Jos 16-03-14 22:06:38

Hallo , heeft er iemand zin om volgend seizoen in ERE te spelen bij RGB ? Laat maar iets weten . Groetjes.

DSN2 10-03-14 09:38:23

proficiat met de kampioen titel in vrijdagsreeks 2 aan WAW1.Vanwege DSN2

Rudi Notebaert 20-01-14 09:59:56

Was het niet de bedoeling dat de nieuwsbrief het maandelijks bondsblad zou vervangen ? Ik was dus in blijde verwachting van de 1ste nieuwsbrief van het nieuwe jaar...maar blijkbaar is die ook in rook opgegaan.


Reactie:
Eerste nieuwsbrief (vroeger bondsblad) komt er na de eerste bestuursvergadering van 2014.
We vergaderen maandelijks op de laatste maandag van de maand tenzij anders afgesproken. In december was er een contactvergadering, ook dat verslag komt samen met de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar.
Eind december was er geen bestuursvergadering dus ook geen nieuwsbrief tot dusver.
Tijdens de winterstop vergaderen wij niet, net als alle jaren voordien.

Grtjs

Ann Pelegrin 19-01-14 14:59:50

Inderdaad moet een volwassen dialoog kunnen.En wel of niet roken...elk zijn eigen keuze.Voor- en tegenstanders zullen er altijd zijn en maar goed want anders zou het leven saai worden.Maar waar het mij om gaat is dat het niet kan om in het geniep foto (s) te nemen en die op fb te plaatsen waar cafe en klanten goed herkenbaar zijn maar van niks weten.Je begrijpt toch ook dat dit om verschillende redenen problemen kan veroorzaken.Is dit het allemaal waard?En als we dan toch de goede weg willen gaan: men oogst wat men zaait

Willems Michel 19-01-14 14:02:31

Het vervolg
4. Ik waardeer ten zeerste het werk van het bestuur van VGTO. Zonder hen was er bijvoorbeeld geen competitie. Dat het niet gemakkelijk is weet ik ook en zeker gezien de lange rij wachtenden aan het bureau om toe te treden tot het bestuur. Toch vind ik het gedoe van de heer Hobin een ondervoorzitter onwaardig.5. Indien de reacties op het artikel de heer Hobin aangenaam verrasten, had ik, indien mijn naam werd vernoemd, deze ook graag gekend. Anders gaat het hier alleen om achterklap en azijn pissen.6. Dit zal mijn enige reactie zijn langs deze weg. Mijn café is open, elke dag vanaf 17 u 00, behalve op maandag en woensdag. Tot slot wil ik ook eindigen zoals de heer Hobin in zijn reactie: EEN VOLWASSEN DIALOOG MOET KUNNEN !!! (sic)

Willems Michel 19-01-14 13:47:41

Mag ik ook eens enkele opmerkingen maken ? De anderen hou ik wel voor een vergadering. En aangezien mijn eerste poging mislukte, de reactie was te lang, stuur ik deze reactie wel in 2 of 3 keer door.1. Heel veel mensen "praten" alleen nog met elkaar langs FB. Zelf heb ik geen FB omdat ik een direct en "live" gesprek niet uit de weg ga. Blijkbaar kan de heer Hobin dit niet en uit hij zich alleen langs één van de bestaande mediamogelijkheden.2. De klanten op de foto hebben recht op privacy. Een manager van een bepaald bedrijf zou zeker beter op de hoogte moeten zijn van deze wetgeving dan eender wie ook.3. Over welke provocaties heeft de heer Hobin het ? Provoceren is bijvoorbeeld in het geniep een foto nemen van rokende mensen aan de toog, terwijl een foto nemen van een speler van zijn eigen ploeg, die aan het biljart een dikke sigaar staat te roken, beter en duidelijker zou overkomen.
Wordt vervolgd

monique 19-01-14 11:49:56

dus zijn de mensen verplicht om te vragen of ze nog mogen roken , ik ben zelf ook geen roker ma kan mij daar wel bij neerleggen da er mensen zijn die roken , ik heb ook ploegmaten die roken dus als dit niet meer mag moet de bond dan maar een reeks maken voor rokers en niet rokers en zien hoever de bond dan nog gaat staan , dan moeten ze mischien geen reeksen meer maken ....ik vind dat de bond daar geen zaken mee heeft wie rookt of ni ....


Reactie:
Monique, als je niet weet waarover het gaat is het beter geen commentaar te geven zodat je uzelf niet eindeloos belachelijk maakt.
De mensen mogen gerust roken op de daarvoor voorziene plaatsen, hiervoor hoeven ze geen toestemming te vragen.
Vanaf 1 juli 2011 is er een algemeen rookverbod in de horeca en openbare lokalen.
Ik verzocht mijn tegenstrever (ik noem geen naam) zijn sigaret te doven of buiten gaan te roken, hij stak zijn brandende sigaret achter de rug en blaast de damp in mijn gezicht, ik noem dit provocatie.
Bovendien kwamen andere café bezoekers die aan de toog rookte tot bijna aan het biljart om daar rustig verder te roken... ook dat noem ik provoceren.
De foto die op mijn FB pagina een kleine 48 uur is verschenen is genomen terwijl deze heren dat goed konden zien, zelfs de uitbater kon dit zien...hij stond naast mij te biljarten.
En ja Monique, mijn ploegmaats, mijn partner, andere klanten en ikzelf hebben het RECHT in een rookvrije ruimte te zitten en te biljarten, het is de uitbater zijn PLICHT de nodige voorzieningen te treffen.

Wetende dat ik twee dagen na elkaar zou biljarten is er op mijn FB prikbord ook een foto verschenen van een lokaal waar alle voorzieningen getroffen zijn zodat zowel de roker, niet roker als ex-roker in harmonie kunnen biljarten, laat het nu net dat zijn wat ik zowel in woord en beeld wou duidelijk maken en wat ik op de eerst volgende bestuursvergadering als argument zal gebruiken.

Dat dit onderwerp gevoelig ligt is mij bekend, dat er commentaar ging volgen heb ik niet aan getwijfeld, ik ben echter niet onder de indruk en weet dat ik mij hiermee niet geliefd maak... althans niet bij een aantal mensen.

Grtjs Guido

PS: onnodig nog op dit onderwerp verder te reageren, het zal immers enkel de gemoederen verhitten.

Ann Pelegrin 18-01-14 20:00:38

Al was ik niet van 'de bond' toch heb ik 16 jaar veel werk achter de schermen gedaan voor de biljart omdat ik het zag als hobby onder vrienden. Wanneer bestuursleden zich het recht toeeigenen om controle te doen waar andere instanties voor dienen en cafebazen willen de les spellen en nadeel willen berokkenen....dan pas ik.Dan stop ik alle samenwerking ook de sponsoring en kampioenschappen.Mijn idee van een bestuur was ook: verschillende bestuursleden en niet 1 die spreekt zonder overleg met de rest. Men mag andere meningen hebben maar respect voor andere mensen zeker.Nog effe een knipoog: hoe kwam het dat ik , al was het rookverbod er, ik op sec werkte met overvolle asbakken terwijl Rudi en ik niet-rookers zijn....andere mensen van bestuur daders?


Reactie:
Ieder zijn mening Ann, ik respecteer alvast de uwe.
Uw conclusies zijn echter voorbarig en naast de kwestie, je weet niet waarover het gaat, je weet vooral niet over welke provocaties het gaat.
Er is ook totaal geen sprake van controle laat staan eenzijdig.
Op een volgende vergadering zal er wel over gesproken worden omdat ook het bestuur hierin als inrichter een verantwoordelijkheid draagt, dat is althans mijn mening.
En ja ik ben een ex-roker, gestopt na en door het rookverbod trouwens.
En ja, zelfs nu wordt er nog steeds gerookt op de bestuursvergaderingen (wat geen openbare plaats is tussen haakjes), de leden die roken hebben wel de beleefdheid aan de andere te vragen of er geen bezwaar is, dat noem ik wederzijds respect.

Elke week staat er op mijn FB pagina een foto met wat commentaar over het biljart gebeuren, ik selecteer echter mijn lezers...vrijdag achte ik het gepast om de reactie te weten van andere spelers over het niet naleven van het rookverbod...ik ben aangenaam verrast door wat ik las en vooral door wat ik tussen de lijnen las.
We kunnen desnoods het debat hier verder voeren, op de FB pagina verdwijnt alles na 24 of 48 uur.
Zoals je merkt is er geen censuur, een volwassen dialoog moet kunnen.

Grtjs Guido

Monique 03-01-14 23:49:01

Dan moet jij mij eens zeggen wie bij ons nationaal gespeeld heeft en die nu in 2de meedoet

Mouton 29-12-13 10:21:56

beste monique ,kijk eerst naar je eigen club want daar zijn ook spelers die nationaal gespeeld hebben.En die spelen ook in tweede afdeling.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies