe, vond ik ook bijzonder, bedankt! Groeten, Marjon

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies